הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חלש יותר אחרי deload week 5/3/1

tartar

משתמש פעיל
472
80
נק' מוניטין:
106
472
80
כל פעם שאני מבצע deload אני חוזר חלש יותר לדוגמא הבנס שלי לפני הdeload היה 85 ל 5 חזרות עכשיו אני עושה 80 קילו ל 40 חזרות ,
אני מבצע deload כל 6 שבועות בתכנית jim wendler 5/3/1
אני מרגיש מוזר שזה קורה לי במקום שאני יתחזק אני נהיה חלש יותר ,
מישהו יכול להסביר לעזור לא יודע להאיר קצת את העניין הזה ?
אני אכלתי מאוד טוב כל השבוע של ה deload עליתי במשקל אפילו התאמנתי בדיוק לפי הספר .

• פותח/ת השרשור
קיימת אופציה של לבצע מעין דילואוד עצימות, כלומר להתקדם בטריפלים, דאבלים וסינגלים (כיצד שנוח לך) בקפיצות של 10% עד למשקל TM ואז לבצע סינגל אחד.
יש לי כמה שאלות ובזה נסגור את העניין ,
קודם כל תודה רבה לכולם .
1.זאת אומרת שלהרבה אנשים מצליחים בפאורליפטינג זה קורה ולא רק לי נכון?
2.יכול להיות שזה פשוט דפקט שלא יתן לי להגיע רחוק ?
3.יש אפשרות שלב דווקא איבדתי כוח ופשוט אחרי כמה זמן אני ירגיש ביתרון של הדילואוד הזה ?
הכוונה שעכשיו מערכת העצבים לא רגילה למשקלים האלה כי לא ביצעתי אותם שבוע לוקח לה איזה כמה זמן להתאושש ולאחר מכן אני יראה התחזקות ?
אני קראתי את הספר החדש עכשיו ככה בריפרוף , הוא מסביר את מה שאמרת ובנוסף הוא אומר שאפשר פשוט לעשות יותר חזרות עם אחוזים גבוהים יותר למשל 50/60/70 ולעשות יותר חזרות ,
אני יעשה את זה דילואוד הבא .

😃 מעולה !!!
יש אחוזים מסויימים שאתה יכול להמליץ לי עליהם או קישור שאפשר לקרוא איזה משקלים אני צריך להשתמש ?
ההייתי עושה לפי הרגשה.. בערך 10-20 קילו פחות מהשבוע של ה5+ ועושה את זה לטריפלים

• פותח/ת השרשור
ההייתי עושה לפי הרגשה.. בערך 10-20 קילו פחות מהשבוע של ה5+ ועושה את זה לטריפלים
טוב תודה רבה נראה לי שזה מה שאני יעשה ,
יש מצב שבכל זאת בסופו של דבר לטווח הארוך אני יראה שהדילואוד הזה כן עזר לי פשוט עכשיו המערכת עצבית חוזרת לעצמה או משהו כזה ?
הרי מה משבוע אחד מאבדים כוח ?
או שיש לי גוף שונה מכולם ?

יש מצב שבכל זאת בסופו של דבר לטווח הארוך אני יראה שהדילואוד הזה כן עזר לי פשוט עכשיו המערכת עצבית חוזרת לעצמה או משהו כזה ?
אל תתחיל כבר מעכשיו להכניס לך לראש דברים כמו CNS. תשקיע באימונים ובתזונה (ואם אפשר אז גם במנוחה), ותתקדם משם.

• פותח/ת השרשור
אל תתחיל כבר מעכשיו להכניס לך לראש דברים כמו CNS. תשקיע באימונים ובתזונה (ואם אפשר אז גם במנוחה), ותתקדם משם.
אבל חשוב לי לדעת שזה לא משהו ייחודי רק לי בגלל סיבה כל שהיא או שזה ישפיע עלי בהמשך הדרך או משהו כזה ?

בעקרון בדילאוד אתה נותן למערכת העצבים לנוח , היא נרדמת ועד שאתה מגיע שוב לפיק לוקח שבוע שבועיים, זה טבעי .
בגלל זה 3 שבועות לבנצ זה לא מספיק , כדי להתקדם ב531 בבנצ צריך לעשות את התוכנית הארוכה של ה6 שבועות

• פותח/ת השרשור
בעקרון בדילאוד אתה נותן למערכת העצבים לנוח , היא נרדמת ועד שאתה מגיע שוב לפיק לוקח שבוע שבועיים, זה טבעי .
בגלל זה 3 שבועות לבנצ זה לא מספיק , כדי להתקדם ב531 בבנצ צריך לעשות את התוכנית הארוכה של ה6 שבועות
כן זה מה שאני עושה 6 שבועות ,
טוב תודה רבה !

• פותח/ת השרשור
למה שפשוט לא תקרא את הספר?
קראתי .
הוא לא אומר שיש אנשים שזה קורה להם או כאלה שלא הוא רק מציע שאם אתה לא ממש גמור תוריד פחות משקל בדילואוד או כמו שמארס אמר לעבוד ל חזרה אחת מקסימום

קראתי .
הוא לא אומר שיש אנשים שזה קורה להם או כאלה שלא הוא רק מציע שאם אתה לא ממש גמור תוריד פחות משקל בדילואוד או כמו שמארס אמר לעבוד ל חזרה אחת מקסימום
קראת את כל האופציות של הדילואד? שמע,אמליץ.לך לעשות מה שאני עשיתי.
תקרא את הספר,ולא ברפרוף כמו שכתבת,סמו לך את.החלקים שיותר רלוונטים אלייך,תקרא אותם שוב,סמן לך חלקים שתרצה לבצע בעתיד.
במיוחד בתוכנית כזאת,שמלאה באפשרויות,כדאי להכין שיעורי בית לפני,אתה משקיע כל כך הרבה בחדכ,תשקיע עוד קצת בבסיס ואז התוכנית תרוץ לך חלק יותר

• פותח/ת השרשור
קראת את כל האופציות של הדילואד? שמע,אמליץ.לך לעשות מה שאני עשיתי.
תקרא את הספר,ולא ברפרוף כמו שכתבת,סמו לך את.החלקים שיותר רלוונטים אלייך,תקרא אותם שוב,סמן לך חלקים שתרצה לבצע בעתיד.
במיוחד בתוכנית כזאת,שמלאה באפשרויות,כדאי להכין שיעורי בית לפני,אתה משקיע כל כך הרבה בחדכ,תשקיע עוד קצת בבסיס ואז התוכנית תרוץ לך חלק יותר
אני קראתי כבר את הספר הקודם שלו,
ועכשיו קראתי גם את כל הספר החדש שלו (לא בריפרוף ) קראתי ממש .
תודה רבה .

• פותח/ת השרשור
החדש זה המהדורה השניה או שיש יותר חדש? אני מתכוון לעשות את התוכנית בעתיד כנראה אז רוצה לקרוא בינתיים
זה נקרא 5/3/1 beyond
לא יודע אם זה שניה או יותר חדשה תבדוק ....
בהצלחה .

לדעתי מעבר לספר הראשון שלו כל השאר זה סתם בזבוז אנרגיה כדי להעלות את המכירות שלו.

הספר הראשון מעולה , שיפר לי בטירוף את הסקואט והדדליפט , לגבי הבנצ והפרס לא עפתי מהתוכנית .

אני מצאתי שהשילוב שעבד לי הכי טוב בתקופה של 5\3\1 זה לעשות 5\3\1 לסקואט ודדליפט ואד קואן לבנצ

אני לא מבין,היית עושה 85 ל 5 חזרות עכשיו אתה עושה 80 אבל ל-40 חזרות ואתה טוען שנחלשת? אולי אתה מתכוון ל- 4 חזרות? אז זה ישמע יותר הגיוני שנחלשת...אחרת אני לא מבין

אני לא מבין,היית עושה 85 ל 5 חזרות עכשיו אתה עושה 80 אבל ל-40 חזרות ואתה טוען שנחלשת? אולי אתה מתכוון ל- 4 חזרות? אז זה ישמע יותר הגיוני שנחלשת...אחרת אני לא מבין
תקרא את כל השירשור לפני שאתה מגיב

• פותח/ת השרשור
לדעתי מעבר לספר הראשון שלו כל השאר זה סתם בזבוז אנרגיה כדי להעלות את המכירות שלו.

הספר הראשון מעולה , שיפר לי בטירוף את הסקואט והדדליפט , לגבי הבנצ והפרס לא עפתי מהתוכנית .

אני מצאתי שהשילוב שעבד לי הכי טוב בתקופה של 5\3\1 זה לעשות 5\3\1 לסקואט ודדליפט ואד קואן לבנצ
קראתי את הספר באיונד ואני חושב בדיוק כמוך הוא מדבר שם הרבה מאוד על כלום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית