עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה חלש, אז אתה תעשה את זה עם פחות משקל. אם אתה מתחיל חזק, אתה עדיין תצטרך לעבור את השלב של לימוד הטכניקה, וגם אז אתה תצטרך לחשוב על הרבה דברים.הטענה שלי היא שגם למתאמן מנוסה יש עשרה דברים שצריך לחשוב עליהם בו זמנית ולשים עליהם דגש בזמן סקוואט, וכשאתה חלש כמו מישהו שאתמול התחיל להתאמן, זה לא קל.
ראיתי הרבה. אף אחד מהם לא ידע מה לעשות. לחלק יצא בפוקס משהו שנראה לא רע, ולרוב זה נראה חרא, ואני כולל בפנים את מי שהרגע התחיל להתאמן ואת מי שמתאמן כבר עשר שנים. 99% מהאוכלוסייה המתאמנת לא יודעת לבצע שום תרגיל בצורה טובה. לעיתים אפשר לראות בנץ' פרס מבוצע טוב, אבל גם בשביל מחזה כזה צריך מזל.אתה מאמן אישי. כשאתה מתאמן בחדר כושר אתה בטח מסתכל על מתאמנים בעין מקצועית. מעניין אותי, ראית מישהו שבאימון-שניים הראשונים - בלי מאמן אישי - כבר ניגש לסקוואטים או לאוברהד? איך זה היה נראה מהצד? חוסר ידע, אי היכרות עם התרגיל, ברור, אבל היה נראה שהוא מסוגל לעמוד בזה, חזק מספיק לזה?
כן, כולם.ועוד שאלה, לגמרי מתוך סקרנות - יצא לך לאמן אנשים בתרגילים מורכבים ממש החל מהאימון הראשון שלהם?
המשפט הזה הוא סלע המחלוקת בינינו. למתאמן מאד חלש, ללא שום עבר של אימון - גם עם מוט ריק יש פוטנציאל לא רע להיפצע, שהוא גדול יותר מאשר עם מכונות. לדוגמא, מה שכבר כתבתי - לחיצה מעל הראש. אם אתה מאד חלש, וגם לא ממש יודע להעריך מה זה 20 קילו כי רק אתמול נרשמת למכון, תהיה לך נטיה חזקה להטות את הגוף אחורה ולהגיע לאינקליין. אולי עם גב בריא לגמרי אתה לא מרגיש את זה, אני לא יודע, כי אני ביצעתי את התרגיל הזה רק עם בלטים ופריצות, אז אני יודע שבשלב הזה מגיע הכאב. צריכים להיות לך היכרות מסוימת עם משקל ועם הגוף שלך, וכוח מינימלי באיזור הבטן והגב, כדי להחזיק את עצמך ישר.לגביי האם היה מסוגל לעמוד בזה? לעמוד במה? אתה שוב לא מייחס חשיבות לדבר היחיד שקובע אם תעמוד בזה או לא - המשקל.
נכון. אבל לההוא שמתאמן 10 שנים והגיע למשקל רציני עם הטכניקה הגרועה שלו יש בסיס של כוח בגידים וברצועות לעמוד בזה. אחד שאתמול נרשם - הטכניקה הרעה יכולה לפצוע אותו. אין לו את ה-fall back.ראיתי הרבה. אף אחד מהם לא ידע מה לעשות. לחלק יצא בפוקס משהו שנראה לא רע, ולרוב זה נראה חרא, ואני כולל בפנים את מי שהרגע התחיל להתאמן ואת מי שמתאמן כבר עשר שנים. 99% מהאוכלוסייה המתאמנת לא יודעת לבצע שום תרגיל בצורה טובה. לעיתים אפשר לראות בנץ' פרס מבוצע טוב, אבל גם בשביל מחזה כזה צריך מזל.
אז אתה אומר שצריך מוטות ששוקלים פחות מ20? צודק, יש באמת אנשים שיצטרכו להתחיל עם פחות מזה. אין ספק. יש מוטות של 15, 10 וגם 5. זה לא אומר שום דבר.המשפט הזה הוא סלע המחלוקת בינינו. למתאמן מאד חלש, ללא שום עבר של אימון - גם עם מוט ריק יש פוטנציאל לא רע להיפצע, שהוא גדול יותר מאשר עם מכונות. לדוגמא, מה שכבר כתבתי - לחיצה מעל הראש. אם אתה מאד חלש, וגם לא ממש יודע להעריך מה זה 20 קילו כי רק אתמול נרשמת למכון, תהיה לך נטיה חזקה להטות את הגוף אחורה ולהגיע לאינקליין. אולי עם גב בריא לגמרי אתה לא מרגיש את זה, אני לא יודע, כי אני ביצעתי את התרגיל הזה רק עם בלטים ופריצות, אז אני יודע שבשלב הזה מגיע הכאב. צריכים להיות לך היכרות מסוימת עם משקל ועם הגוף שלך, וכוח מינימלי באיזור הבטן והגב, כדי להחזיק את עצמך ישר.
לא בחודש ולא בחודשיים אתה תבנה את מה שאתה מדבר עליו, ובכל מקרה לא תבנה את זה לעולם בלי תרגילים מורכבים. אלא אם אתה תשתמש בסטרואידים, אבל אז האפקט יגיע מההורמונים ולא מהמכונות.נכון. אבל לההוא שמתאמן 10 שנים והגיע למשקל רציני עם הטכניקה הגרועה שלו יש בסיס של כוח בגידים וברצועות לעמוד בזה. אחד שאתמול נרשם - הטכניקה הרעה יכולה לפצוע אותו. אין לו את ה-fall back.
אני לא בטוח. חודשיים של אימון בשביל מישהו טרי לגמרי עושים שינוי גדול במצב הבסיסי של הגוף.לא בחודש ולא בחודשיים אתה תבנה את מה שאתה מדבר עליו, ובכל מקרה לא תבנה את זה לעולם בלי תרגילים מורכבים.
הנקודה היא שלהתאמן תחת השגחה של מישהו שמבין זה אחרת. לרוב האנשים את הפריוילגיה הזו.ויצא לי לאמן אנשים לעשות את התרגילים הגדולים מהיום הראשון שלהם במכון. מה הנקודה?
אבל גם מי שמתחיל מאוד חזק צריך ללמוד את אותן טכניקות בדיוק. ויקח לו אותו זמן בדיוק. אז כל מה שאתה אומר כאן זה שצריך לדעת לעשות דברים טוב. אחלה, רק שאין מה להסיק מזה.הנקודה היא שלהתאמן תחת השגחה של מישהו שמבין זה אחרת. לרוב האנשים את הפריוילגיה הזו.
אני אומר שכולם צריכים לדעת לעשות את הדברים טוב, אבל הגוף של מישהו שנמצא חודשיים במכון יותר סלחן לטעויות (על משקל נתון, נניח מוט ריק) מאשר מישהו שהיום התחיל. אם יש לך מאמן שישמור עליך מטעויות, נהדר, אבל אם אין, זה יותר מסוכן לאחרון מאשר לראשון.אבל גם מי שמתחיל מאוד חזק צריך ללמוד את אותן טכניקות בדיוק. ויקח לו אותו זמן בדיוק. אז כל מה שאתה אומר כאן זה שצריך לדעת לעשות דברים טוב. אחלה, רק שאין מה להסיק מזה.
אני אומר שכולם צריכים לדעת לעשות את הדברים טוב, אבל הגוף של מישהו שנמצא חודשיים במכון יותר סלחן לטעויות (על משקל נתון, נניח מוט ריק) מאשר מישהו שהיום התחיל. אם יש לך מאמן שישמור עליך מטעויות, נהדר, אבל אם אין, זה יותר מסוכן לאחרון מאשר לראשון.
נעים מאד. מישהו. אני עבדתי על הסמית כי לא היה ראק, וכשקנו ראק, עברתי מסביבות המאה קילו לסקוואט עם מוט ריק.כן, כשאתה מגיע לתרגילים עם מוט ריק אחרי חודש שהתחזקת על מכונות, זה בהחלט פחות מסוכן. אבל זה לא מה שיקרה. אתה חושב שמישהו שעבד עם 200 קילו בלג פרס ירשה לעצמו לעבוד עם מוט ריק על התנועה?
אני אומר שכולם צריכים לדעת לעשות את הדברים טוב, אבל הגוף של מישהו שנמצא חודשיים במכון יותר סלחן לטעויות (על משקל נתון, נניח מוט ריק) מאשר מישהו שהיום התחיל. אם יש לך מאמן שישמור עליך מטעויות, נהדר, אבל אם אין, זה יותר מסוכן לאחרון מאשר לראשון.
נעים מאד. מישהו. אני עבדתי על הסמית כי לא היה ראק, וכשקנו ראק, עברתי מסביבות המאה קילו לסקוואט עם מוט ריק.
אמא שלי תמיד אמרה שאני מיוחד 😁והמשכת משם בקפיצות קטנות? ברכותיי, אתה האחוז ה (10-)^10.