הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף זמני לסקוואט

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
היי.
בעקבות פציעה בגב תחתון הפסקתי לעשות סקוואט באופן זמני.
חשבתי על האק סקוואט במכונה כזאת: http://www.keysfitness.com/images/products/kf-lphs.jpg
באמת הרגשתי שזה עובד טוב על הארבע ראשי אבל לפי מה שהבנתי היא מפעילה לחץ גדול על הברכיים. בנוסף לזה, כשניסיתי לעשות את זה אז בהתחלה כשרק מתחילים להרים אני מרגיש לחץ על גב תחתון(לחץ שלדעתי לא קשור לפציעה בגב התחתון, כי זה מרגיש כאב מסוג אחר לגמרי, וגם לא בדיוק באותו מקום).
לפי מה שהבנתי לא אמורים להיות בעיות עם גב תחתון במכונה הזאת בגלל זה קצת מוזר לי.
איך אתם ממליצים לי להחליף בינתיים את הסקוואט? להמשיך עם ההאק סקוואט במכונה? לעשות פשיטת ברכיים? אולי רעיון אחר?
אין לי לג פרס במכון...

מכרעיים (המשקל הרבה יותר נמוך מסקוואט), פשיטות ברכיים וכפיפות ברכיים, האק סקוואט אם זה לא מכביד על הגב התחתון עבורך.

• פותח/ת השרשור
מכרעיים (המשקל הרבה יותר נמוך מסקוואט), פשיטות ברכיים וכפיפות ברכיים, האק סקוואט אם זה לא מכביד על הגב התחתון עבורך.
מה עם הקטע של האק סקוואט שזה פוגע בברכיים? זה רציני? ולמה זה כואב לי בגב? לפי מה שהבנתי זה לא אמור לעשות בעיות בגב
וכדאי לעשות בסמית' אולי בינתיים? או שפשיטות וכפיפיות יספיקו?

תכתוב האק סקוואט מול סקוואט רגיל בגוגל באנגלית וחפש אתר רציני שמשווה ביניהם.
יש לך עדיין משקל על הגב.
מכרעיים, כפיפות ופשיטות הן אלטרנטיבות טובות.

• פותח/ת השרשור
תכתוב האק סקוואט מול סקוואט רגיל בגוגל באנגלית וחפש אתר רציני שמשווה ביניהם.
יש לך עדיין משקל על הגב.
מכרעיים, כפיפות ופשיטות הן אלטרנטיבות טובות.
אוקיי תודה.
כנראה אני ארד גם מהאק סקוואט(דווקא חבל כי הרגשתי שהוא עובד טוב על הארבע ראשי).
אני אעשה קצת מכרעיים לראות איך ילך, אבל אני אתמקד בינתיים בפשיטות וכפיפות.

חבל. אתה מבטל עבודה של שרירי הליבה, העכוז, יציבה ואפילו גמישות כשאתה מגביל את עצמך לפשיטות וכפיפות ברכיים.

• פותח/ת השרשור
חבל. אתה מבטל עבודה של שרירי הליבה, העכוז, יציבה ואפילו גמישות כשאתה מגביל את עצמך לפשיטות וכפיפות ברכיים.
אבל מה חוץ מזה וממכרעיים אני יכול עוד לעשות בינתיים?
יש טעם בסקוואט בסמית'?

אבל מה חוץ מזה וממכרעיים אני יכול עוד לעשות בינתיים?
יש טעם בסקוואט בסמית'?

לא.
לדעתי תמשיך עם סקוואט במשקלים נמוכים אפילו מוט ריק. לי יש בלט דיסק וזה ממש עזר לי.
אתה יכול להוסיף כפיפות\פשיטות ברכיים וזה סבבה אבל אל תוותר על הסקוואט לדעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית