הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגלים לשיפור גמישות

Itamar704

משתמש מתחיל
34
2
נק' מוניטין:
2
34
2
שלום רציתי לדעת איזה תרגילים שאני יכול לעשות בבית לשיפור גמישות בשביל שאני יכול להוריד יותר את התחת בדאדליפט ובסקוואט. אם אפשר גם קישורים להזברים אני ישמח

ניסיתי והצלחתי.. ואני מאמין שאם לא הייתי מצליח ככל הנראה הגלוטאוס היה באי ספיקה. עכשיו שלפי דעתי אני מאוד מקוצר בהמסטרינג ואני מבצע סקאווט ודדליפט בלי שום בעיה.
מי אמר שאתה מבצע טוב ?
תעלה סרטון ונראה .
אני חושב ש רוב הסיכויים אתה לא מבצע טוב .

בכל מקרה תעשה טובה ותפסיק לעמוד על זה שלא צריך גמישות באמסטרינג אחרי שכל כך הרבה אנשים מסבירים לך שכן ! .
במקום זה אל תהיה מקובע שאתה יוצא ווינגייט ואתה איזה גאון ותלמד קצת מאנשים שיודעים קצת יותר ממני וממך
בבקשה תקרא :
http://www.moveandbefree.com/blog/deep-squats-and-hamstring-flexibility-part-one

נערך לאחרונה:
מי אמר שאתה מבצע טוב ?
תעלה סרטון ונראה .
אני חושב ש רוב הסיכויים אתה לא מבצע טוב .

בכל מקרה תעשה טובה ותפסיק לעמוד על זה שלא צריך גמישות באמסטרינג אחרי שכל כך הרבה אנשים מסבירים לך שכן ! .
במקום זה אל תהיה מקובע שאתה יוצא ווינגייט ואתה איזה גאון ותלמד קצת מאנשים שיודעים קצת יותר ממני וממך
בבקשה תקרא :
http://www.moveandbefree.com/blog/deep-squats-and-hamstring-flexibility-part-one
קודם כל אני לא מקובע וקורא את הספרות המקצועית ולומד ממאמנים ומחקרים חדשים שיוצאים כל הזמן תאמין לי. אני קראתי את מה ששלחת ואני חושב שהכותב לא מדבר על הגמישות של הגלוטאוס שהרי הסיכוי שגלוטאוס יגיע לאי ספיקה בדדליפט קלאסי ואני מדגיש דדליפט קלאסי ולא גוד מורנינג או סטיפ לג הוא הרבה יותר גדול מאשר שההמסטרינג יגיע לאי ספיקה בגלל גמישות, אני כן מקבל שיש אנשים מאוד מקוצרים בהמסטרינגס שבאמת ברמה שיכולה להפריע לדדליפט קלאסי וסקוואט אבל אני חוזר ואומר שזה לא דבר נפוץ בכלל. לרוב הבעיה תהיה גמישות בסולאוס ובגלוטאוס

קודם כל אני לא מקובע וקורא את הספרות המקצועית ולומד ממאמנים ומחקרים חדשים שיוצאים כל הזמן תאמין לי. אני קראתי את מה ששלחת ואני חושב שהכותב לא מדבר על הגמישות של הגלוטאוס שהרי הסיכוי שגלוטאוס יגיע לאי ספיקה בדדליפט קלאסי ואני מדגיש דדליפט קלאסי ולא גוד מורנינג או סטיפ לג הוא הרבה יותר גדול מאשר שההמסטרינג יגיע לאי ספיקה בגלל גמישות, אני כן מקבל שיש אנשים מאוד מקוצרים בהמסטרינגס שבאמת ברמה שיכולה להפריע לדדליפט קלאסי וסקוואט אבל אני חוזר ואומר שזה לא דבר נפוץ בכלל. לרוב הבעיה תהיה גמישות בסולאוס ובגלוטאוס

אז אני כבר אומר לך שלך יש בעיית גמישות בהמסטרינג ובבקשה תעלה סרטון שכולם יראו .
בכל מקרה מה קרה פתאום ?
לפני שנייה אמרת שאם הברך מכופפת אז לא ייתכן מצב שהאמסטרינג יגיע לאי ספיקה מה פתאום קרה שיש אנשים שנורא מקוצרים וזה קורה להם ?
קיצר עזוב תעלה סרטון וזהו .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית