הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ביקורות על התפריט מסה שלי

AzariaNNN

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
0
43
0
אוקיי אז יש לי מישהו שבנה לי
תפריט אני סומך עליו במאה אחוז אני פשוט רוצה לדעת
מה דעתכם על התפריט, נכון לעכשיו אני 1.74 ושוקל 64-65 משהו כזה, בתפריט הבא יש בערך 3200 קלוריות.
אני רק רוצה לקבל ביקורות ואת דעתכם על התפריט, תקופת מסה.

3 פעמים בשבוע לפני ארוחת בוקר, כמובן על קיבה ריקה, אחרי כוס קפה (ללא סוכר\חלב), לבצע 20 דקות הליכה מהירה.

ארוחה ראשונה:
150 גרם שיבולת שועל, קופסאת טונה במים, כף קקאו (טהור 100%), כף חמאת בוטנים (שעשויה אך ורק מבוטנים, B&D) + ירקות.

אחרי כ3 שעות:
400 גרם אורז (שקול מבושל) + 100 גרם חזה עוף (שקול לפני בישול) + ירקות

אחרי כ3 שעות:
400 גרם אורז (שקול מבושל) + 100 גרם חזה עוף (שקול לפני בישול) + ירקות

אחרי כשעה, לשתות כוס קפה (ללא חלב\סוכר) ובתוכו תהיה כפית קקאו (מותר להמתיק עם סוכרזית).
אחרי כחצי שעה אחרי הקפה, לצאת לאימון!

ישר אחרי אימון:
700 גרם תפוח אדמה (ממליץ לבשל במיקרו, לשים אותם איך שהם עם הקליפה ללא צורך בצלחת למשך 7-9 דק') + 100 גרם חזה עוף (שקול לפני בישול)

לפני השינה:
2 כפות חמאת בוטנים\טחינה גולמית\שמן זית + 3 ביצים שלמות (מבושלות או חביתה, זה לא משנה. עם הצהוב) + ירקות.

הערות:
חובה לישון לפחות 7 שעות בלילה.
חובה לשתות לפחות 2-3 ליטר מים ביום! להביא בקבוק מים לאירובי ואימונים, חובה!
אסור לשתות שתייה ממותקת אם היא לא דיאט.
ביום מנוחה - לוותר לחלוטין על התפוחי אדמה ולאכול בערך באותה השעה רק את החזה עוף.
יום שישי או שבת (אחת לשבוע) - יום חופשי מתפריט, בו תוכל מה שתרצה מכמה שתרצה, תעמיס.
אם תרצה תוכל להחליף 2 ארוחות לאבקת חלבון עם חלב 1%, חצי סקופ אבקה עם 300 מ''ל חלב 1%, בארוחת בוקר במקום הטונה, ואחרי אימון במקום החזה עוף. ביום מנוחה רק בבוקר.

נערך לאחרונה:
כן אני יודע שהוא בן אדם תותח בקטעים האלה רק העומס קלוריות קצת הפחיד אותי.

ובצדק.

להיות על פלוס קלורי של מעל 500 על ההתחלה יכול לגרום לך לאגור יותר מידיי שומנים ולטעמי זה צעד מהיר מידיי.
מתחילים בפלוס של 200-300 ועולים בהדרגה לפי הצורך.

זה לא משנה את העובדה שהבנאדם פתח פוסט וביקש לשמוע את עצות ודעות נוספות. (פעמיים)
לכתוב "תתעלם מכל מה שאומרים לך" זה לא פחות מזלזול בדעות של אנשים כאן שמנסים לעזור.
אז אל תתפלא על התשובה שלי.
👎
כי הוא מבין בפיתוח גוף וכולם פה חושבים שמה שחשוב זה הפלוס הקלורי ולא סוג הפחמימה

כי הוא מבין בפיתוח גוף וכולם פה חושבים שמה שחשוב זה הפלוס הקלורי ולא סוג הפחמימה

אה..
אז אתה אומר שאם אני אצרוך את כל הפלוס הקלורי שלי מגלידות ושוקולדים זה עדיין יהיה טוב, כי מה שחשוב הוא הפלוס הקלורי ולא סוג הפחמימה?
😵

• פותח/ת השרשור
ובצדק.

להיות על פלוס קלורי של מעל 500 על ההתחלה יכול לגרום לך לאגור יותר מידיי שומנים ולטעמי זה צעד מהיר מידיי.
מתחילים בפלוס של 200-300 ועולים בהדרגה לפי הצורך.
אני מתאמן כחודש בתפריט השני שפירסמתי ועליתי רק 700 גרם מה שקצת הציק לי כי ציפיתי לעלות יותר.

אני מתאמן כחודש בתפריט השני שפירסמתי ועליתי רק 700 גרם מה שקצת הציק לי כי ציפיתי לעלות יותר.

יכול להיות שההוצאה הקלורית שלך גדולה מידיי מעבר לחישוב ה RMR.
אתה עושה אירובי ? ספורט אחר כלשהו?

אם הוא נתן לו את התפריט הזה כנראה שהוא שורף הרבה יותר קלוריות במנוחה וזה מה שאמרתי מקודם

אם הוא נתן לו את התפריט הזה כנראה שהוא שורף הרבה יותר קלוריות במנוחה וזה מה שאמרתי מקודם

אתה שורף הרבה קלוריות במנוחה אם אתה עושה אימון שכולל Active Resting
הוא לא ציין את זה.

התכוונתי בדיוק הפוך

צודק,
טעות שלי 🙄

• פותח/ת השרשור
משחק כדורגל פעם בשבוע אבל כל היום נמצא על הרגליים, לא משהו אינטנסיבי אבל עדיין.

אז עכשיו התפריט הראשוני נשמע יותר טוב?

לא יכול לייעץ את זה, כי אני לא יודע מה ההוצאה הקלורית היומית שלך.
אבל אין יותר טוב מניסוי וטעיה, אז תנסה ותעדכן אותנו בתוצאות.

מה אני חושב? אני חושב שעשית פה סלט רציני בדברים, לא סיפקת מספיק נתונים ואז הגיע המעריץ של טל שטרית (מי זה בכלל? אנחנו אמורים להכיר אותו?) ואמר שטל יודע הכל וצריך להקשיב רק לו.

עם התפריט הראשוני שפרסמת, מה ראית מבחינת עלייה וירידה במשקל? כמה זמן התמדת בו? האם השקילות שלל מתבצעות באופן זהה (על הבוקר, אחרי שירותים, לא יום לאחר ציט או העמסה) ובהפרש מדויק של שבוע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית