הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה טיפה מתבייש,אבל האנורקס מתחיל לטפל בעצמו.

• פותח/ת השרשור
אני מציע לך אם אתה כבר בעניין לפתוח לוג תשתדל לפתוח אותו מהר כי יש פה מלא לוגים של פאוורליפטינג(בלי להעליב כמובן) ולא יזיק שאנשים יבואו עם לוגים של בילדינג איכותיים.
ובאשר לשאלתך , כן , אתה תראה חטוב יותר אם העלייה שלך תהיה ביחס טוב הנוטה לטובת השריר .
אני עם פלוס קלורי של 300 - 400 ככה שזה נקי.

אני בהמשך אעשה גם ריצות ל-10 דק' במכון והוסיף עוד 200 קל',זה יכול רק לתרום.

אפתח לוג בהמשך תודה 😃.

ללא ספק שקיים שינוי והכי חשוב זה השינוי המחשבתי שהצלחת לעשות!

שמח לעזור לך והדרך עוד ארוכה 😃

הגיע הזמן כל הכבוד
השינוי ויזואלית הוא כלום לעומת השינוי בראש!!

אני מאמין שתוך 3-4 חודשים תראה בן אדם אחר לגמרי, תמשיך לעדכן

• פותח/ת השרשור
אתם לא מבינים כמה אני שמח שאתם אומרים לי את זה!

הדרך עוד ארוכה אבל כמו שאמרתי אני מקווה שאגיע לפה עוד 3 - 4 חודשים עם תמונות עם שינוי גדול.

השינוי בראש לא היה קל אבל קיבלתי הרבה עזרה פה (יוגב אחד מהאנשים שאני לא ישכח לו),אבל אין לי מה להתלונן על כמה שהיה קשה,ממשיכים בהתמודדות ומתחילים להגיע לתוצאות.

זוכר שמלפני חודש +- קראתי והגבתי לך על פוסטים שהעלו בי חרדה , כעת ניתן לראות שיפור נהדר וזה רק בשלושה שבועות.
את המוניטין שלי קבלת סחתיין גבר !

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם!

אמשיך לעדכן אותכם,אתם הדרך שבה הצלחתי להשתחרר מזה!הפורום הנהדר הזה.

• פותח/ת השרשור
עבודה טובה, הכי חשוב זה שהבנת והפנמת - נשאר "רק" להתמיד 😃

קח סרטון שיכול לעזור לך מאוד:
http://www.squat.co.il/chinese-bamboo/

המון בהצלחה!!!
ואו איזה סרטון עוצמתי אחי!

אני ממש מודה לך,זה כל כך נכון,"הצמיחה לפעמים לא נראת ישר לעין" והקטע שהיה "שכל יום שהאיכר נתן מים לגיבול הוא פיתח מערכת של שורשים",זה כל כך נכון.

הדרך לא תהיה קלה (במיוחד עם מה שהיה לי עד כה) אבל אני נלחם בזה והולך בדרך הטובה.

בימי שישי אני נוהג לאכול בקידוש חלה עם בני משפחתי מתוך מצווה,בקידושים הקודמים לא הייתי אוכל בכלל חלה בגלל הבעיה בראש,אבל היום?אכלתי רבע - חצי חלה + גבינה + דג (כמובן שהערכים שלי יתמלאו אבל חרגתי טיפה בקל' אך זה לא נורא כיון שהיה לי היום אימון) אני מרוצה מעצמי כי אני יודע שמחר אני ממשיך בדרך הטובה (כמו כל השבוע) וככה בהמשך אני אראה תוצאות 😃.

כל הכבוד! בהחלט רואים שינוי, תמשיך לעבוד קשה ולאכול הרבה וטוב.

תמשיך לעדכן

כל הכבוד גבר, רואים כבר שינוי!! מצטרף לנאמר, השינוי הכי חשוב זה השינוי המחשבתי, אחרי שעברת אותו אתה עולה על דרך המלך:sporty074-39:

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד גבר, רואים כבר שינוי!! מצטרף לנאמר, השינוי הכי חשוב זה השינוי המחשבתי, אחרי שעברת אותו אתה עולה על דרך המלך:sporty074-39:
תודה רבה לך 😃.

אני מרגיש שברוך השם עברתי אותו 🏋️😅

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית