הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים 4 ימים ברצוף

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך

kosta

מושעה
3,955
2,114
נק' מוניטין:
3,874
3,955
2,114
אקטיב "ACT" ,חיפה
שלום,
אני עושה תוכנית אימונים של AB
שאלה פשוטה יש ימים שאני לא יכול להתאמן ראשון או חמישי ויוצא שאני מתאמן 4 ימים רצוף.
זה בסדר או שפשוט בשבוע הזה לעשות 3 אימונים?

שאלה טובה, אני חושב שעדיף במצב הזה לבצע 3 אימונים כאשר בין 2 אימונים יש יום מנוחה לדוגמא: יום ראשון-שני אימון, שלישי מנוחה, רביעי-אימון. רק תזכור שאם עשית השבוע aba אז שבוע אחר כך bab

• פותח/ת השרשור
שאלה טובה, אני חושב שעדיף במצב הזה לבצע 3 אימונים כאשר בין 2 אימונים יש יום מנוחה לדוגמא: יום ראשון-שני אימון, שלישי מנוחה, רביעי-אימון. רק תזכור שאם עשית השבוע aba אז שבוע אחר כך bab
טוב תודה ,
תשובה קצת מבאס.
למה בתקופה לחוצה הייתי עושה בערך חודש של ABABXXX ולא ממש הפריע לי להתקדם במשקלים ולא הייתי עייף.

טוב תודה ,
תשובה קצת מבאס.
למה בתקופה לחוצה הייתי עושה בערך חודש של ABABXXX ולא ממש הפריע לי להתקדם במשקלים ולא הייתי עייף.
אני במשך שנה התאמנתי גם ככה כי זה הזמן שהיה לי, אתה יכול גם לעשות ABABXXX אבל זה פחות מומלץ, אם אתה מרגיש שאתה מתקדם במשקלים וזה לא מפריע לך אז לך על זה

אני במשך שנה התאמנתי גם ככה כי זה הזמן שהיה לי, אתה יכול גם לעשות ABABXXX אבל זה פחות מומלץ, אם אתה מרגיש שאתה מתקדם במשקלים וזה לא מפריע לך אז לך על זה

יש אימון ויש אימון , השאלה איזה סוג אימון עשיתה ובאיזה עצימות ... בגדול מתאמן טבעי שיהיה מי שלא יהיה לא תהיה התקדמות אפקטיבית ומקסימלית ככה...

יש אימון ויש אימון , השאלה איזה סוג אימון עשיתה ובאיזה עצימות ... בגדול מתאמן טבעי שיהיה מי שלא יהיה לא תהיה התקדמות אפקטיבית ומקסימלית ככה...
אני מסכים איתך אני לא הייתי ממליץ להתאמן ככה אבל אני חייב לציין ששנה התאמנתי ככה בעצימויות גבוהות פלוס דרופ סטים ועוד שיטות אימון ובאמת הייתה לי התקדמות במשקלים אז אני חושב שזה די תלוי במתאמן ותמיד אני ימליץ יום מנוחה אחרי AB אבל אם אין בררה אז שווה לבדוק אם זה אפקטיבי ויש התקדמות

לא טוב אם אתה מתאמן חזק אתה לא תתאושש תעשה abc עדיף בהרבה
ABC זו תכנית למתקדמים אם הוא עדיין ברמת המתאמן הבינוני אין סיבה שיעשה ABC וגם זמן המנוחה בין קבוצות שרירים הוא לפחות 4ימים ככה שאם הוא עושה אימון בראשון אימון הבא לאותה קבוצת שרירים יהיה בחמישי.. אז זה גם ככה לא אפקטיבי

אם אתה מרגיש שאתה מתקדם במשקלים
סתם שאלה, ראיתי אותך מציין את המשפט הזה כמה פעמים (אולי אני מתבלבל)
מה זה להרגיש שאתה מתקדם במשקלים?
אין פה עניין של הרגשה. זה מאוד ברור כמה משקל יש על המוט, והאם הצלחת או נכשלת. איך רגש מעורב כאן?

אני הייתי עושה FBW פעמיים בשבוע, ככה שאם חמישי-שישי-שבת אתה לא יכול להתאמן, תתאמן בראשון ורביעי.
שני אימונים רציניים בשבוע, עד רמה דיי גבוהה, יספיקו. אבל זה תקף אך ורק אם אתה באמת תעשה אימונים רציניים - סקוואט, לחיצה, דדליפט, צ'ין אפס - הכל כבד
דדליפט אחרי 2-3 שבועות עדיף פעם בשבוע ולא פעמיים
אם אתה באמת תאתגר את עצמך לשיא חדש במשקלי עבודה כל אימון והעצימות תהיה גבוהה (עד 5 חזרות), אתה תתקדם מעולה.

סתם שאלה, ראיתי אותך מציין את המשפט הזה כמה פעמים (אולי אני מתבלבל)
מה זה להרגיש שאתה מתקדם במשקלים?
אין פה עניין של הרגשה. זה מאוד ברור כמה משקל יש על המוט, והאם הצלחת או נכשלת. איך רגש מעורב כאן?

אני הייתי עושה FBW פעמיים בשבוע, ככה שאם חמישי-שישי-שבת אתה לא יכול להתאמן, תתאמן בראשון ורביעי.
שני אימונים רציניים בשבוע, עד רמה דיי גבוהה, יספיקו. אבל זה תקף אך ורק אם אתה באמת תעשה אימונים רציניים - סקוואט, לחיצה, דדליפט, צ'ין אפס - הכל כבד
דדליפט אחרי 2-3 שבועות עדיף פעם בשבוע ולא פעמיים
אם אתה באמת תאתגר את עצמך לשיא חדש במשקלי עבודה כל אימון והעצימות תהיה גבוהה (עד 5 חזרות), אתה תתקדם מעולה.
אני מסכים איתך ואל תתפוס על המילה הרגשה, הכוונה הייתה לעלות במשקלים. ואם תראה את התגובות הקודמות כתבתי שלא הייתי ממליץ על הפיצול הזה

ABC זו תכנית למתקדמים אם הוא עדיין ברמת המתאמן הבינוני אין סיבה שיעשה ABC וגם זמן המנוחה בין קבוצות שרירים הוא לפחות 4ימים ככה שאם הוא עושה אימון בראשון אימון הבא לאותה קבוצת שרירים יהיה בחמישי.. אז זה גם ככה לא אפקטיבי

לא אפפקטיבי?

ומה קרוה באיי בי על 3 גם 5 ימי מונוחה בין שריר לשריר

יותרלא אפקטיבי שהוא יעשה אימון למשל חזה בראשון ואז שוב בשלישי מתכונת לפציעה
כולם פה נותנים עצות לא טוב לא טוב

תעלו תמונה של מישהו שמתאמן פעמיים בשבוע פול בודי נראה איזה גוף הוא בנה

אני יכול לעלות תמונות של עשרות מתאמנים שמבצעים abc על 4 והגיעו לרמות גבוהות

• פותח/ת השרשור
סיימתי שבוע של אימונים רציפים.
והתוצאות הם: התקדמתי במשקלים כמו שרציתי.
לא כזה נורא אבל מעייף

לא אפפקטיבי?

ומה קרוה באיי בי על 3 גם 5 ימי מונוחה בין שריר לשריר

יותרלא אפקטיבי שהוא יעשה אימון למשל חזה בראשון ואז שוב בשלישי מתכונת לפציעה
כולם פה נותנים עצות לא טוב לא טוב

תעלו תמונה של מישהו שמתאמן פעמיים בשבוע פול בודי נראה איזה גוף הוא בנה

אני יכול לעלות תמונות של עשרות מתאמנים שמבצעים abc על 4 והגיעו לרמות גבוהות
בבקשה: https://www.lbs.co.il/threads/45491/

וזה בכלל כשהכוכב בתמונות התעסק בביצועים, ולא במראה.

כמובן בהנחה שאתה לא מחשיב אימון התאוששות באמצע השבוע עם 50% ממשקלי העבודה. וכמובן בהנחה שאתה לא מדבר על מי שמזריק, כי המזריקים שלך שעושים ABCD הם גדולים בעיקר כי הם מזריקים, ובערך כל מה שהם יעשו יעבוד עד רמה מאוד גבוהה.

בבקשה: https://www.lbs.co.il/threads/45491/

וזה בכלל כשהכוכב בתמונות התעסק בביצועים, ולא במראה.

כמובן בהנחה שאתה לא מחשיב אימון התאוששות באמצע השבוע עם 50% ממשקלי העבודה. וכמובן בהנחה שאתה לא מדבר על מי שמזריק, כי המזריקים שלך שעושים ABCD הם גדולים בעיקר כי הם מזריקים, ובערך כל מה שהם יעשו יעבוד עד רמה מאוד גבוהה.

אוקיי יפה אבל אתה לא מקצועי שאתה פוסל סתם תוכניות

זו הדרך שלך לא פסלתי

אבל זה לא אומר שאין עוד דרכים לפתח גוף

תמיד נפח יבוא על חשבון תדירות מה יותר טוב אין תשובה בשני הדרכים אנשים מתקדמים

וזה לא קשור רק למוזרקים אני בחיים לא הזרקתי והתקדמתי גם מתדירות של פעם בשבוע לשריר בנפח גבוה

זה נכון שאם זה ילד אישה מובגר וכו זה לא כזה אידיאלי

אבל אם זה אדם צעיר חזק שעובד בעוצמה זה יכול לעבוד טוב.
בגדול הנפח הכולל צריך להיות 16 סטים בשבוע וזה לא כזה משנה אם הבנאדם יעשה 12 סטים כל יום חמישי או 8 סטים כל יום רביעי הנפח נשאר אותו דבר בשבוע

ושני השיטות עובדות ואנשים גם יתקדמו מפעם בשבוע זו עובדה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית