עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ככה
או ככה:
בכל אחד מהתרגילים הוא מחזיק את היד הפוך.. האם זה בגלל המוט? או שפשוט עושים איך שנוח?
מעבר למה ששחר אמר צריך כמובן לזכור שהתרגיל הראשון "מיועד למתאמנים מתקדמים" !
אין מה לראות סרטונים על התרגיל הזה..
קח מוט ישר או דאמבלים
כתפיים אחורה
תחת מכווץ
אוויר לבטן ותכווץ אותה
תרים בעזרת היד הקדמית ולא עם המרפקים \ כתפיים או לא יודע מה עוד
תרים עד למעלה ותוריד לאט לאט בזמן שאתה מוציא אוויר
אני לא יודע מה זה 777אז אני מבין שאם אני עושה גם 777 אז עדיף בתרגיל כפיפות להחזיק כמו בתרגיל השני?
ידוע גם כ 21אני לא יודע מה זה 777
ובכל מקרה אין סיבה אמיתית לעבוד על האמות, אלא אם יש חוסר פרופורציה ממש מוגזם
ראיתי סירטון של ריפטו שמסביר למה המוט W לא טוב ליד קידמית אבל מעולה ליד האחורית.
ומאז אני משתמש רק במוט אולימפי.
ראיתי סירטון של ריפטו שמסביר למה המוט W לא טוב ליד קידמית אבל מעולה ליד האחורית.
ומאז אני משתמש רק במוט אולימפי.
התרגיל הראשון מיועד למתקדמים
אם אתה מתחיל תעשה במכונה, אם אין מכונה אל תעשה יד קדמית עחי
אל תסתבך יותר מידי.
קח מוט ישר/דאמבלים ותוודא שכל טווח התנועה שלך מגיע מכפיפה מלאה של המרפק בלבד, בלי שימוש בכתפיים/הקפצות למיניהן.
לצורך העניין אני מתקדם.
אל תבלבל את העובדה שאני לא "דוקטורנט" לענייני כושר בכמות הזמן וההתמדה שלי באימונים.אתה לא
אל תבלבל את העובדה שאני לא "דוקטורנט" לענייני כושר בכמות הזמן וההתמדה שלי באימונים.
יש אנשים שתוך כדי שהם מתאמנים הם גם לומדים את רזי המקצוע, כי זה מעניין אותם ומלהיב אותם ויש כאלה שעושים מה שהמאמן שלהם והיועץ התזונאי שלהם אמרו להם לעשות.
אתה אולי בוחר להיות הסוג הראשון, אני בחרתי להיות הסוג השני - לפחות עד לא מזמן.
לאחרונה גיליתי שאפשר לעשות את התרגיל בשתי צורות אחיזה ובדיוק בגלל זה עלתה השאלה שלי.
אתה טוען שזה לא תרגיל למתקדמים? אני עושה אותו כבר תקופה ארוכה לסירוגין.
לעניות דעתי, אם לא הייתי מתקדם והייתי עושה את התרגיל הזה תקופות כה ארוכות כנראה שהייתי נפצע - אתה לא חושב?
סבבה..