הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסות-מבולבל לגמרי

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
המאמר בפורטל אומר לאכול 1.5 גרם פחמימה על כל קילו מסת גוף רזה בהעמסה ישר לאחר האימון אך מצד שני הוא גם אומר לאכול 50 גרם פחמימה כל שעתיים(כמובן שהנתון הזה משתנה לפי משקל) לכן אני מבולבל. נגיד ואני מבצע אימון ספרינטים אחרי זה כמה אני אמור לאכול?
עוד שאלה,כל כמה זמן לעשות העמסה @coldfire אולי אתה יכול לשפוך לי קצת אור על הנושא?
@shahar18 אולי אתה יכול לעזור לי ?😃

• פותח/ת השרשור
אוראו זה גרוע בשביל להתבסס עליו בגלל כמות השומן

בהעמסה תדאג יותר לכמות שומן מינימלית מאשר לערך גליקימי תאכל פסטות אורז בטטות תפוחי אדמה לחם גם אין בעיה

נגיד ש"ש יש בה איזה 8-10 גרם שומן ל100 גרם אז אני לא הייתי מתבסס עליה

כמובן לשלב מעט חלבון לדעתי 2 סקופים במהלך היום יספיקו

ואחרי אימון כוח של כל הגוף ההעמסה מתחילה מיד כאן חשוב דווקא הערך הגליקימי ומה שאתה רוצה זה גבוה=סוכר כי יש חלון הזדמנויות מסוים שבו אחוזי צבירת הגליקוגן הם הכי גבוהים לאחר האימון ועשויה אפילו להתרחש היפרטרופיה של מאגרי הגליקוגן

היום שאחרי:
אתה לא בהכרח תרגיש טוב יותר אתה תהיה נוזלי משהו ותעלה הרבה במשקל אבל כל עוד נצמדת לכללים של מאזן לא גבוה מדי ושומן מינימלי הצבירת שומן תשאף ל0 ויותר מזה אפילו יכולה להיות שריפת שומן, בud2 העמסה של סביבות ה6000 קלוריות לייל טוען שעדיין שומן יכול להשרף שזה קצת נשמע הזוי אבל איתו אני לא מתווכח חח
אני עושה אימון ספרינטים לפני ההעמסה ממה שקראתי בפורטל זה עדיף אני חושב פשוט שאני אתבסס על אורז מלא במהלך ההעמסה ואחרי האימון ספרינטים אדפוק איזה 5 תפוחים או פירות כי גם להם יש ערך גליקמי גבוה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית