הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ SS vs FBW

KgToLbs

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
התחלתי השבוע להתאמן בחדר כושר ואני רוצה לעלות בשריר וכמה שפחות בשומן.(2ק"ג בחודש)
איזה תוכנית יותר מומלצת בשבילי FBW או SS?

התאמנתי לפני צבא בהרבה וריאציות של FBW AB ABC..
כשהשתחררתי התחלתי SS ובחיים לא גדלתי כ"כ הרבה בחודשיים. ד"א אם תאכל יחסית נקי לפחות בהתחלה אתה גם תשאר על אותו אחוז שומן אולי אפילו תרד קצת.
לדעתי SS

התחלתי השבוע להתאמן בחדר כושר ואני רוצה לעלות בשריר וכמה שפחות בשומן.(2ק"ג בחודש)
איזה תוכנית יותר מומלצת בשבילי FBW או SS?
אתה מבין שאין דבר כזה תוכנית Fbw? זה רק מייצג תוכנית שבה אתה עובד בכל אימון על כל הגוף.
תוכנית מורכבת מ:
כמה פעמים בשבוע אתה רוצה להתאמן?
איזה תרגילים תעשה בכל אימון?
כמה סטים וכמה חזרות לכל תרגיל
כל כמה זמן תעלה במשקלי עבודה
מה עושים כאשר אתה נתקע

לפי זה אפשר לדעת איזה תוכנית עדיפה לך.

התאמנתי לפני צבא בהרבה וריאציות של FBW AB ABC..
כשהשתחררתי התחלתי SS ובחיים לא גדלתי כ"כ הרבה בחודשיים. ד"א אם תאכל יחסית נקי לפחות בהתחלה אתה גם תשאר על אותו אחוז שומן אולי אפילו תרד קצת.
לדעתי SS
חשבת אולי כי יש כזה דבר שנקרא זכרון שריר ? אז החזרת את המסה שאיבדת בצבא יותר מהר

חשבת אולי כי יש כזה דבר שנקרא זכרון שריר ? אז החזרת את המסה שאיבדת בצבא יותר מהר

בSS גדלתי משמעותית בחודש וקצת מאשר שגדלתי בFBW ובAB...
תכנית מעולה לא רק לכוח אלא גם לגדילה.

ה- (SS(starting strength היא תוכנית התחלתי לבניה בסיס. לא צריך להסתכל עליה כמו תוכנית פיתוח גוף או כוח, זאת תוכנית לבסיס לכל תוחנית אחרת. ב-SS אתה מבל הכל מסת שריר וכוח אחרי התוכנית תחליט מה אתה רוצה בהמשך building, lifting,crossfit

SS תוכנית מעולה, אך דורשת השקעה בלמידת תרגילי הבסיס, סקוואט, דדליפט, מיליטרי פרס, בנץ.
ללא למידה של תרגילי הבסיס התוכנית לא שווה כלום.
מומלץ לראות סרטונים, תצלם את עצמך ותעלה לפורום לקבלת ביקורת.

זיכרון שריר תופס ל3 שנים, אחרי שבמצטבר התאמנתי חצי שנה חובבנית ביותר?
קצת קשה לי להאמין.

כן יכולתי לייחס לזה עניין פסיכולוגי של שירות בקרבי, או שהתחזקתי במהלך המסלול אבל לא מעבר לזה. זה הרבה מאד בזכות התוכנית.

זיכרון שריר תופס ל3 שנים, אחרי שבמצטבר התאמנתי חצי שנה חובבנית ביותר?
קצת קשה לי להאמין.

כן יכולתי לייחס לזה עניין פסיכולוגי של שירות בקרבי, או שהתחזקתי במהלך המסלול אבל לא מעבר לזה. זה הרבה מאד בזכות התוכנית.
כן תתפלא אתה לא יודע איך אנשים שהיו פעם גדולים ואיבדו מלא מסה בשירות קרבי גדלו ב 4 חודשים של אחרי השחרור

Back
למעלה תחתית