הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר כמה שאלות בנוגע לתזונה / אימונים

Guyp198

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן חברה
בן 17
1.64
שוקל 62
נרשמתי לחדר כושר , קראתי המון מאמרים לפני זה לגבי תזונה ואימונים . הבנתי שהאימונים הכי טובים להתחלה הם FBW , אבל לפני זה יש לי כמה שאלות :
1. המדריכה אמרה לי שבנתיים ( במשך שבועיים בערך ) אעשה מכונות כדי להגמיש את השרירים לקראת ביצוע תרגילים כמו סקוואטים וכו' , האם כדאי להתחיל מעכשיו סקואטים או שלהקשיב לה ?
2. ניסיתי קצת בבית לעבוד על הטכניקה של הסקוואט עם מקל מטאטא , אני לא מצליח לרדת עד הסוף, איך אוכל לשפר זאת ?
3.כדאי להתחיל מסה ישר על ההתחלה ? או שצריך לחטב לפני זה ?
תודה רבה לעונים .

1. עבודה על מכונות לא מגמישה שום שריר. תמשיך עם המכונות, אך במקביל תלמד את תרגילי הבסיס- סקוואט, דדליפט, מיליטרי פרס, בנץ' פרס. ברגע שתשלוט בתרגילי הבסיס תעיף את המכונות ותתחיל תוכנית נורמאלית.

2. עם מטאטא זה לא אינדיקציה, תראה סרטוני הדרכה, ותעבוד במכון עם מוט ריק.

3. בחירה שלך, עד כמה השומן שיש לך מפריע לך, ועד כמה הוא בולט.

1. מכונות לא מגמישות שרירים 🙁
2. כשאתה אומר לרדת עד בסוף אני מקווה שאתה לא מתכוון לדיפ-סקוואט.
3. אם תעלה תמונה נוכל להיות יותר יעילים..

לסיכום, בתור מאמן, את המתאמנים החדשים שמגיעים אליי לחד"כ אני תמיד מעדיף להתחיל עם סיבוב בחד"כ, הכרת המכשירים, שבירת מיתוסים ולימוד טכניקה.

סקוואט אני מלמד בשתי שיטות :
א. ישיבה וקימה מכיסא מול מראה ולאט לאט מזיז את הכיסא עד שהמתאמן עושה יושב וקם לבד (כמובן תוך כדי מתן דגשים).
ב. הישענות על פיט-בול על הקיר וירידה איטית ונכונה.

בהצלחה חבר.

Back
למעלה תחתית