עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא ממליץ,היה לי אחד כזה ... פתחתי הוצאתי מהשקית לחצתי עליו לראות עד איפה הוא מגיע ופתאום נשבר... לא הגיע לחצי אפילו!
גם אני חשבתי ככה. עכשיו פחות. אני בזמן סייקל על קריאטין שוקל 95 קילו. נראה כאילו אני 15-17 אחוז שומן כשבפועל 12-13.לפני שאתה קונה מהאנשים הטובים כאן כדאי לך לדעת שיש לדברים האלה סטיות מטורפות וזה לא שווה הרבה.
אם אתה רוצה לקבל הערכת אחוז שומן אתה מומלץ להעלות תמונה לפורום תמונות ולבקש שם הערכה אתה תקבל הערכה בדיוק לא רע בכלל.
תעלה עכשיו ובמהלך החיטוב ותוכל ככה לקבל הערכות
קליפר מזייף המון על נוזלים בכלל כל החשמליים למיניהם..היו פעמים שמדדתי וזה הראה לי 20% ופתאום 10% יום או יומיים אחרי..אם מישהו אכל הרבה פחמימות ונתרן ביום לפני הוא יראה "מלא" נוזלים מה שלא ישתקף בתמונות. קליפר זה דבר זול , מקסימום יקנה 2. לא מדויק אבל זה לא שהוא מפתח גוף מקצועי או מתכונן לתחרות.
הרצון למכור VS הרצון להסביר מה זה עושה ומה הייעילות שלומה הקטע של האנשים הטובים?
קניתי את זה ואין לי שימוש בזה אז הצעתי מפריע לך?הרצון למכור VS הרצון להסביר מה זה עושה ומה הייעילות שלו
ממש לאקניתי את זה ואין לי שימוש בזה אז הצעתי מפריע לך?