הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להכניס כמה שיותר קל'

Ubalaish

משתמש פעיל
461
32
נק' מוניטין:
79
461
32
שלום חברים,

אני כרגע בתקופת מאסה וככל שהזמן עובר אני יותר ויותר מתקשה לעמוד בקצב...
בעיקרון יש תיאבון אבל לפעמים זה נראה לי עמוס מידי..
אני פונה בעיקר לחבר'ה בפורום שצורכים ביום לפחות ת 3500 קל'...

מה השיטה שלכם? או באיזה מקורות מזון אתם משתמשים כדי להגיע לסך הקלורי הזה והכי חשוב מרגישים "טוב עם זה" (לא מרגישים בחילות,"מפוצצים",עייפים וכו')...

בגדול במהלך היום אני עושה שייק שמכיל:
1.5 סקופ חלבון
1 בננה
2תמרים
כוס חלב/1.5 כוס מים
2 כפות שטוחות חמאת בוטנים
1 כוס ש"ש

על מנת להוריד מהעומס ופחות להתעסק בלבשל כל היום...

אשמח לשמוע רעיונות שלכם...

• פותח/ת השרשור
משבו יותר טוב google.co.il
אמת,אבל דברים שאני כבר מכיר בעל פה חח למה לא לשתף?
דרך אגב מידי פעם אני משתמש בבשר הזה... פשוט הוא לא תמיד משתלם ודי יקר אבל בכל אופן תודה על העזרה..

על האנטריקוט דיברת? כן מאוד יקר.. זה רק שבא לך להתפנק
בשר טחון מאוד זול וטעים.

פתרון ששומר על הכיס לך ולהרבה חברה בעיקר במאסה ולכלל צורכי הגיינרים למיניהם שידעו שיש תחליף לא פחות יעיל וטעים להכניס קלוריות איכותיות וכן למשתמשים באבקות חלבון שלא מתערבבות טוב כמו K-PRO וכד'.

המכשיר נקרא BLENDER STICK והוא מגיע בוריאציות שונות מפלסטיק, נירוסטה ומכל מיני חברות, זה לא משנה, מה שחשוב זה שיהיה לו ראש מתפרק ושיגיע עם כוס מותאמת לגודל של הראש (אישית מעדיף כוס כמה שיותר גדולה).
cuisinart-stick-blender.jpg

יתרונות:
-ניתן לערבב מגוון רחב של מוצרים: אבקות חלבון, קוטג', פירות, חמאת בוטנים, שיבולת שועל, אגוזים וכד'.
-ראש מתפרק וכוס מותאמת בגודל: ניתנים לשטיפה בקלות.
-יעיל מאוד וחסכוני בזמן.
-יוצר משקה אחיד ללא גושים.

*חסרון אחד משמעותי זה שהמכשיר מרעיש - לתשומת לב אלו החולקים דירה עם בת זוג או משפחה.

שיהיה בהצלחה ובתיאבון.

קבצים מצורפים

• IMG_2714.JPG
    IMG_2714.JPG
    KB 52.2 · צפיות: 133
@Ubalaish, רוצה דרך הכי קלה וטעימה לדחוף קלוריות??
שים במיקסר מיכל שמנת מתוקה (הקרטון הקטן, נדמה לי 250 מ"ל), זרוק פנימה קצת חמאה רכה - בין 10 ל-20 גרם, ותוסיף 2-3 סקופים של חלבון. תקציף הכל, תצא לך קצפת מתוקה שאפשר לחסל בקלות (מקסימום תחלק לשתיים ותאכל בבוקר ובערב).
לא חישבתי במדויק, אבל בקלות מגיעים לסביבות ה-1500 קלוריות, שכמעט כולן מחלבון ושומן, כמעט ללא פחמימה.
תהנה.

• פותח/ת השרשור
@Ubalaish, רוצה דרך הכי קלה וטעימה לדחוף קלוריות??
שים במיקסר מיכל שמנת מתוקה (הקרטון הקטן, נדמה לי 250 מ"ל), זרוק פנימה קצת חמאה רכה - בין 10 ל-20 גרם, ותוסיף 2-3 סקופים של חלבון. תקציף הכל, תצא לך קצפת מתוקה שאפשר לחסל בקלות (מקסימום תחלק לשתיים ותאכל בבוקר ובערב).
לא חישבתי במדויק, אבל בקלות מגיעים לסביבות ה-1500 קלוריות, שכמעט כולן מחלבון ושומן, כמעט ללא פחמימה.
תהנה.

תודה רבה,אבל חמאה לא מלאה בשומן טראנס?...
זה לא יוצא "כבד" מידי או שומני מידי?...

אתה מתבלבל עם מרגרינה.
וזה יוצא קצפת. טעים בצורה מדהימה. החמאה עוזרת לו לשמור על מרקם נהדר. אני מוסיף חמאה רק כי השמנת היא 38%, ואין בארץ שמנת יותר "כבדה".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית