הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורות על התפריט מסה שלי

AzariaNNN

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
0
43
0
אוקיי אז יש לי מישהו שבנה לי
תפריט אני סומך עליו במאה אחוז אני פשוט רוצה לדעת
מה דעתכם על התפריט, נכון לעכשיו אני 1.74 ושוקל 64-65 משהו כזה, בתפריט הבא יש בערך 3200 קלוריות.
אני רק רוצה לקבל ביקורות ואת דעתכם על התפריט, תקופת מסה.

3 פעמים בשבוע לפני ארוחת בוקר, כמובן על קיבה ריקה, אחרי כוס קפה (ללא סוכר\חלב), לבצע 20 דקות הליכה מהירה.

ארוחה ראשונה:
150 גרם שיבולת שועל, קופסאת טונה במים, כף קקאו (טהור 100%), כף חמאת בוטנים (שעשויה אך ורק מבוטנים, B&D) + ירקות.

אחרי כ3 שעות:
400 גרם אורז (שקול מבושל) + 100 גרם חזה עוף (שקול לפני בישול) + ירקות

אחרי כ3 שעות:

אחרי כשעה, לשתות כוס קפה (ללא חלב\סוכר) ובתוכו תהיה כפית קקאו (מותר להמתיק עם סוכרזית).
אחרי כחצי שעה אחרי הקפה, לצאת לאימון!

ישר אחרי אימון:
700 גרם תפוח אדמה (ממליץ לבשל במיקרו, לשים אותם איך שהם עם הקליפה ללא צורך בצלחת למשך 7-9 דק') + 100 גרם חזה עוף (שקול לפני בישול)

לפני השינה:
2 כפות חמאת בוטנים\טחינה גולמית\שמן זית + 3 ביצים שלמות (מבושלות או חביתה, זה לא משנה. עם הצהוב) + ירקות.

הערות:
חובה לישון לפחות 7 שעות בלילה.
חובה לשתות לפחות 2-3 ליטר מים ביום! להביא בקבוק מים לאירובי ואימונים, חובה!
אסור לשתות שתייה ממותקת אם היא לא דיאט.
ביום מנוחה - לוותר לחלוטין על התפוחי אדמה ולאכול בערך באותה השעה רק את החזה עוף.
יום שישי או שבת (אחת לשבוע) - יום חופשי מתפריט, בו תוכל מה שתרצה מכמה שתרצה, תעמיס.
אם תרצה תוכל להחליף 2 ארוחות לאבקת חלבון עם חלב 1%, חצי סקופ אבקה עם 300 מ''ל חלב 1%, בארוחת בוקר במקום הטונה, ואחרי אימון במקום החזה עוף. ביום מנוחה רק בבוקר.

נערך לאחרונה:
תכניס את התפריט למחשבון תזונה ותחשב את הערכים הסופיים ותרשום אותם. מבחינת חלבון שומן פחמימה וקלוריות.

בנוסף תרשום כאן מה ה rmr שלך

• פותח/ת השרשור
תכניס את התפריט למחשבון תזונה ותחשב את הערכים הסופיים ותרשום אותם. מבחינת חלבון שומן פחמימה וקלוריות.

בנוסף תרשום כאן מה ה rmr שלך

חלבונים - .187
פחמימות -443
שומנים - 75
את ה rmr. אני לא מצליח לחשב כי אני דרך הפלאפון וכרגע נמצא בבסיס לשבוע הקרוב

יש לך כאן יולר מדי קלוריות בוודאות.
את הrmr תחשב ככה:

(10 x בק"ג משקל) + (6.25 x בס"מ גובה) – (5 x גיל) + 5

את התוצאה תכפיל ב1.2 ואז תוסיף ממוצע יומי של הקלוריות הנשרפות מאימונים.

לדוגמא אם עשית 2 אימונים וכל אחד היה 350 קלוריות אז בשבוע שרפת 700 קל. מה שאומר שבממוצע זה 100 כל יום.
אז תוסיף 100 לתוצאה הסופית.

אם אתה עושה רק אימוני כוח תחשב כ100 קל' בערך לאימון

החישוב עצמו נלקח מכאן:
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

איך לעזעזל אתה מערבב בבוקר שיבולת שועל + קקאו וחמאת בוטנים עם טונה וירקות?!
ולמה 150 גרם ש"ש במנה אחת? זה המון...והמון סיבים תזונתיים.. קח בחשבון שמערכת העיכול שלך תתמודד עם זה לאו דווקא בצורה הכי "נעימה".

לדעתי תקצץ קצת בחלבון ב 50 גרם ותוסיף את זה לשומן.
גם הפחמימות יש לך ממש המון.. כמעט חצי קילו פחמימה ביום.
גם בזה הייתי מקצץ, אלא אם אתה ממש מתקשה בלעלות במשקל, ואז אפשר להבין את הכמות..

• פותח/ת השרשור
יש לך כאן יולר מדי קלוריות בוודאות.
את הrmr תחשב ככה:

(10 x בק"ג משקל) + (6.25 x בס"מ גובה) – (5 x גיל) + 5

את התוצאה תכפיל ב1.2 ואז תוסיף ממוצע יומי של הקלוריות הנשרפות מאימונים.

לדוגמא אם עשית 2 אימונים וכל אחד היה 350 קלוריות אז בשבוע שרפת 700 קל. מה שאומר שבממוצע זה 100 כל יום.
אז תוסיף 100 לתוצאה הסופית.

אם אתה עושה רק אימוני כוח תחשב כ100 קל' בערך לאימון

החישוב עצמו נלקח מכאן:
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

איך לעזעזל אתה מערבב בבוקר שיבולת שועל + קקאו וחמאת בוטנים עם טונה וירקות?!
ולמה 150 גרם ש"ש במנה אחת? זה המון...והמון סיבים תזונתיים.. קח בחשבון שמערכת העיכול שלך תתמודד עם זה לאו דווקא בצורה הכי "נעימה".

לדעתי תקצץ קצת בחלבון ב 50 גרם ותוסיף את זה לשומן.
גם הפחמימות יש לך ממש המון.. כמעט חצי קילו פחמימה ביום.
גם בזה הייתי מקצץ, אלא אם אתה ממש מתקשה בלעלות במשקל, ואז אפשר להבין את הכמות..

ה rmr אחרי הכפלה יצא 685, אני מבין שכמו שאתם אומרים התפריט דפוק, יש לכם אולי המלצה לתפריט אחר? ולא קשה לי לעלות במשקל דרך אגב. תודה מראש!

נערך לאחרונה:
אז אם לא קשה לך לעלות במשקל אל תתפרע עם הפחמימות, לרוב עולים במשקל מהר מאוד מנוזלים ושומנים ביחס גבוה הרבה יותר משריר (יותר מהרצוי בכל אופן)

כמה ה RMR שלך ?
מה זה 685 ? אתה מתכוון 1685? 😱

• פותח/ת השרשור
אז אם לא קשה לך לעלות במשקל אל תתפרע עם הפחמימות, לרוב עולים במשקל מהר מאוד מנוזלים ושומנים ביחס גבוה הרבה יותר משריר (יותר מהרצוי בכל אופן)

כמה ה RMR שלך ?
מה זה 685 ? אתה מתכוון 1685? 😱

פספסת משהו

תקרא את המאמר שקישרתי לך בהודעה הקודמת

יצא 1647 מה זה אומר? יש לי עוד תפריט שהוא קצת שונה

תפריט מסה מתוקן :
בוקר:
*גבינה צהובה 28 אחוז שומן 50 גרם - 174.5 קלוריות, 12 חלבון, 14 שומן
*80 גרם שיבולת שועל-300 קלוריות,50 פחמימה, חלבון 10 (זה משתנה בין שיבולת שועל אחת לאחרת כמות החלבון, לבדוק מאחורה כמה בדיוק רשום)
*200 מ״ל חלב 3 אחוז שומן ( לשיבולת שועל) - 120 קלוריות, 6 חלבון, 8 פחמימה , 6 שומן
ביניים:
*אגוזי מלך 50 גרם- 350 קלוריות, 7.5 חלבון, 6 פחמימה, 32.5 שומן
*פרי כלשהו

צהריים:
*אורז 150 גרם לפני בישול
אם אורז יסמין - 532 קלוריות, 120 פחמימה, 10 חלבון
אם אורז פרסי - 504 קלוריות, 117 פחמימה, 9 חלבון
*טונה בשמן - 206 קלוריות, 28 חלבון, 9 שומן ( זה משתנה בין טונה לטונה בעיקרון כתוב מאחורה כמה קלוריות למאה גרם)

ארוחה 4:
*אורז 150 גרם לפני בישול
אם אורז יסמין - 532 קלוריות, 120 פחמימה, 10 חלבון
אם אורז פרסי - 504 קלוריות, 117 פחמימה, 9 חלבון
*120 גרם חזה עוף צלוי ( אפשר להשתמש בשמן זית) - 200 קלוריות, 33 חלבון, 4 שומן

ערב:
*100 גרם חזה עוף - 165 קלוריות, 31 חלבון, 3 שומן

ערכים : ( במידה ומשתמשים באורז פרסי במקום יסמין)

קלוריות - 2532
חלבון - 145
פחמימה - 300
שומן - 68.5

מה אתם אומרים עליו?

קח כמה עצות שלי שלדעתי יתאימו לך.

אם יש לך בלנדר בבית,
שים 200-250 מ"ל חלב + סקופ חלבון + 30 גרם חמאת בוטנים + 80 גרם שיבולת שועל (לפני בישול כמובן)
וקיבלת שייק טעים (מאוד) של 500-600 קלוריות.

לצהריים ולערב זה לא משנה איזה סוג של אורז.. הייתי מגוון ואוכל גם קצת אורז מלא.
טונה בשמן - תחליף לטונה במים, אל תבנה על השומן של הטונה בשמן.. שים שמן זית לטונה במים, עדיף.

התפריט אבל הרבה יותר טוב והגיוני מבחינת הערכים הסופיים

ארוחה ראשונה:
150 גרם שיבולת שועל, קופסאת טונה במים, כף קקאו (טהור 100%), כף חמאת בוטנים (שעשויה אך ורק מבוטנים, B&D) + ירקות.

אחרי כ3 שעות:

אחרי כ3 שעות:

אחרי כשעה, לשתות כוס קפה (ללא חלב\סוכר) ובתוכו תהיה כפית קקאו (מותר להמתיק עם סוכרזית).
מי אמר שסוכרזית יותר בריא מסוכר ?
זה אולי פחות קלוריות אבל מזיק אפילו יותר מסוכר ,עובדה שהגוף אפילו לא סופג את זה .

ישר אחרי אימון:
700 גרם תפוח אדמה (ממליץ לבשל במיקרו, לשים אותם איך שהם עם הקליפה ללא צורך בצלחת למשך 7-9 דק') + 100 גרם חזה עוף (שקול לפני בישול)
אם אתה כבר כל כך מדוקדק ברמה מוגזמת שזה מגעיל כבר אז המיקרו פוגע בחלבונים של התפוח אדמה והורג חלק מהויטמנים עדיף תנור או מים
לפני השינה:
2 כפות חמאת בוטנים\טחינה גולמית\שמן זית + 3 ביצים שלמות (מבושלות או חביתה, זה לא משנה. עם הצהוב) + ירקות.

הערות:
מזה חובה תגיד לי מה אתה בן 3 ? ואם יש לך עבודה בבוקר וחזרת מהעבודה מאוחר ? מזה השטויות האלה :S
דיאט יותר גרוע מלא דיאט לך תדע מה עשו לך שמה ואיך הפכו את זה לדיאט
ביום מנוחה - לוותר לחלוטין על התפוחי אדמה ולאכול בערך באותה השעה רק את החזה עוף.

יום שישי או שבת (אחת לשבוע) - יום חופשי מתפריט, בו תוכל מה שתרצה מכמה שתרצה, תעמיס.
ואם הלכת עם חברים ביום ראשון לבורגוס אתה לא תאכל ?
אם ככה אז למה אתה מתאמן בשביל לסבול ?

אם תרצה תוכל להחליף 2 ארוחות לאבקת חלבון עם חלב 1%, חצי סקופ אבקה עם 300 מ''ל חלב 1%, בארוחת בוקר במקום הטונה, ואחרי אימון במקום החזה עוף. ביום מנוחה רק בבוקר.

קיצר הבן אדם שכתב לך את כל השטויות האלה הוא קיצוני , וקיצוני זה לא טוב בשום מידה זה יעשה לך רק נזק ויפגע לך בהתקדמות,
רק שתדע שיצא מחקר לא מזמן שאנשים שאכלו איך שהם רוצים והתאמנו הצליחו להרזות יותר , לבנות מסת שריר יותר וזאת בגלל שהם היו מאושרים יותר ושבן אדם מאושר הגוף שלו עובד הרבה יותר טוב וכל מה שכתבת פה וכל השטויות האלה מתגמדים פי מליון לעומת זה אם אתה נהנה ממה שאתה עושה או שאתה עושה את זה רק בשביל להגיע למטרה שלך כמה שיותר מהר ,
בכל מקרה חבר שלך חיי בסרט !!!!
תקפיד על פי 2 משקל גוף חלבון פי 1 משקל גוף שומן וכל השאר פחמימה תאכל מה שבא לך ,
זה נכון ששתיה מתוקה לא בריאה
ועוד כמה שטויות שאמרת שאולי יש להם בסיס של אמת אבל גם שתיה שהיא דיאט זה נזק אפילו יותר גורע ,
אני לא שותה מתוק אבל אתה נסחפת ברמות !!

אוקיי אז יש לי מישהו שבנה לי
תפריט אני סומך עליו במאה אחוז אני פשוט רוצה לדעת
מה דעתכם על התפריט, נכון לעכשיו אני 1.74 ושוקל 64-65 משהו כזה, בתפריט הבא יש בערך 3200 קלוריות.
אני רק רוצה לקבל ביקורות ואת דעתכם על התפריט, תקופת מסה.

3 פעמים בשבוע לפני ארוחת בוקר, כמובן על קיבה ריקה, אחרי כוס קפה (ללא סוכר\חלב), לבצע 20 דקות הליכה מהירה.

ארוחה ראשונה:

אחרי כ3 שעות:

אחרי כ3 שעות:

ישר אחרי אימון:

לפני השינה:

הערות:
זה תפריט שטל שיטרית בנה לך נכון? תתעלם מכל מה שאומרים לך ותבצע אותו

• פותח/ת השרשור
זה תפריט שטל שיטרית בנה לך נכון? תתעלם מכל מה שאומרים לך ותבצע אותו
כן איך ידעת? לא אמרתי שהתפריט לא טוב פשוט רוצה להיות בטוח במאה אחוז לפני שאני אוכל כלכך הרבה מבין?
עוד תגובות של אנשים בבקשה.

סקופ חלבון זה סתם כי זה נוח והופך את השייק לממש טעים..
אבל גם 2 כפיות שוקולית לצורך העניין או קקאו יעשו את זה טעים.

במקום הסקופ חלבון כמנת חלבון לשייק מתוק?
אין לי משהו..

התפריט השני טוב, כמו שכתבתי לך..

כן איך ידעת? לא אמרתי שהתפריט לא טוב פשוט רוצה להיות בטוח במאה אחוז לפני שאני אוכל כלכך הרבה מבין?
עוד תגובות של אנשים בבקשה.
אני גם מתאמן שלו תתמיד בתפריט ותראה תוצאות אל תחליף תפריט

אין לך שום דבר מהידע שלו ואתה לא יודע על פי מה הוא בונה את התפריט

זה לא משנה את העובדה שהבנאדם פתח פוסט וביקש לשמוע את עצות ודעות נוספות. (פעמיים)
לכתוב "תתעלם מכל מה שאומרים לך" זה לא פחות מזלזול בדעות של אנשים כאן שמנסים לעזור.
אז אל תתפלא על התשובה שלי.
👎

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית