עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז כתבתי, אתה צריך לאכול כמה שצריך בשביל להמשיך להתקדם, אבל לקבוע מראש "+1000" קלורית או "לפחות 3000 קלוריות" זה מיותר לגמרי. ובמקום להגיע למצב שאתה אוכל 80,000 קלוריות ביום ומתחיל להראות כמו פח זבל מהלך, אפשר להחליף תוכנית.מבחינה עובדתית, שאני רואה שאני תכלס נתקע על פלוס שהוא כל כך קטן לעומת פלוס גדול יותר.
אז כתבתי, אתה צריך לאכול כמה שצריך בשביל להמשיך להתקדם, אבל לקבוע מראש "+1000" קלורית או "לפחות 3000 קלוריות" זה מיותר לגמרי. ובמקום להגיע למצב שאתה אוכל 80,000 קלוריות ביום ומתחיל להראות כמו פח זבל מהלך, אפשר להחליף תוכנית.
איך אתה חולה על התפסות לשתי דוגמאות קטנטנות של בוץ בתוך אוקיינוס של מים מתוקים, אה?בוא אעשה לך את זה פשוט - אם אתה רוצה להיראות כמו אלה בחתימה שלי, תאכל כמו שריפטו ממליץ.
על זה כולם מסכימים - השאלה לגביי מספר הקסם היא תיאורתית ולא כל כך מעניינת, אבל השורה התחתונה היא שבתוכנית כמו SS שמבוצעת בהצלחה ואתה באמת אשכרה מוסיף 7.5 ק"ג לסקוואט שלך בשבוע, % השריר שתעלה ב+1000 הוא כמו ב+500-750לצורך הנושא, אני כן בוחר להיות בצד של אלה שמאמינים שככל שהפלוס הקלורי נמוך יותר ככה היחס הוא לטובת השריר וככל שהפלוס הקלורי עולה היחס עולה לטובת השומן. לא חושב שיש magic number כמו שטענו פה
הם עשו SS ועלו מ-70 ק"ג ל-100 ק"ג והבנץ' הגיע רק עד ל-80 ק"ג? אתה מכיר מישהו כזה? איפה נמצאים האנשים האלה? מה הייתה נקודת הפתיחה שלהם?אדם ששוקל 100 קילו ולוחץ בחזה בקושי 80 קילו
על פי הפרקטיקה בעולם המציאות, כמובן:למה לאכול 3000 ולא לאכול 5000 קלוריות? למה לא לאכול 2500 קלוריות? למה לא לאכול 2300 קלוריות? לפי מה אתה קובע כמה קלוריות צריך לאכול?
מבחינה עובדתית, שאני רואה שאני תכלס נתקע על פלוס שהוא כל כך קטן לעומת פלוס גדול יותר.
ואני חייב להוסיף, אני שוקל 70 ולא 100 והבנצ שלי יותר מ80.איך אתה חולה על התפסות לשתי דוגמאות קטנטנות של בוץ בתוך אוקיינוס של מים מתוקים, אה?
שאגב אין לך (או לי) שום דרך לדעת רבע דבר בוודאות עליהם, אבל זה כבר לנושא אחר.
רוצה פרקטיקה? בבקשה:
מי בפורום עשה SS ויצא שמן חלש? בנוסף, מי החבר'ה החזקים בפורום? באיזו תוכנית הם התחילו?
על זה כולם מסכימים - השאלה לגביי מספר הקסם היא תיאורתית ולא כל כך מעניינת, אבל השורה התחתונה היא שבתוכנית כמו SS שמבוצעת בהצלחה ואתה באמת אשכרה מוסיף 7.5 ק"ג לסקוואט שלך בשבוע, % השריר שתעלה ב+1000 הוא כמו ב+500-750
לכן כל מה שאתה עושה כשאתה אוכל רק +650, זה מאט את התהליך.
לא באמת מתרחש מצב שבו הגוף שלך מתחזק ב7.5 ק"ג בסקוואט בשבוע, וההבדל בין +600 ל+1000 הוא נטו בשומן, בלי שום קשר להתאוששות (=בין היתר, לבניית מסת השריר). זה פשוט לא קורה, והמציאות תוכיח לך את זה על כל מתאמן שתאמן ב-SS.
ההבדל בין +1000 לבין +700 הוא דיי אותו הבדל בין +700 ל+400. לפחות במציאות.
הם עשו SS ועלו מ-70 ק"ג ל-100 ק"ג והבנץ' הגיע רק עד ל-80 ק"ג? אתה מכיר מישהו כזה? איפה נמצאים האנשים האלה? מה הייתה נקודת הפתיחה שלהם?
על פי הפרקטיקה בעולם המציאות, כמובן: