הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS תזונה

Lollal

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
אני אוכל 2500 קלוריות ביום בערך כדאי לי לעשות את התוכנית SS כי שמעתי שצריך לאכול משהו כמו 4000 קלוריות?

זה יפגע לי בהתאוששות אם אני יוכל רק 2500 קלוריות ביום ?

קצת פרטים עלי
גובה 179 משקל 67 גיל 17

נערך לאחרונה:
מבחינה עובדתית, שאני רואה שאני תכלס נתקע על פלוס שהוא כל כך קטן לעומת פלוס גדול יותר.
אז כתבתי, אתה צריך לאכול כמה שצריך בשביל להמשיך להתקדם, אבל לקבוע מראש "+1000" קלורית או "לפחות 3000 קלוריות" זה מיותר לגמרי. ובמקום להגיע למצב שאתה אוכל 80,000 קלוריות ביום ומתחיל להראות כמו פח זבל מהלך, אפשר להחליף תוכנית.

אז כתבתי, אתה צריך לאכול כמה שצריך בשביל להמשיך להתקדם, אבל לקבוע מראש "+1000" קלורית או "לפחות 3000 קלוריות" זה מיותר לגמרי. ובמקום להגיע למצב שאתה אוכל 80,000 קלוריות ביום ומתחיל להראות כמו פח זבל מהלך, אפשר להחליף תוכנית.

ברור, הטעות לפי דעתי בתוכנית הזאת היא לצרוך הרבה אוכל בהתחלה...
זה צריך לבוא בהדרגה...
ובאמת אני מאמין שאם אני אצרוך פחות ממה שאני צורך אני פשוט אתקע לחלוטין בתוכנית ההרסנית הזאת.

בוא אעשה לך את זה פשוט - אם אתה רוצה להיראות כמו אלה בחתימה שלי, תאכל כמו שריפטו ממליץ.
איך אתה חולה על התפסות לשתי דוגמאות קטנטנות של בוץ בתוך אוקיינוס של מים מתוקים, אה?
שאגב אין לך (או לי) שום דרך לדעת רבע דבר בוודאות עליהם, אבל זה כבר לנושא אחר.
רוצה פרקטיקה? בבקשה:
מי בפורום עשה SS ויצא שמן חלש? בנוסף, מי החבר'ה החזקים בפורום? באיזו תוכנית הם התחילו?

לצורך הנושא, אני כן בוחר להיות בצד של אלה שמאמינים שככל שהפלוס הקלורי נמוך יותר ככה היחס הוא לטובת השריר וככל שהפלוס הקלורי עולה היחס עולה לטובת השומן. לא חושב שיש magic number כמו שטענו פה
על זה כולם מסכימים - השאלה לגביי מספר הקסם היא תיאורתית ולא כל כך מעניינת, אבל השורה התחתונה היא שבתוכנית כמו SS שמבוצעת בהצלחה ואתה באמת אשכרה מוסיף 7.5 ק"ג לסקוואט שלך בשבוע, % השריר שתעלה ב+1000 הוא כמו ב+500-750
לכן כל מה שאתה עושה כשאתה אוכל רק +650, זה מאט את התהליך.
לא באמת מתרחש מצב שבו הגוף שלך מתחזק ב7.5 ק"ג בסקוואט בשבוע, וההבדל בין +600 ל+1000 הוא נטו בשומן, בלי שום קשר להתאוששות (=בין היתר, לבניית מסת השריר). זה פשוט לא קורה, והמציאות תוכיח לך את זה על כל מתאמן שתאמן ב-SS.
ההבדל בין +1000 לבין +700 הוא דיי אותו הבדל בין +700 ל+400. לפחות במציאות.

אדם ששוקל 100 קילו ולוחץ בחזה בקושי 80 קילו
הם עשו SS ועלו מ-70 ק"ג ל-100 ק"ג והבנץ' הגיע רק עד ל-80 ק"ג? אתה מכיר מישהו כזה? איפה נמצאים האנשים האלה? מה הייתה נקודת הפתיחה שלהם?

למה לאכול 3000 ולא לאכול 5000 קלוריות? למה לא לאכול 2500 קלוריות? למה לא לאכול 2300 קלוריות? לפי מה אתה קובע כמה קלוריות צריך לאכול?
על פי הפרקטיקה בעולם המציאות, כמובן:
מבחינה עובדתית, שאני רואה שאני תכלס נתקע על פלוס שהוא כל כך קטן לעומת פלוס גדול יותר.

איך אתה חולה על התפסות לשתי דוגמאות קטנטנות של בוץ בתוך אוקיינוס של מים מתוקים, אה?
שאגב אין לך (או לי) שום דרך לדעת רבע דבר בוודאות עליהם, אבל זה כבר לנושא אחר.
רוצה פרקטיקה? בבקשה:
מי בפורום עשה SS ויצא שמן חלש? בנוסף, מי החבר'ה החזקים בפורום? באיזו תוכנית הם התחילו?

על זה כולם מסכימים - השאלה לגביי מספר הקסם היא תיאורתית ולא כל כך מעניינת, אבל השורה התחתונה היא שבתוכנית כמו SS שמבוצעת בהצלחה ואתה באמת אשכרה מוסיף 7.5 ק"ג לסקוואט שלך בשבוע, % השריר שתעלה ב+1000 הוא כמו ב+500-750
לכן כל מה שאתה עושה כשאתה אוכל רק +650, זה מאט את התהליך.
לא באמת מתרחש מצב שבו הגוף שלך מתחזק ב7.5 ק"ג בסקוואט בשבוע, וההבדל בין +600 ל+1000 הוא נטו בשומן, בלי שום קשר להתאוששות (=בין היתר, לבניית מסת השריר). זה פשוט לא קורה, והמציאות תוכיח לך את זה על כל מתאמן שתאמן ב-SS.
ההבדל בין +1000 לבין +700 הוא דיי אותו הבדל בין +700 ל+400. לפחות במציאות.

הם עשו SS ועלו מ-70 ק"ג ל-100 ק"ג והבנץ' הגיע רק עד ל-80 ק"ג? אתה מכיר מישהו כזה? איפה נמצאים האנשים האלה? מה הייתה נקודת הפתיחה שלהם?

על פי הפרקטיקה בעולם המציאות, כמובן:
ואני חייב להוסיף, אני שוקל 70 ולא 100 והבנצ שלי יותר מ80.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית