ייעוץ Bcaa ושורפי שומן חוקיים

• פותח/ת השרשור TomB
  • פורסם בתאריך

TomB

משתמש פעיל
346
17
נק' מוניטין:
26
346
17
מה אתם אומרים על bcaa ושורפי שומן חוקיים יעילים?
איזה תוספים כן יעילים בחיטוב

בזבוז כסף נקודה.
לחיטוב מומלץ: אבץ, מגנזיום , מולטי ויטמין , קפאין (במקום לשרוף כסף על פריוורקאוט עם שם מפוצץ שיתן אותה עבודה), אומגה 3 , קראטין (אם לא אכפת לך מנוזלים בחיטוב) וקלנבוטרול אה אופס..

• פותח/ת השרשור
בזבוז כסף נקודה.
לחיטוב מומלץ: אבץ, מגנזיום , מולטי ויטמין , קפאין (במקום לשרוף כסף על פריוורקאוט עם שם מפוצץ שיתן אותה עבודה), אומגה 3 , קראטין (אם לא אכפת לך מנוזלים בחיטוב) וקלנבוטרול אה אופס..
משתמש בקראטין אז אין הרבה מה להוסיף אני יקנה קפאין רק
וקלן קצת בעייתי ביחס לגיל בן 15

שמע אם אתה ממש מורעל תנסה את הליפו אני מכיר אנשים שמבסוטים עליו אני פשוט לא יודע אם זה סתם בראש שלהם או שהם מנסים להצדיק את הכסף שהם מבזבזים..

אם לא תתעצל כל בוקר חצי שעה אירובי עם קפאין יתן לך בוסט יותר יפה מכל שורף שיש בטח מהחוקיים

BCAA מומלץ באימוני כוח ארוכים, בפעילות ממושכת, בחיטוב
יש הבדל באימונים עם ובלי אני לא מתאמן בלי ועוד המון מתאמנים ככה

לגבי שורפי שומן חוקיים צריך לראות את הרכיבים של הפורמולה והמחיר שלה, אם הרכיבים טובים והמחיר טוב תשתמש
אם לא אז יש תחליפים זולים יותר, רוב העבודה יעשה התפריט. שורפים יסייעו באנרגיה בעיקר ומעט מאוד במטאבוליזם

• פותח/ת השרשור
BCAA מומלץ באימוני כוח ארוכים, בפעילות ממושכת, בחיטוב
יש הבדל באימונים עם ובלי אני לא מתאמן בלי ועוד המון מתאמנים ככה

לגבי שורפי שומן חוקיים צריך לראות את הרכיבים של הפורמולה והמחיר שלה, אם הרכיבים טובים והמחיר טוב תשתמש
אם לא אז יש תחליפים זולים יותר, רוב העבודה יעשה התפריט. שורפים יסייעו באנרגיה בעיקר ומעט מאוד במטאבוליזם
הbcaa קיבלתי המלצות מהרבה אנשים זה אבל ממש יקר יחסית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית