הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון רוצה לעלות במשקל וחייב את עזרתכם.

נו אבל עדיין
אני גם לא בלנדר..
Baby mammals drink milk. And you sir, are a baby mammal.
Ol' rip -

אגב יש פה בפורום אנשים בגובה שלך, שהמשקל שלך כפול 2 מגרד מלמטה את המטרה שלהם לסוף חיטוב.

אני מקווה שהבנת את המסר, בהצלחה

• פותח/ת השרשור
Baby mammals drink milk. And you sir, are a baby mammal.
Ol' rip -

אגב יש פה בפורום אנשים בגובה שלך, שהמשקל שלך כפול 2 מגרד מלמטה את המטרה שלהם לסוף חיטוב.

אני מקווה שהבנת את המסר, בהצלחה

אחד הגיב פה ואמר שצריך להשקיע גם כשאין מקום בבטן.. מז"א?
כי אני שבע מהר

אחד הגיב פה ואמר שצריך להשקיע גם כשאין מקום בבטן.. מז"א?
כי אני שבע מהר
זה אומר שאתה צריך לאכול גם כשהאוכל שאכלת שואף להתקדם בכיוון הנגדי.
חברה שלי שוקלת יותר ממך (והיא דמיונית).

#איפה_ריפטו

תכוון לקילו בשבוע אחרי כמה שבעות אתה תעלה בחצי קילו ומשם תוסיף קלוריות בכל שבוע שתתקע . הטעות הכי גדולה זה הפחד להשמין כי כל עוד הוא קיים בך לא תתקדם.

• פותח/ת השרשור
תכוון לקילו בשבוע אחרי כמה שבעות אתה תעלה בחצי קילו ומשם תוסיף קלוריות בכל שבוע שתתקע . הטעות הכי גדולה זה הפחד להשמין כי כל עוד הוא קיים בך לא תתקדם.

מזא להשקיע גם כשאין מקום בבטן?

מזא להשקיע גם כשאין מקום בבטן?
אתה כרגע במצב שאתה חושב שאתה אוכל הרבה אבל ככל שתשקול יותר והזמן יחלוף תבין שאכלת כמו ציפור.
הכוונה הייתה שגם כאשר אין לך מקום בבטן או כוח להשקיע בהכנת אוכל ודאגה לאוכל זמין תמצא דרך לאכול מספיק בסופו של יום.

שהתחלתי להתאמן עליתי מ63 ל83 קילו בחצי שנה. ועוד לא היה לי כלוב במכון וחצי מהזמן עשיתי לג פרס במקום סקוואט. אז אתה יכול לעשות בחודשים בודדים שינוי ענק
אני יודע שאני לא קשור אבל העלייה שעשית בתחילת האימונים הייתה רגילה כלומר עם הרבה מאוד שומן? כי אני עכשיו חזרתי להתאמן מהפסקה ואני עולה בקצב מפחיד אבל אני מפחד לעבור את 14 אחוז שומן אני עכשיו על 11 וחצי בערך

Back
למעלה תחתית