הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג קרנף טבעוני...

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-3/12/15
יוגה?!?
אתה באמת קרנף מושלם.

חייב להשוות את הגמישות של הגב ובעיקר הכתפיים לחלק התחתון של הגוף
חוץ מזה.. בואי לגרמניה. כרטיס עליי, שהות עליי, אוכל (גם לא טבעוני) עליי.

אתה עושה ריצות באופן קבוע? כמה ק"מ וכמה פעמים בשבוע בערך?

אני מנסה לרוץ קבוע, חמש עשרה בשבוע.
חמש ריצות של שלוש, או שלוש של חמש... תלוי בעומסי זמן מבחינת עבודה ובנותי היקרות, ומידת התפיסות של השרירי רגליים.

מצאתי את אחי השחור

קבצים מצורפים

• IMG-20150915-WA0003.jpg
    IMG-20150915-WA0003.jpg
    KB 36.7 · צפיות: 81
אני מנסה לרוץ קבוע, חמש עשרה בשבוע.
חמש ריצות של שלוש, או שלוש של חמש... תלוי בעומסי זמן מבחינת עבודה ובנותי היקרות, ומידת התפיסות של השרירי רגליים.
אני לא מבין איך אתה מצליח להתקדם בסקוואט ודדליפט עם כזאת כמות של ק"מ. אני הייתי רוצה לרוץ באופן קבוע אבל אני מרגיש שהרגליים לא מתאוששות גם מ 2 ריצות של איזה 4 ק"מ בשבוע...
מצאתי את אחי השחור
השאלה אם הוא טבעוני

אני לא יודע אם אתה ממש עוקב, אבל אני לא ממש מתקדם לאחרונה, די תקוע, ואפילו מתדרדר. יש לזה הסבר, מה שעברתי בחודשים האחרונים, ואני מקווה להתאושש בקרוב...

ואחי, טבעוני לגמרי...

אני לא יודע אם אתה ממש עוקב, אבל אני לא ממש מתקדם לאחרונה, די תקוע, ואפילו מתדרדר. יש לזה הסבר, מה שעברתי בחודשים האחרונים, ואני מקווה להתאושש בקרוב...

ואחי, טבעוני לגמרי...
טוב מרוב הלוגים אני לא זוכר מי מתקדם ומי לא, אבל אם אני זוכר נכון הריצות זה לא משהו חדש אצלך והיית רץ גם בתקופות שהיית מתקדם באימונים, לא?

הקרנף הלבן עדכן/ה את הלוג ״לוג קרנף טבעוני...״:

עדכון לוג: 17/09/15

היום...
הבוקר התחיל בריצה קלה ולאחריה יוגה
סקאוט
5*70
5*120
5*160
3*200
3*240

בנץ
5*80
5*100
3*120
3*140
1*150
עשרים דקות סאונה יבשה, 95 מעלות

מחר יום קשה כי צריך לנסוע להולנד...
חייב להספיק ריצת בוקר +יוגה... אולי נשלב את זה עם הסאונה... וגם לאכול א. בוקר, וגם להכין סנדוויצ'ים לדרך....

קרא את שאר עדכון הלוג...

נראה לך?
וחוץ מזה.. אתה מבין בכלל מה קורה עכשיו בגרמניה? צמחים בהולנד? זה כלום...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית