הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג קרנף טבעוני...

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-3/12/15
"there is no spoon"?

או שיש למאמן מושג מה כל אחד צריך בנקודת זמן נתונה או שאין לו מושג מה המתאמן צריך.
ה"שיטה" שלי, הצורה בה אני מאמן היא בהחלט לא מה שאמיר עושה, אמיר פשוט קיבל ממני הכוונה והתקדם איתה כמו שצריך.

אתה יכול לשלם למאמן כדי שילמד אותך טכניקה, אתה יכול לשלם למאמן שיבנה לך תוכנית אימונים.
"שיטה" מבחינתי זה משהו הרבה יותר נרחב מזה וכולל שליטה בהרבה אלמנטים שמעט מאוד שנתקלתי בהם שולטים בהם.

אז למה כן אפשר לקרוא שיטה? לצורת עבודה שאני מלמד שמשלבת פאוורליפטינג עם נגיעות של וויטליפטינג וג'ימנסטיקס מה שמעט מאוד מאמנים עושים או יודעים לעשות.

המתאמן הבכיר והוותיק ביותר שלי מחזיק בדדליפט 220 לחמישיה, סקווט 200 סינגל ובנצ' 155 סינגל לצד מתח עם 50 קילו לחזרות, פרס 90+ לחמישיה ופאוורקלין 130.
כמה מכם מסוגלים לעשות את זה? אמיר מסוגל לסקווט בנצ' ודדליפט שיש פה ויותר, הוא יכול לעשות פאוורקלין? ספק, הוא יכול לעשות מתח עם 50 קילו לחזרות? אני לא בטוח. הוא לא מתאמן בשיטה שאני מלמד, הוא מתאמן בתוכנית שהתאמתי למטרות ולצרכים שלו, זה לא גורע ממנו שום דבר, הוא תותח ויש לו יכולות מטורפות, השליטה במכלול גדול של אלמנטים זה לא מה שעניין אותו וזה לגיטימי בעיני.
תקשיב הכל טוב ויפה אבל אתה בעצמך שאלת אם יש שיטה על שמך.

אז למה כן אפשר לקרוא שיטה? לצורת עבודה שאני מלמד שמשלבת פאוורליפטינג עם נגיעות של וויטליפטינג וג'ימנסטיקס מה שמעט מאוד מאמנים עושים או יודעים לעשות.

כי אני לא יהיר מספיק לקרוא למה שאני עושה שיטה.
אתה מכיר מספיק טוב מהסרטונים את היכולות שלי, כולם פה עושים סקווט ודדליפט, כמה מהם עומדים על הידיים? עושים מאסל אפ? פלאנצ'? יודעים להניף? לעשות קלין וסנאצ'? וכמה מאמנים אתה מכיר שיודעים גם ללמד את כל זה? מניח שהתשובה היא 0.
זה מה שאני מלמד. זה מה שאני מסוגל ללמד... בהינתן יד חופשית ומספיק זמן? זה החזון שלי ליצירת מתאמן ללא גבולות שמסוגל לעשות הכל מהכל. רוצה לקרוא לזה שיטה? אחלה.

כי אני לא יהיר מספיק לקרוא למה שאני עושה שיטה.
אתה מכיר מספיק טוב מהסרטונים את היכולות שלי, כולם פה עושים סקווט ודדליפט, כמה מהם עומדים על הידיים? עושים מאסל אפ? פלאנצ'? יודעים להניף? לעשות קלין וסנאצ'? וכמה מאמנים אתה מכיר שיודעים גם ללמד את כל זה? מניח שהתשובה היא 0.
זה מה שאני מלמד. זה מה שאני מסוגל ללמד... בהינתן יד חופשית ומספיק זמן? זה החזון שלי ליצירת מתאמן ללא גבולות שמסוגל לעשות הכל מהכל. רוצה לקרוא לזה שיטה? אחלה.
יפה אבל אתה לא חייב להתעצבן .😃

"there is no spoon"?

או שיש למאמן מושג מה כל אחד צריך בנקודת זמן נתונה או שאין לו מושג מה המתאמן צריך.
ה"שיטה" שלי, הצורה בה אני מאמן היא בהחלט לא מה שאמיר עושה, אמיר פשוט קיבל ממני הכוונה והתקדם איתה כמו שצריך.

אתה יכול לשלם למאמן כדי שילמד אותך טכניקה, אתה יכול לשלם למאמן שיבנה לך תוכנית אימונים.
"שיטה" מבחינתי זה משהו הרבה יותר נרחב מזה וכולל שליטה בהרבה אלמנטים שמעט מאוד שנתקלתי בהם שולטים בהם.

המתאמן הבכיר והוותיק ביותר שלי מחזיק בדדליפט 220 לחמישיה, סקווט 200 סינגל ובנצ' 155 סינגל לצד מתח עם 50 קילו לחזרות, פרס 90+ לחמישיה ופאוורקלין 130.
כמה מכם מסוגלים לעשות את זה? אמיר מסוגל לסקווט בנצ' ודדליפט שיש פה ויותר, הוא יכול לעשות פאוורקלין? ספק, הוא יכול לעשות מתח עם 50 קילו לחזרות? אני לא בטוח. הוא לא מתאמן בשיטה שאני מלמד, הוא מתאמן בתוכנית שהתאמתי למטרות ולצרכים שלו, זה לא גורע ממנו שום דבר, הוא תותח ויש לו יכולות מטורפות, השליטה במכלול גדול של אלמנטים זה לא מה שעניין אותו וזה לגיטימי בעיני.
המממ... מעניין.
כתיבה יפה אגב.
כמה שוקל המתאמן שלך? כמה שנים הוא מתאמן? 220 לחמישיה זה מרשים.
מקווה שהוא לא אחד ששוקל 120 ק"ג.
ומה הכוונה "ילמד אותך טכניקה" ? האם אתה מדבר על הטכניקות הבסיסיות של הרמת משקולות או משהו מעבר לזה?
כי הטכניקות הן די פשוטות לכל אדם בעל IQ של 2 ספרות.

איך אתה משלב "נגיעות קטנות" ?
אני מניח שאתה פשוט עובד פאוורליפטינג על התרגילים הבסיסיים ומכניס עוד תרגילים מבודדים בטווח חזרות טיפה יותר גבוה (?).

יפה אבל אתה לא חייב להתעצבן .😃
זה ממש ממש לא אני כשאני עצבני, כשזה יהיה המצב זה יהיה ברור לכולם חח

המממ... מעניין.
כתיבה יפה אגב.
כמה שוקל המתאמן שלך? כמה שנים הוא מתאמן? 220 לחמישיה זה מרשים.
מקווה שהוא לא אחד ששוקל 120 ק"ג.
ומה הכוונה "ילמד אותך טכניקה" ? האם אתה מדבר על הטכניקות הבסיסיות של הרמת משקולות או משהו מעבר לזה?
כי הטכניקות הן די פשוטות לכל אדם בעל IQ של 2 ספרות.

איך אתה משלב "נגיעות קטנות" ?
אני מניח שאתה פשוט עובד פאוורליפטינג על התרגילים הבסיסיים ומכניס עוד תרגילים מבודדים בטווח חזרות טיפה יותר גבוה (?).
תודה, שקל 94-95 בזמנו, התאמן אצלי ארבע שנים. הגיע עם סקווט 140 חצי עומק מכוער ודד 160, בנצ' לא זוכר..
מה מאמן מלמד תלוי קודם כל במה מתאמן רוצה להשיג.
עובדה שכל כך הרבה גאונים פה נכשלים מבחינה טכנית. כולם נחותים אינטלקטואלית?

זה ממש ממש לא אני כשאני עצבני, כשזה יהיה המצב זה יהיה ברור לכולם חח

תודה, שקל 94-95 בזמנו, התאמן אצלי ארבע שנים. הגיע עם סקווט 140 חצי עומק מכוער ודד 160, בנצ' לא זוכר..
מה מאמן מלמד תלוי קודם כל במה מתאמן רוצה להשיג.
עובדה שכל כך הרבה גאונים פה נכשלים מבחינה טכנית. כולם נחותים אינטלקטואלית?
רוב הקהילה כאן בעלת IQ של ספרה אחת, זה למה.

אולי ראוי שאמשיך את הסיפור ואספר מה עלה בגורלו של אותו מתאמן.
לימים הוא התחתן ונולדתי לו ילד והוא בתור שטותניק שאוהב לעשות שטויות התאבק קצת עם אח של אישתו שהוא אלוף ישראל בג'ודו. מכאן לשם? שלוש רצועות קרועות בברך :-/
ניתוח שיקום מאסיבי והמון פיזיותרפיה, לא הכל חזר לקדמותו אבל דד 200*10 עדיין יש לו (כרגע שוקל 98-99) ולא מתאמן איתי תקופה ארוכה בגלל לו"ז בלתי אפשרי.
עדיין כמו אח בשבילי.
חם רוח אה? 😄

טוב תעוף על עצמך עוד קצת.
ברגעים מסויימים אני מסכים איתו 😃

חם רוח אה? 😄

טוב תעוף על עצמך עוד קצת.
לא דיברתי על עצמי או שאני יותר טוב מהם.
פשוט פירשתי את מה שמייק אמר במילים יותר ריאליות.
יש כאן אחלה אנשים למרות זאת.

אולי ראוי שאמשיך את הסיפור ואספר מה עלה בגורלו של אותו מתאמן.
לימים הוא התחתן ונולדתי לו ילד והוא בתור שטותניק שאוהב לעשות שטויות התאבק קצת עם אח של אישתו שהוא אלוף ישראל בג'ודו. מכאן לשם? שלוש רצועות קרועות בברך :-/
ניתוח שיקום מאסיבי והמון פיזיותרפיה, לא הכל חזר לקדמותו אבל דד 200*10 עדיין יש לו (כרגע שוקל 98-99) ולא מתאמן איתי תקופה ארוכה בגלל לו"ז בלתי אפשרי.
עדיין כמו אח בשבילי.

ברגעים מסויימים אני מסכים איתו 😃

פאקקקקקקק :\
כמה זמן הוא בשיקום?

לא דיברתי על עצמי או שאני יותר טוב מהם.
פשוט פירשתי את מה שמייק אמר במילים יותר ריאליות.
יש כאן אחלה אנשים למרות זאת.

פאקקקקקקק :\
כמה זמן הוא בשיקום?
עברה שנה, הרוב בסדר...
עכשיו קרע קל במיניסקוס כתוצאה מהשיקום.
משחק לי בבית עם מתח בתוספת 30 קילו ווסט לסטים של 8-10 ודדליפטים לחזרות גבולות (וגם מעט פרונט סקווט)

עברה שנה, הרוב בסדר...
עכשיו קרע קל במיניסקוס כתוצאה מהשיקום.
משחק לי בבית עם מתח בתוספת 30 קילו ווסט לסטים של 8-10 ודדליפטים לחזרות גבולות (וגם מעט פרונט סקווט)
בעיה :\
לא הבנתי איך בידיוק הוא קרע 3 רצועות.

בעיה :\
לא הבנתי איך בידיוק הוא קרע 3 רצועות.
אני לא יודע בדיוק מה קרה שם, האבקות ידידותית gone bad. הרופא אמר שהנזק יותר מתאים לתאונת דרכים ולא למקרה כזה אבל אלה התוצאות...

אני לא יודע בדיוק מה קרה שם, האבקות ידידותית gone bad. הרופא אמר שהנזק יותר מתאים לתאונת דרכים ולא למקרה כזה אבל אלה התוצאות...
הזוי ביותר.
מאחל לו להחלים מהר.
אני זז לישון 😃
טס מחר לגרמניה.

השרשור נסחף.... לגמרי...
אני מפרגן למייק, על זה שזיהה את החוזקות שלי, ואת החולשות שלי. הוא בנה משהו ששילב כמה שיטות, שהתאים לי כמו כפפה.
היום אני אחרי סבב משולש של קורטה נפח, שמרגיש לי פחות טוב, לא מרגיש שהתחזקתי בדדליפט ובבנץ. מקווה שאתבדה בתחרות. אחריה אני חוזר בדיוק למה שמייק בנה לי.
חבל שיש אנשים שקשה להם לפרגן. זה חינם, לא מוריד שום דבר מכבודכם, ולא בא על חשבונכם. פרגנו, זה כיף.
מייק מאמן גדול, יוסי קלמנוביץ שאני מתאמן במכון שלו בנה מכון לתפארת, עם מאמנים טובים, ועם אווירת צוות וקבוצתיות, וגם על זה אני מלא פרגון.

"there is no spoon"?

איך ג׳ימנסטיקס קשור?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית