תמונה טיפה מתבייש,אבל האנורקס מתחיל לטפל בעצמו.

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי,

רובכם כבר מכירים אותי כאן בתור "ההוא עם ההפרעות אכילה" טוב אז נרשמתי למכון כושר לפני כחודשיים ואני די עובד בסתר בעזרתו של יוגב המדהים!

סתם רציתי לשתף פה בכל כמה שבועות את ההתפתחות.

סתם לדעת מאיפה אני מתחיל זו הייתה ההתחלה:

ehfcr7.jpg

http://oi60.tinypic.com/ehfcr7.jpg

dzfjp3.jpg

http://oi62.tinypic.com/dzfjp3.jpg

היום אני לאחר כמעט 3 שבועות מסה,אני מרגיש הבדל גם וויזואלית וגם מבחינת כוח:

רגיל:

63731_863811983643789_1480256125221949896_n.jpg

מכווץ:

1619435_863811946977126_1731126393002777861_n.jpg

אם התמונה המכווצת לא ברורה תגידו לי ואעלה חדשה כיון שזה נראה שהיד טיפה יותר קטנה בגלל המראה וגם לא כיווצתי חזה וכפתיים.

בין התמונה הראשונה ולתמונה האחרונה רואים טיפה גדילה ביד כתף וחזה והבטן פחות אנורקסית . כל הכבוד אחי .
שזה לא יעלה לך לראש ... ישלך עוד המון המון המון עבודה כי אתה עדין כמעט אותה נקודה שהיית. פשוט התקדמת טיפה . תמשיך לעלות במשקל וליצבור מאסה אחי בהמצלחה

השינוי החשוב זה השינוי במחשבה שאתה צריך לעשות, מקווה שכבר עברת אותו. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
@Rhino השינוי בראש נעשה מזמן,התגברתי על דברים בתקופה האחרונה שסידרתי לעצמי את הכל!

להגיד לך את האמת?היום עשיתי יום פירוק על 3000 קל+- כי הרגשתי שהגוף שלי ממש זקוק לזה ואני מכיר את עצמי,אם לא הייתי עושה אז מחר הייתי אוכל בצורה מוגזמת,למה אני מספר לך את זה?כי בתקופה שהייתי עם "המחשבה הדפוקה [סליחה על המילה]" הייתי יושב בדיכאון.

אתם לא מבינים כמה מוטיבציה אתם נותנים לי בזה שאתם כותבים לי שיש שינוי,אני חשבתי שיגידו לי עדיין "אנורקס" בלי שינוי,אבל לשמוע שעשיתי שינוי (וזה רק ההתחלה) ועוד מאנשים כמוכם שלפני כחודשיים ידעו שאני בעל "הפרעת אכילה" זה לא יאמן ואני פשוט מתרגש מזה (כמה שזה נשמע לך "מוצי" אבל בתור בן אדם "אנורקס" אתם לא מבינים את ההרגשה).

• פותח/ת השרשור
גובה : 1.74.

משקל : 62 אני מעריך,התחלתי עם 60 עדיין לא ממש מדדתי.

כל הכבוד,
נתתי לך מוניטין על זה שסוף סוף התחלת לקחת את עצמך ברצינות.
בהצלחה בהמשך.

גובה : 1.74.

משקל : 62 אני מעריך,התחלתי עם 60 עדיין לא ממש מדדתי.
תשמע , באמת מגיע לך כל הכבוד על זה ששינית את הגישה שלך לגבי התזונה . עכשיו כמו שאמרו לפני יש לך עוד המון בשר(מסת שריר ) לצבור כדי להראות טוב . השאלה שלי היא אם אתה במסה נקייה ?

• פותח/ת השרשור
תשמע , באמת מגיע לך כל הכבוד על זה ששינית את הגישה שלך לגבי התזונה . עכשיו כמו שאמרו לפני יש לך עוד המון בשר(מסת שריר ) לצבור כדי להראות טוב . השאלה שלי היא אם אתה במסה נקייה ?
בהחלט!

2229 קל'.
120 גרם חלבון.
225 גרם פחמימה.
60 שומן.

נטרלי:1929.

בהמשך אני הוסיף אירובי ואעלה את הקל' ב-200 או כמה ששרפתי באירובי.

חוץ מהיום שעשיתי פירוק אחרי שכל השבוע היה נקי,כי הרגשתי שאני ממש חייב את זה ואכלתי 3000 קל' (כמובן שגם את הערכים שלי),אני לפי תפריט מסודר מאוד!

שוב תודה רבה רבה לך ולכולם זה נותן לי כל כך הרבה מוטיבציה אני מעלה חיוך ענק באמת,כי לפני חודש הייתי נראה כמו מקל (גם עכשיו אני יחסית כזה אבל אני מתפתח).

כל הכבוד על השינוי במחשבה! גם יש שינוי קטן בגוף, בהצלחה מחכה שתעדכן!

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על השינוי במחשבה! גם יש שינוי קטן בגוף, בהצלחה מחכה שתעדכן!
תודה רבה!

אעשה זאת כל כמה שבועות בכדי לא להציק סתם ובכדי להגיע רק עם עדכונים טובים.

מקווה שעוד כחודש אני אבוא לפה ועל דפי הפורום יראו אדם הרבה יותר שרירי.

בהחלט!

2229 קל'.
120 גרם חלבון.
225 גרם פחמימה.
60 שומן.

נטרלי:1929.

בהמשך אני הוסיף אירובי ואעלה את הקל' ב-200 או כמה ששרפתי באירובי.

חוץ מהיום שעשיתי פירוק אחרי שכל השבוע היה נקי,כי הרגשתי שאני ממש חייב את זה ואכלתי 3000 קל' (כמובן שגם את הערכים שלי),אני לפי תפריט מסודר מאוד!

שוב תודה רבה רבה לך ולכולם זה נותן לי כל כך הרבה מוטיבציה אני מעלה חיוך ענק באמת,כי לפני חודש הייתי נראה כמו מקל (גם עכשיו אני יחסית כזה אבל אני מתפתח).
בשמחה.
עוד דבר, ראיתי שבאחד האשכולות פירסמת שבעוד כ9-11 חודשים אתה מתגייס . בשום פנים ואופן אל תשקול חיטוב לקראת הצבא (יש לך עוד מינימום 15-18 קילו לעלות עד אז). כמובן שאתה צריך לנצל את הפוטנציאל גדילה שלך(בהתחשב בעובדה שאתה צעיר ורק התחלת להתאמן) לעלות כמה שיותר שריר כדי שכשתגיע למספר שאתה רוצה(לא בהכרח מה שאמרתי) אתה תיראה יותר מוצק ואפילו חטוב מהמצב העדכני שלך .
קח בחשבון שעצם היותך מתאמן טבעי אתה יכול להוסיף גג קילו שריר בחודש . ממליץ לך לפתוח לוג בפורום ובו תצלם את הטכניקות שלך (בעיקר בתרגילי הבסיס ואם אתה רוצה עוד סרטונים של עוד תרגילים, לשיקולך ) תעשה מתיחות לשרירים הרצויים בהקפדה לפני כל אימון (בשביל הגמישות ההכרחית לתרגילים בעיקר לתרגילי בסיס) תאכל טוב, תישן טוב ואני מבטיח לך תוצאות .
מצפה לעדכונים ממך בהמשך , אל תישבר !

• פותח/ת השרשור
בשמחה.
עוד דבר, ראיתי שבאחד האשכולות פירסמת שבעוד כ9-11 חודשים אתה מתגייס . בשום פנים ואופן אל תשקול חיטוב לקראת הצבא (יש לך עוד מינימום 15-18 קילו לעלות עד אז). כמובן שאתה צריך לנצל את הפוטנציאל גדילה שלך(בהתחשב בעובדה שאתה צעיר ורק התחלת להתאמן) לעלות כמה שיותר שריר כדי שכשתגיע למספר שאתה רוצה(לא בהכרח מה שאמרתי) אתה תיראה יותר מוצק ואפילו חטוב מהמצב העדכני שלך .
קח בחשבון שעצם היותך מתאמן טבעי אתה יכול להוסיף גג קילו שריר בחודש . ממליץ לך לפתוח לוג בפורום ובו תצלם את הטכניקות שלך (בעיקר בתרגילי הבסיס ואם אתה רוצה עוד סרטונים של עוד תרגילים, לשיקולך ) תעשה מתיחות לשרירים הרצויים בהקפדה לפני כל אימון (בשביל הגמישות ההכרחית לתרגילים בעיקר לתרגילי בסיס) תאכל טוב, תישן טוב ואני מבטיח לך תוצאות .
מצפה לעדכונים ממך בהמשך , אל תישבר !

תודה רבה רבה לך על העזרה!

אני אראה חטוב יותר גם אם אעלה?שמתי לב לזה את האמת שאנשים שעולים במשקל ובשריר אכן נראים יותר חטובים ואולי אני אשקול לא לחטב אפילו,במידה ואראה יותר חטוב מעכשיו.

כמו כן,אני אמשיך ככה ובהמשך אפתח לוג!

המוטיבציה שאני מקבל ממך ומאחרים פה אדירה ואתם לא יכולים לתאר כמה זה עוזר לי,המטרה הראשונית שלי היא 70 - 75 קילו שאני מאמין שאראה הרבה יותר טוב.

תודה רבה רבה לך על העזרה!

אני אראה חטוב יותר גם אם אעלה?שמתי לב לזה את האמת שאנשים שעולים במשקל ובשריר אכן נראים יותר חטובים ואולי אני אשקול לא לחטב אפילו,במידה ואראה יותר חטוב מעכשיו.

כמו כן,אני אמשיך ככה ובהמשך אפתח לוג!

המוטיבציה שאני מקבל ממך ומאחרים פה אדירה ואתם לא יכולים לתאר כמה זה עוזר לי,המטרה הראשונית שלי היא 70 - 75 קילו שאני מאמין שאראה הרבה יותר טוב.
אני מציע לך אם אתה כבר בעניין לפתוח לוג תשתדל לפתוח אותו מהר כי יש פה מלא לוגים של פאוורליפטינג(בלי להעליב כמובן) ולא יזיק שאנשים יבואו עם לוגים של בילדינג איכותיים.
ובאשר לשאלתך , כן , אתה תראה חטוב יותר אם העלייה שלך תהיה ביחס טוב הנוטה לטובת השריר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית