תקשיב הכל טוב ויפה אבל אתה בעצמך שאלת אם יש שיטה על שמך."there is no spoon"?
או שיש למאמן מושג מה כל אחד צריך בנקודת זמן נתונה או שאין לו מושג מה המתאמן צריך.
ה"שיטה" שלי, הצורה בה אני מאמן היא בהחלט לא מה שאמיר עושה, אמיר פשוט קיבל ממני הכוונה והתקדם איתה כמו שצריך.
אתה יכול לשלם למאמן כדי שילמד אותך טכניקה, אתה יכול לשלם למאמן שיבנה לך תוכנית אימונים.
"שיטה" מבחינתי זה משהו הרבה יותר נרחב מזה וכולל שליטה בהרבה אלמנטים שמעט מאוד שנתקלתי בהם שולטים בהם.
אז למה כן אפשר לקרוא שיטה? לצורת עבודה שאני מלמד שמשלבת פאוורליפטינג עם נגיעות של וויטליפטינג וג'ימנסטיקס מה שמעט מאוד מאמנים עושים או יודעים לעשות.
המתאמן הבכיר והוותיק ביותר שלי מחזיק בדדליפט 220 לחמישיה, סקווט 200 סינגל ובנצ' 155 סינגל לצד מתח עם 50 קילו לחזרות, פרס 90+ לחמישיה ופאוורקלין 130.
כמה מכם מסוגלים לעשות את זה? אמיר מסוגל לסקווט בנצ' ודדליפט שיש פה ויותר, הוא יכול לעשות פאוורקלין? ספק, הוא יכול לעשות מתח עם 50 קילו לחזרות? אני לא בטוח. הוא לא מתאמן בשיטה שאני מלמד, הוא מתאמן בתוכנית שהתאמתי למטרות ולצרכים שלו, זה לא גורע ממנו שום דבר, הוא תותח ויש לו יכולות מטורפות, השליטה במכלול גדול של אלמנטים זה לא מה שעניין אותו וזה לגיטימי בעיני.