דיון "Slingshot", למה זה טוב?

@SmokingSnake
יש לי הרגשה שהוא ידע להסביר יופי. 😃
בעקרון זה עובד כמו גומיות התנגדות וכו'...
מן הסתם מתחתית יותר קל לצאת בגלל הכיווץ שלו, אבל ככל שהמוט עולה, הכח שמופעל גדל כי ההתנגדות של הסלינשוט קטנה.
ככל הנראה עבודה עם זה מחזקת נקודות חולשה מסויימות, כמו לחיצה עם קרש למשל או תנועות חלקיות אחרות.
כמה זה יעיל ואיך מומלץ לעבוד עם זה, מעדיף שהנחש יענה על זה, כי לי אישיתי אין ניסיון עם המוצר.

במילים יותר פשוטות, זה מתאים לחבר'ה שמתחרים עם ציוד.
דווקא לא, חברה שמתחרים עם ציוד פשוט ילחצו עם חולצה.
מארק בל הכין את זה במיוחד לאנשים שמתחרים רואו.
הסלינגשוט מאפשר לבצע אימוני אוברלאוד בצורה פשוטה יותר.

חוץ מזה אין לי יותר מידע בנושא

דווקא לא, חברה שמתחרים עם ציוד פשוט ילחצו עם חולצה.
מארק בל הכין את זה במיוחד לאנשים שמתחרים רואו.
הסלינגשוט מאפשר לבצע אימוני אוברלאוד בצורה פשוטה יותר.

חוץ מזה אין לי יותר מידע בנושא
לא יודע מה זה אוברלואד, אני יודע שהנקודה החלשה ביותר של מרים הRAW ברוב המקרים היא בתחתית. לכן אין טעם לעבוד על נקודות שונות בהרמה שהם לא נקודת החולשה(=תחתית).

לא יודע מה זה אוברלואד, אני יודע שהנקודה החלשה ביותר של מרים הRAW ברוב המקרים היא בתחתית. לכן אין טעם לעבוד על נקודות שונות בהרמה שהם לא נקודת החולשה(=תחתית).
אוברלואד זה כשהבנץ שלך זה 100 אז ללחוץ 120 עם סלינגשוט יגרום ל-100 להרגיש פחות כבד וגם פחות מפחיד מנטלית .
זה על קצה המזלג .....

ולוחצים עם חולצה בשביל לעבוד על נעילה ילחצו עם חולצה ולא על סלינשוט.... סלינגשוט אם כבר זה נוח לחימום לסט האחרון לפני ששמים חולצה

אוברלואד זה כשהבנץ שלך זה 100 אז ללחוץ 120 עם סלינגשוט יגרום ל-100 להרגיש פחות כבד וגם פחות מפחיד מנטלית .
זה על קצה המזלג .....

ולוחצים עם חולצה בשביל לעבוד על נעילה ילחצו עם חולצה ולא על סלינשוט.... סלינגשוט אם כבר זה נוח לחימום לסט האחרון לפני ששמים חולצה
ואט אוור אחי.
הנקודה שלי היא שזה לחבר'ה שמרימים עם ציוד, בעיקר.

דווקא רואים שהמון חבר'ה שהם raw ברמה העולמית עובדים עם סלינגשוט, ומפרסמים המון סרטונים שבו הם עושים שימוש במוצר.
גם לא רואה סיבה שאדם שלוחץ EQ ונגיד "ינעל" 700 פאונד , ייקח סלינגשוט כדי "לנעול" 500 פאונד לפחות נפח עם פחות משקל וטכניקה פחות דומה ללחיצה עם חולצה במידה ו " אצל לוחצים עם ציוד החלק החלש זה הנעילה " ....

דווקא רואים שהמון חבר'ה שהם מתחרים בraw והם ברמה עולמית עובדים עם סלינגשוט, ומפרסמים המון סרטונים שבו הם עושים שימוש במוצר.
לא יצא לי לראות הרבה.
אלה שכן השתמשהו, השתמשו ברצועות רגליים של אותה החברה.

ילדה רוסיה ולוהטת, יש מתודיקה מסויימת. אני לא יודע איזה לחץ מייצר הסלינגשוט ביחס לחולצה, יש גם כמה סוגים..זה דומה מאוד לעקרון של הבורד פרס-יש הרבה סוגים.

כמה יתרונות שנותן לי הסלינגשוט(כרגע משתמש בTitan RAM שניתן לראות כאן: http://www.titansupport.com/products/ram/ram-bench-press-training-device.html)

1. סיבה עיקרית היא אימונים עם פציעה/כאבים: אישית קניתי עקב כאב כתף חוזר(מפציעה ישנה), הגומיה מורידה בצורה משמעותית עומס מהכתף בתנועה, בלי הסלינג לא יכולתי ללחוץ 90 בזמנו(פיזית לא כבד, אבל כואב), עם הסלינג לחצתי 130 לחזרות(בלי שום כאבים, יכולתי לתת הכל בתרגיל בלי כאב)
2. שיפור טכניקה תחרותית: אמורים להשתמש בRAM/סלינג עם עצירות, לי אישית הטכניקה הייתה מתערערת עם עצירות והמרפק היה בורח(הרצועה מתקנת את זה), היום הסינגל שלי עם עצירה בערך 2.5 קילו מהסינגל "במכון"- נהייתי הרבה יותר יעיל מבחינה טכנית במשקלי מקסימום.
3. אפשר להרים יותר משקל: להרים יותר משקל ממה שאני מרים RAW מרגיש טוב כדי להתרגל להרגשה של משקל כבד בידיים ובכלל לנעול משקל כבד יותר, זה מאוד עוזר כשאני רוצה לתת PR חדש.
4. בערך מאמצע התנועה מדובר בעבודה של הטרייספס בלבד, זו אחלה דרך בין שאר הדרכים, להתאמן על נעילות למי שנתקע שם

מעבר לזה יש סרטונים שמסבירים תריץ חיפוש

נ.ב
לא ממליץ להגזים עם הסלינג, פעם בשבועיים-חודש לתת שלשות כבדות איתה זה אחלה, אבל זה לא יעיל למתאמן RAW ללחוץ איתה כל אימון

בורב המקרים, אבל לא חסר חבר'ה שנתקעים דווקא כשהמוט עבר חצי מהדרך למעלה.
אתה טועה, זה ממש לא רק למתחרים עם ציוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית