הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקיע אבל המשקלים לא עולים..

• פותח/ת השרשור gprh
  • פורסם בתאריך

gprh

משתמש מתחיל
137
2
נק' מוניטין:
2
137
2
שלום המשקלים שלי מאוד נמוכים. כשהתחלתי להתאמן לא עשיתי תוכנית כוח שתעזור לי לעלות במישקל עבודה אני חושב שבגלל זה שלב ההתחלה שתי נידפק. אני חזרתי עכשיו מהפסקה אני עולה במשקל אבל המשקלים פשוט לא עולים אני מנסה, ומגיע לקשל כל פעם. אין לי אישור בחדר כושר לעשות דדליפט וחתירה כלומר התרגילים המורכבים שאני עושה הם רק פרס בנצ ומקווה אני אוכל מספיק וגם עולה במישקל אהל המשקלים תקועים

המשקלים שלי הם
בנצ 60 ל5
סקווט 65 ל 8
ופרס 25 ל8
מה ממליצים לעשות?

אתה עולה במשקל גוף?
אתה יכול לעשות תוכניות גם בלי דדליפט וחתירה, יש מספיק אופציות
חשוב שתעלה כל שבוע במשקל הגוף ושתהיה התקדמות כל שהיא במשקלי העבודה

אין להתקדמות במשקלי עבודה קשר ישיר לעליה במשקל גוף.

תקרא ותלמד לתכנן אימונים נכון, בחירת תרגילים, נפח ועצימות מתאימים הם שיביאו לעלייה מהירה במשקלים.
אם אתה רוצה להתקדם, אסור להגיע לכשלים, בטח שלא כל אימון/שבוע.

יש הרבה חומר בפורטל, בהצלחה.

התקדמות במשקלי עבודה ללא עליה במשקל הגוף, תתקיים לזמן קצר בלבד וגם זה אם המתאמן רחוק מהפוטנציאל שלו או משפר טכניקה

לא אמרתי לא לעלות במשקל גוף.

ההתקדמות תתקיים כל עוד ישמרו החוקים הבסיסים של תכנית אימונים הגיונית, בלי קשר לזמן קצר או לזמן ממושך, לעלייה במשקל גוף או סטטיות. הפקטור של הפוטנציאל הגנטי והטכניקה נכונים.

אני מסכים עם מה שכתבת, ועלייה במשקל לעצמה לא מעלה משקלי עבודה.
אני התכוונתי שכאשר מישהו אומר שהוא תקוע, הדבר הראשון לבדוק זה אם הוא אוכל מספיק בשביל להתקדם, אח'כ בודקים את תוכנית האימונים וטכניקה

שהתחלתי להתאמן לא עשיתי תוכנית כוח שתעזור לי לעלות במישקל עבודה אני חושב שבגלל זה שלב ההתחלה שתי נידפק.
לא נראה לי שיש דבר כזה ששלב ההתחלה שלך נדפק. אני התחתי SS אחרי מלא זמן בחדר כושר (הייתי מתחיל, מפסיק אחרי כמה חודשים וחוזר חלילה, ומשקלי העבודה שלי היו תקועים ונמוכים) והתקדמתי בה יפה למרות שלא הייתי חדש בחדר כושר.

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שיש דבר כזה ששלב ההתחלה שלך נדפק. אני התחתי SS אחרי מלא זמן בחדר כושר (הייתי מתחיל, מפסיק אחרי כמה חודשים וחוזר חלילה, ומשקלי העבודה שלי היו תקועים ונמוכים) והתקדמתי בה יפה למרות שלא הייתי חדש בחדר כושר.
אתה צודק אבל הבעיה שלי שאין לי אפשרות לעשות תוכנית כוח ביגלל שאין לי אפשרות לעשות דדליפט ולא חתירה
אתה עולה במשקל גוף?
אתה יכול לעשות תוכניות גם בלי דדליפט וחתירה, יש מספיק אופציות
חשוב שתעלה כל שבוע במשקל הגוף ושתהיה התקדמות כל שהיא במשקלי העבודה
כן אני עובד עם תוכנית מסודרת אני עולה במישקל כל שבוע בשוט המשקלים תקועים
אין להתקדמות במשקלי עבודה קשר ישיר לעליה במשקל גוף.

תקרא ותלמד לתכנן אימונים נכון, בחירת תרגילים, נפח ועצימות מתאימים הם שיביאו לעלייה מהירה במשקלים.
אם אתה רוצה להתקדם, אסור להגיע לכשלים, בטח שלא כל אימון/שבוע.

יש הרבה חומר בפורטל, בהצלחה.
קראתי למדתי וכבר שאלתי לגביי בתוכנית שלע אמרו שהיא טובה פשוט אני מגיע לקשל כמעט כל פעם שאני מנסה להעלות

אז תעלה פחות משקל בכל פעם, כדי שלא תגיע לכשל ואתה יכול לנוח יותר בין הסטים.
מה התוכנית שלך?

אתה צודק אבל הבעיה שלי שאין לי אפשרות לעשות תוכנית כוח ביגלל שאין לי אפשרות לעשות דדליפט ולא חתירה
הייתי מציע לעשות תכנית כוח בלי דדליפט אם אין אפשרות לדדליפט, ובמקום חתירה אפשר לעשות מתח עם משקל

• פותח/ת השרשור
הייתי מציע לעשות תכנית כוח בלי דדליפט אם אין אפשרות לדדליפט, ובמקום חתירה אפשר לעשות מתח עם משקל
ואתה חושב שתוכנת כזאת אפקטיבית? ויהיו פערים למשל הגב בטח יהיה בפער גדול מהכל לא?
אז תעלה פחות משקל בכל פעם, כדי שלא תגיע לכשל ואתה יכול לנוח יותר בין הסטים.
מה התוכנית שלך?
FBW חזה
בנצ 3 כפול 8
דמבלים חזה עליון 2 כפול 10

רגליים סקוואט 4 כפול 8
כפיפת ברכיים 3 כפול 12

גב מתח + מישקל 4 כפול 8
חתירה בטי באר 2 כפול 6

כתפיים פרס 3 כפול 8

יד אחורית מקבילים 2 כפול 8
יד קדמית מוט w בישיבה 2 כפול 8

התוכנית לא רעה, אבל אם אתה תקוע אני הייתי משנה באופן הבא:
אימון 1+3:
סקווט 3*6
בנץ' 3*6
מתח עם משקל 3*6

אימון 2:
סקווט קל
פרס 3*5
חתירה

תרוץ בפורמט כזה ותראה אם אתה מצליח לעלות במשקלי עבודה

ואתה חושב שתוכנת כזאת אפקטיבית? ויהיו פערים למשל הגב בטח יהיה בפער גדול מהכל לא?
קשה לי להגיד האמת, עדיף שמישהו שמבין יותר יענה לך על זה. ודדליפט זה לא "תרגיל גב". הזוקפים עובדים גם בסקוואט בצורה איזומטרית...

• פותח/ת השרשור
קשה לי להגיד האמת, עדיף שמישהו שמבין יותר יענה לך על זה. ודדליפט זה לא "תרגיל גב". הזוקפים עובדים גם בסקוואט בצורה איזומטרית...
אוקיי תודה רבה!
התוכנית לא רעה, אבל אם אתה תקוע אני הייתי משנה באופן הבא:
אימון 1+3:
סקווט 3*6
בנץ' 3*6
מתח עם משקל 3*6

אימון 2:
סקווט קל
פרס 3*5
חתירה

תרוץ בפורמט כזה ותראה אם אתה מצליח לעלות במשקלי עבודה
אבל בתוכנית הזאת אין כמעט נפח את חושב נפח כזה יעזור לי? ואתה מדבר על חתירה בטי באר נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית