הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תפריט דל פחמימה

הוקיסט שוקיסט

משתמש קבוע
1,924
1,032
נק' מוניטין:
6,854
1,924
1,032
עד עכשיו הייתי חודשיים בחיטוב עם תפריט רגיל עם הזמן הוספתי אירובי והורדתי טיפה פחמימה וירדתי 11 קג.
בשבועיים האחרון אני מרגיש שהירידה נעצרה לגמרי, גם המשקל גוף נעצר וגם הירידה בהיקף מותן.
ניסיתי בשבוע האחרון להמשיך את הירידה על ידי הוספה גדולה מדי של אירובי (40-50 דק כל יום), והיא חירבה לי לגמרי את ההרמות כי לא נתתי לגוף זמן להתאושש.
אז החלטתי ללכת על דל פחמימה, בהתחלה בלי אירובי בכלל, לראות איך הולך ועם הזמן אוסיף.
כל זה היה הקדמה...השאלה תכלס איך התפריט שבניתי? (מקווה שרואים את התמונה ברור)
שוקל 90 ק"ג, בן 23 18-17 אחוז שומן לדעתי.
w4te.png

היית עושה העמסת פחמימות?

והיא חירבה לי לגמרי את ההרמות כי לא נתתי לגוף זמן להתאושש.
בגרעון קלורי גדול מאוד על דל פחמימה אתה לא בהכרח תרגיש יותר טוב, אני במצב הזה הרגשתי שדרסה אותי משאית

מה הrmr שלך? לדעתי התפריט הוא עם גרעון גדול מדי

• פותח/ת השרשור
היית עושה העמסת פחמימות?

בגרעון קלורי גדול מאוד על דל פחמימה אתה לא בהכרח תרגיש יותר טוב, אני במצב הזה הרגשתי שדרסה אותי משאית

מה הrmr שלך? לדעתי התפריט הוא עם גרעון גדול מדי
כן, עשיתי כל שבועיים העמסה.
אני לא אוהב להתעסק עם כל ה-rmr וBmr כי זה מאוד לא מדוייק (מאוד תלוי בחילוף חומרים של הבנאדם ספציפית). לכן אני מעדיף להוסיף/להוריד ערכים לפי תוצאות בשטח.
אני יודע שזה נראה נמוך אבל אני מעדיף שתהיה ירידה גדולה מדי מאשר שלא תהיה בכלל (אני אוסיף ערכים אם תהיה).

כן, עשיתי כל שבועיים העמסה.
אני לא אוהב להתעסק עם כל ה-rmr וBmr כי זה מאוד לא מדוייק (מאוד תלוי בחילוף חומרים של הבנאדם ספציפית). לכן אני מעדיף להוסיף/להוריד ערכים לפי תוצאות בשטח.
אני יודע שזה נראה נמוך אבל אני מעדיף שתהיה ירידה גדולה מדי מאשר שלא תהיה בכלל (אני אוסיף ערכים אם תהיה).
זה אומנם משתנה מאדם לאדם אבל נותן הערכה די טובה.
הבעיה בגרעון גדול מדי זה שהוא עלול להביא אותך לתקיעה מאוד מהירה בירידה.
אם תעלה את השומן לאזור ה90 זה יהיה יותר טוב, זה מוסיף לך 30 גרם שומן = 270 קלוריות

ואת ההעמסות תעשה אחת לשבוע, שבועיים זה רחוק מדי ועלול לגרום לירידה בכוח באימונים (מאגרי גליקוגן מדוללים)

• פותח/ת השרשור
זה אומנם משתנה מאדם לאדם אבל נותן הערכה די טובה.
הבעיה בגרעון גדול מדי זה שהוא עלול להביא אותך לתקיעה מאוד מהירה בירידה.
אם תעלה את השומן לאזור ה90 זה יהיה יותר טוב, זה מוסיף לך 30 גרם שומן = 270 קלוריות

ואת ההעמסות תעשה אחת לשבוע, שבועיים זה רחוק מדי ועלול לגרום לירידה בכוח באימונים (מאגרי גליקוגן מדוללים)
לפי האקסל במדריך חיטוב בפורטל הrmr 2400 , כנראה אוסיף אגוזי מלך או משהו.

לפי האקסל במדריך חיטוב בפורטל הrmr 2400 , כנראה אוסיף אגוזי מלך או משהו.
גרעון של 1000 יוביל אותך מאוד מהר לתקיעה בירידה / תחושה נוראית.
עדיף להתחיל עם גרעון סביר.
ואם אתה כבר הרבה זמן לא יורד אז כדאי לך לעשות שבועיים נייטרלי כדי לאזן מאזן הורמונלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית