Baby mammals drink milk. And you sir, are a baby mammal.נו אבל עדיין
אני גם לא בלנדר..
Ol' rip -
אגב יש פה בפורום אנשים בגובה שלך, שהמשקל שלך כפול 2 מגרד מלמטה את המטרה שלהם לסוף חיטוב.
אני מקווה שהבנת את המסר, בהצלחה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Baby mammals drink milk. And you sir, are a baby mammal.נו אבל עדיין
אני גם לא בלנדר..
Baby mammals drink milk. And you sir, are a baby mammal.
Ol' rip -
אגב יש פה בפורום אנשים בגובה שלך, שהמשקל שלך כפול 2 מגרד מלמטה את המטרה שלהם לסוף חיטוב.
אני מקווה שהבנת את המסר, בהצלחה
זה אומר שאתה צריך לאכול גם כשהאוכל שאכלת שואף להתקדם בכיוון הנגדי.אחד הגיב פה ואמר שצריך להשקיע גם כשאין מקום בבטן.. מז"א?
כי אני שבע מהר
תכוון לקילו בשבוע אחרי כמה שבעות אתה תעלה בחצי קילו ומשם תוסיף קלוריות בכל שבוע שתתקע . הטעות הכי גדולה זה הפחד להשמין כי כל עוד הוא קיים בך לא תתקדם.
אתה כרגע במצב שאתה חושב שאתה אוכל הרבה אבל ככל שתשקול יותר והזמן יחלוף תבין שאכלת כמו ציפור.מזא להשקיע גם כשאין מקום בבטן?
אני יודע שאני לא קשור אבל העלייה שעשית בתחילת האימונים הייתה רגילה כלומר עם הרבה מאוד שומן? כי אני עכשיו חזרתי להתאמן מהפסקה ואני עולה בקצב מפחיד אבל אני מפחד לעבור את 14 אחוז שומן אני עכשיו על 11 וחצי בערךשהתחלתי להתאמן עליתי מ63 ל83 קילו בחצי שנה. ועוד לא היה לי כלוב במכון וחצי מהזמן עשיתי לג פרס במקום סקוואט. אז אתה יכול לעשות בחודשים בודדים שינוי ענק