הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עדשים/קינואה/אורז אדום

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
בארוחות שלי אני אוכל 2 כוסות של פחמימה שזה בדרכ פסטה, תפו"א, קוסקוס, אורז רגיל.

האם ניתן גם לאכול 2 כוסות של עדשים, או קינואה או אורז אדום בתור פחמימה?

או שמבחינת פחמימה זה לא שווה ערך ל פסטה, תפו"א, קוסקוס, אורז רגיל?

• פותח/ת השרשור
אוקיי. ועדשים זה לא טוב?

ומבחינת כמות, 2 כוסות של אורז אדום/קינואה זה יהיה כמו 2 כוסות של פסטה, תפו"א, קוסקוס, אורז רגיל?

עדשים נראלי גם בסדר פשוט אני לא אוכל את זה.
כך בחשבון שמבחינת איכות פחמימה ערך גליקמי וכו, אורז/לבןחום/אדום זה מעולה. תפוחי אדמה ופסטה רגילה זה פחות מומלץ (בעיקר אם אתה בחיטוב)

• פותח/ת השרשור
אני כרגע במאסה וחיטוב לא נראה באופק לפחות בכמה חודשים הקרובים. אז אורז אדום וקינואה יתאימו.

דווקא הבנתי שלאורז לבן יש ערך גליקמי גבוה שזה פחות בריא

לא יודע נכון להיום עד כמה בריא ועד כמה לא. גם על אורז יש כאלה שמדברים רע (כמו על חלב)
אבל רוב המפתחי גוף אוכלים בעיקר אורז לבן. ( אני דרך אגב אוכל רק אורז לבן בכל תקופה)
בכל מקרה אורז אדום וקינואה זה מעולה.

כך בחשבון שמבחינת איכות פחמימה ערך גליקמי וכו, אורז/לבןחום/אדום זה מעולה. תפוחי אדמה ופסטה רגילה זה פחות מומלץ (בעיקר אם אתה בחיטוב)
דווקא הבנתי שלאורז לבן יש ערך גליקמי גבוה שזה פחות בריא
אין לזה שום רלוונטיות לערך הגליקמי, ההבדל העיקרי בין אורז לבן לקינואה זה בתכולת הסיבים\ויטמינים וכו'

תאכל 5-6 ירקות ביום עדיפות מצבעים שונים ותאכל מה שטעים לך ונוח לך לאכול. אם יש לך קינואה בהישג יד ובא לך אז תאכל לא צריך להתרחק מזה. אבל אם קשה לך לאכול ורק אורז\פיתה נכנס אז בתאבון אין שום הבדל

אין לזה שום רלוונטיות לערך הגליקמי, ההבדל העיקרי בין אורז לבן לקינואה זה בתכולת הסיבים\ויטמינים וכו'

תאכל 5-6 ירקות ביום עדיפות מצבעים שונים ותאכל מה שטעים לך ונוח לך לאכול. אם יש לך קינואה בהישג יד ובא לך אז תאכל לא צריך להתרחק מזה. אבל אם קשה לך לאכול ורק אורז\פיתה נכנס אז בתאבון אין שום הבדל
אתה סתם מתווכח עם אנשים שמבינים הרבה יותר ממך יש חשיבות גדולה לסוג הפחמימה

אתה סתם מתווכח עם אנשים שמבינים הרבה יותר ממך יש חשיבות לסוג הפחמימה
יש...שוב פעם וויכוח על אינדקס גליקמי...ניהלתי אותו רק 23,321 פעמיים

אני אשמח שתסביר לי:

א) על סמך מה החלטת שאתה יודע משהו יותר טוב ממני בלי לדעת מי אני בכלל
ב) מאיפה החלטת שיש חשיבות על סוג הפחמימה

יש...שוב פעם וויכוח על אינדקס גליקמי...ניהלתי אותו רק 23,321 פעמיים

אני אשמח שתסביר לי:

א) על סמך מה החלטת שאתה יודע משהו יותר טוב ממני בלי לדעת מי אני בכלל
ב) מאיפה החלטת שיש חשיבות על סוג הפחמימה
א) לא דיברתי עלי דיברתי על @Alex0001 וגם לי התחדש הרבה דברים שהסביר לי המאמן שלי
ב) במוצרי חיטה יש גלוטן וגלוטן מפריע עיכול אבות מזון תקין וגם אינדקס גליקמי גבוה מעודד אגירת שומן ויש לי עוד הרבה מה להגיד על אינדקס גליקמי.

א) לא דיברתי עלי דיברתי על @Alex0001 וגם לי התחדש הרבה דברים שהסביר לי המאמן שלי
א) איך אתה יודע שהוא יודע משהו יותר טוב ממני, אתה לא מכיר לא אותו ולא אותי
ב) איך החלטת שהמאמן שלך יודע משהו?
במוצרי חיטה יש גלוטן וגלוטן מפריע עיכול אבות מזון תקין
יכול להוכיח את זה?
גם אינדקס גליקמי גבוה מעודד אגירת שומן
ואת זה?
ויש לי עוד הרבה מה להגיד על אינדקס גליקמי.
אתה מוזמן להגיד הכול 😃

א) איך אתה יודע שהוא יודע משהו יותר טוב ממני, אתה לא מכיר לא אותו ולא אותי
ב) איך החלטת שהמאמן שלך יודע משהו?

יכול להוכיח את זה?

ואת זה?

אתה מוזמן להגיד הכול 😃
אתה רוצה הסבר מפורט? אני ישלח לך את הפייסבוק שלו והוא יענה לך על כל מה שתרצה

אתה רוצה הסבר מפורט? אני ישלח לך את הפייסבוק שלו והוא יענה לך על כל מה שתרצה
אם אתה יודע להסביר אני אשמח. אמרת שיש לך הרבה מה להגיד על אינדקס גליקמי, החלטת שאני לא יודע כלום על מה אני מדבר ואני מדבר שטויות לפחות תגן על הטיעונים האלה בעצמך..
ולדבר עם מדריכי כושר זה לא מה שאני אוהב לעשות בשעות הפנאי, אתה מוזמן לפנות אליו שייתן לך תשובה מפורטת להביא לכאן, אני לא אגן לך על טיעונים שאני יודע שהם לא נכונים

אם אתה יודע להסביר אני אשמח. אמרת שיש לך הרבה מה להגיד על אינדקס גליקמי, החלטת שאני לא יודע כלום על מה אני מדבר ואני מדבר שטויות לפחות תגן על הטיעונים האלה בעצמך..
ולדבר עם מדריכי כושר זה לא מה שאני אוהב לעשות בשעות הפנאי, אתה מוזמן לפנות אליו שייתן לך תשובה מפורטת להביא לכאן, אני לא אגן לך על טיעונים שאני יודע שהם לא נכונים
הוא לא מדריך כושר ואין לי למה לפנות אליו אני יודע את זה כבר

הוא לא מדריך כושר
וגם לי התחדש הרבה דברים שהסביר לי המאמן שלי
חושב.....

ואין לי למה לפנות אליו אני יודע את זה כבר
טענת שאני מדבר שטויות, לפחות תוכיח...אין לי בעיה עם הטענה שלך כל טענה היא בסדר אבל היא נשארת טענה עד שלא הוכחת אותה. אם אני כל כך "לא יודע על מה אני מדבר" אז בטח יהיה לך קל להוכיח את זה
טוב נו חוץ ממך ו @DarY
😛

חושב.....
טענת שאני מדבר שטויות, לפחות תוכיח...אין לי בעיה עם הטענה שלך כל טענה היא בסדר אבל היא נשארת טענה עד שלא הוכחת אותה. אם אני כל כך "לא יודע על מה אני מדבר" אז בטח יהיה לך קל להוכיח את זה
אני לא חושב אני יודע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית