הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לא מצליח למצוא קליפר בארץ

dor_dru

משתמש פעיל
610
27
נק' מוניטין:
398
610
27
היי

החלטתי לנטר את אחוזי השומן שלי במאסה ובחיטוב.
אני מחפש קליפר ידני ומשום מה קשה למצוא.
באינטרנט דרך זאפ יש מעט מאוד אפשרויות ואלו שקיימות מחברות אותי לאתרים קטנים שכבר אינם פעילים.

משהו יודע איפה ניתן למצוא קליפר? (חנות פיזית בארץ)
תודה.

מה זה קאליפר? חתיכת פלסטיק או ברזל שנותנת לך הערכה שתספק אותך פסיכולוגית. אני קניתי קאליפר אחר ב-100 שקל מפלסטיק. הראה לי יותר דיוק ממודד אחוז שומן חשמלי.

לפני שאתה קונה מהאנשים הטובים כאן כדאי לך לדעת שיש לדברים האלה סטיות מטורפות וזה לא שווה הרבה.

אם אתה רוצה לקבל הערכת אחוז שומן אתה מומלץ להעלות תמונה לפורום תמונות ולבקש שם הערכה אתה תקבל הערכה בדיוק לא רע בכלל.
תעלה עכשיו ובמהלך החיטוב ותוכל ככה לקבל הערכות

לפני שאתה קונה מהאנשים הטובים כאן כדאי לך לדעת שיש לדברים האלה סטיות מטורפות וזה לא שווה הרבה.

אם אתה רוצה לקבל הערכת אחוז שומן אתה מומלץ להעלות תמונה לפורום תמונות ולבקש שם הערכה אתה תקבל הערכה בדיוק לא רע בכלל.
תעלה עכשיו ובמהלך החיטוב ותוכל ככה לקבל הערכות
גם אני חשבתי ככה. עכשיו פחות. אני בזמן סייקל על קריאטין שוקל 95 קילו. נראה כאילו אני 15-17 אחוז שומן כשבפועל 12-13.
אם מישהו אכל הרבה פחמימות ונתרן ביום לפני הוא יראה "מלא" נוזלים מה שלא ישתקף בתמונות. קליפר זה דבר זול , מקסימום יקנה 2. לא מדויק אבל זה לא שהוא מפתח גוף מקצועי או מתכונן לתחרות.

אם מישהו אכל הרבה פחמימות ונתרן ביום לפני הוא יראה "מלא" נוזלים מה שלא ישתקף בתמונות. קליפר זה דבר זול , מקסימום יקנה 2. לא מדויק אבל זה לא שהוא מפתח גוף מקצועי או מתכונן לתחרות.
קליפר מזייף המון על נוזלים בכלל כל החשמליים למיניהם..היו פעמים שמדדתי וזה הראה לי 20% ופתאום 10% יום או יומיים אחרי..
אם תעלה תמונה תקבל הערכה, אתה יודע שיש הרבה נוזלים אז תוריד קצת את המספרים באיזה 1-2 אחוז ממה שתקבל בהערכה

הזמנתי בebay קאליפר ובטעות קניתי 2 ..
קליפר דיגיטלי שמודד מילימטרים שאותם אתה מכניס באפליקציה לפי הנוסחא שאתה בוחר ואז זה מראה את אחוז השומן שלך+הקטגוריה אליה אתה משוייך..

מוכר ב50 שקל כולל משלוח. שלח הודעה בפרטי אם אתה מעוניין 😃

• פותח/ת השרשור
רכשתי מספורטי בסוף.
יש כמה נוסחאות לחישוב ובכל אחת יוצא שונה.
מה הנוסחא המומצלת ביותר?

לרוב השיטה הפשוטה ביותר והמהירה ביותר לא שונה בהרבה משיטת מדידה של 5 או 8 מקומות.
http://scoobysworkshop.com/body-fat-calculator/
לוקח קצת זמן להבין איך מודדים אבל ברגע שאתה תופס את זה זה ציקצק. אני בדקתי בשביל אינטרס 6 נוסחאות שונות- הסטיה המקסימלית 0.5 אחוז. שעתיים של מדידות. מה יותר טוב? תנסה ותכתוב תוצאות,תראה סרטונים(במידה ואתה לא תופס במקום נכון).

הנוסחא שמשתמשים במעבדת וינגייט היא durnin/womersley ..
שזה אומר שבודקים כפליי עור ב4 איזורים:
Triceps - יד אחורית
Biceps - יד קדמית
Subscapula - שכמה
Superailiac - מותן

ממליץ לך לצפות בסרטונים ביוטיוב המדגימים כיצד לבצע את הבדיקה בצורה הנכונה ביותר.
כמו כן, בכל פעם שאתה עושה את הבדיקה תשתדל לעשות את זה באותו שלב ביום.

אם יש עוד שאלות, אשמח לענות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית