הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כמה אחוזי שומן עולים במסה נקייה?

WalterWhite

משתמש מתחיל
41
2
נק' מוניטין:
2
41
2
אהלן אני שמנמן לשעבר בחורף שעבר עשיתי חיטוב ומאז אני רזה לא שחיף כי עדיין יש לי מסת שריר
השמנתי כי אכלתי ממש ממש ממש בהגזמה
אני רוצה לעלות במסת שריר אבל לא רוצה לעלות הרבה שומן כמה אחוזי שומן אעלה בתקופת מסה של מעכשיו בערך עד לינואר פברואר ככה?
זה משהו שיראו על הפנים?
או שלא שמים לב?

שאתה במסה אתה מאזן קלוריות חיובי אתה תעלה בשומן תיהיה בטוח אבל בכמות השומן זה תלוי בך כמה נקי תאכל ותעשה אירובי אחרי כול אימון 15-20 דק אי אפשר לעלות רק שריר נקי

• פותח/ת השרשור
שאתה במסה אתה מאזן קלוריות חיובי אתה תעלה בשומן תיהיה בטוח אבל בכמות השומן זה תלוי בך כמה נקי תאכל ותעשה אירובי אחרי כול אימון 15-20 דק אי אפשר לעלות רק שריר נקי
אז איך אני יכול לעלות בקושי שומן?
וכמה לשרוף בריצה זה די מתסבך אותי אני יש לי ציוד בבית שאני מתאמן איתו
כאילו דאמבלים הרבה צלחות מוט תכף מארגן

תתחיל נגיד מ300 גרם פחמימה ותראה מה הולך תעלה פחמימה לאט לאט תבחן את עצמך אתה לא יכול לדעת בכמה שומן תעלה פשוט תעשה ומסה כמו שצריך ואז חיטוב זה הדך ..

תתחיל נגיד מ300 גרם פחמימה ותראה מה הולך תעלה פחמימה לאט לאט תבחן את עצמך אתה לא יכול לדעת בכמה שומן תעלה פשוט תעשה ומסה כמו שצריך ואז חיטוב זה הדך ..

מסה נקייה ולהתחיל מ 300 גרם פחמימה לא הולכים ביחד
🤦‍♂️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית