עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כך בחשבון שמבחינת איכות פחמימה ערך גליקמי וכו, אורז/לבןחום/אדום זה מעולה. תפוחי אדמה ופסטה רגילה זה פחות מומלץ (בעיקר אם אתה בחיטוב)
אין לזה שום רלוונטיות לערך הגליקמי, ההבדל העיקרי בין אורז לבן לקינואה זה בתכולת הסיבים\ויטמינים וכו'דווקא הבנתי שלאורז לבן יש ערך גליקמי גבוה שזה פחות בריא
אתה סתם מתווכח עם אנשים שמבינים הרבה יותר ממך יש חשיבות גדולה לסוג הפחמימהאין לזה שום רלוונטיות לערך הגליקמי, ההבדל העיקרי בין אורז לבן לקינואה זה בתכולת הסיבים\ויטמינים וכו'
תאכל 5-6 ירקות ביום עדיפות מצבעים שונים ותאכל מה שטעים לך ונוח לך לאכול. אם יש לך קינואה בהישג יד ובא לך אז תאכל לא צריך להתרחק מזה. אבל אם קשה לך לאכול ורק אורז\פיתה נכנס אז בתאבון אין שום הבדל
יש...שוב פעם וויכוח על אינדקס גליקמי...ניהלתי אותו רק 23,321 פעמייםאתה סתם מתווכח עם אנשים שמבינים הרבה יותר ממך יש חשיבות לסוג הפחמימה
א) לא דיברתי עלי דיברתי על @Alex0001 וגם לי התחדש הרבה דברים שהסביר לי המאמן שלייש...שוב פעם וויכוח על אינדקס גליקמי...ניהלתי אותו רק 23,321 פעמיים
אני אשמח שתסביר לי:
א) על סמך מה החלטת שאתה יודע משהו יותר טוב ממני בלי לדעת מי אני בכלל
ב) מאיפה החלטת שיש חשיבות על סוג הפחמימה
א) איך אתה יודע שהוא יודע משהו יותר טוב ממני, אתה לא מכיר לא אותו ולא אותיא) לא דיברתי עלי דיברתי על @Alex0001 וגם לי התחדש הרבה דברים שהסביר לי המאמן שלי
יכול להוכיח את זה?במוצרי חיטה יש גלוטן וגלוטן מפריע עיכול אבות מזון תקין
ואת זה?גם אינדקס גליקמי גבוה מעודד אגירת שומן
אתה מוזמן להגיד הכול 😃ויש לי עוד הרבה מה להגיד על אינדקס גליקמי.
אתה רוצה הסבר מפורט? אני ישלח לך את הפייסבוק שלו והוא יענה לך על כל מה שתרצהא) איך אתה יודע שהוא יודע משהו יותר טוב ממני, אתה לא מכיר לא אותו ולא אותי
ב) איך החלטת שהמאמן שלך יודע משהו?
יכול להוכיח את זה?
ואת זה?
אתה מוזמן להגיד הכול 😃
אם אתה יודע להסביר אני אשמח. אמרת שיש לך הרבה מה להגיד על אינדקס גליקמי, החלטת שאני לא יודע כלום על מה אני מדבר ואני מדבר שטויות לפחות תגן על הטיעונים האלה בעצמך..אתה רוצה הסבר מפורט? אני ישלח לך את הפייסבוק שלו והוא יענה לך על כל מה שתרצה
הוא לא מדריך כושר ואין לי למה לפנות אליו אני יודע את זה כבראם אתה יודע להסביר אני אשמח. אמרת שיש לך הרבה מה להגיד על אינדקס גליקמי, החלטת שאני לא יודע כלום על מה אני מדבר ואני מדבר שטויות לפחות תגן על הטיעונים האלה בעצמך..
ולדבר עם מדריכי כושר זה לא מה שאני אוהב לעשות בשעות הפנאי, אתה מוזמן לפנות אליו שייתן לך תשובה מפורטת להביא לכאן, אני לא אגן לך על טיעונים שאני יודע שהם לא נכונים
😡לדבר עם מדריכי כושר זה לא מה שאני אוהב לעשות בשעות הפנאי
הוא לא מדריך כושר
חושב.....וגם לי התחדש הרבה דברים שהסביר לי המאמן שלי
טענת שאני מדבר שטויות, לפחות תוכיח...אין לי בעיה עם הטענה שלך כל טענה היא בסדר אבל היא נשארת טענה עד שלא הוכחת אותה. אם אני כל כך "לא יודע על מה אני מדבר" אז בטח יהיה לך קל להוכיח את זהואין לי למה לפנות אליו אני יודע את זה כבר
טוב נו חוץ ממך ו @DarY
אני לא חושב אני יודעחושב.....
טענת שאני מדבר שטויות, לפחות תוכיח...אין לי בעיה עם הטענה שלך כל טענה היא בסדר אבל היא נשארת טענה עד שלא הוכחת אותה. אם אני כל כך "לא יודע על מה אני מדבר" אז בטח יהיה לך קל להוכיח את זה
אז פשוט זרקת לאוויר:אני לא חושב אני יודע
בלי שום דבר מאחורי זה?אתה סתם מתווכח עם אנשים שמבינים הרבה יותר ממך יש חשיבות גדולה לסוג הפחמימה
אתה פשוט אטום ולא רוצה להבין שזה לא רק להגיע לערכים סופיים ואתה יכול לאכול מה שאתה רוצה במסה וחיטובאז פשוט זרקת לאוויר:
בלי שום דבר מאחורי זה?