הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט למסה נקייה

MassBrah

משתמש מתחיל
35
2
נק' מוניטין:
2
35
2
היי אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לבנות תפריט למסה נקייה עד עכשיו הייתי במסה מלוכלת ועליתי משהו כמו תשע קילו בשלושה וחצי חודשים ואני דיי בטוח שלא הכל שריר אז עכשיו אני רוצה להתחיל מסה נקייה ומסודרת תודה על העזרה

מי אמר לך שהוא אוכל הרבה פחמימות? הגעת למסקנה בלי נתונים, מאוד מעניין..
קודם כל אתה צודק.
אבל טיפ קטן לחיים 'כשאתה שומע פרסות תחפש סוסים ולא זברות'
כאשר מישהו כותב שהוא במסה מלוכלכת מרבית הסיכויים שהיא כוללת הרבה פחמימות ולכן המלצתי גם על סמך נתונים חסרים לקצץ בפחמימות.

כן, אני בטוח שהוא נמצא בפלוס קלורי גדול ובקטוזיס 🫤

לא יכול להיות שהוא אוכל שוקולד כל יום? או הכניס הרבה קלוריות ממקור שהוא לא פחמימה?
שאתם מייעצים לעשות פעולה שתשנה את מה שבן אדם אוכל לדעתי צריך להיות אחראיים ולהיכנס קצת יותר לעומק,
בכך שהוא לא רשם מה הוא אוכל וכמה הוא שוקל ובן כמה הוא או שום פרט אחר מראה שהוא לא ממש מבין מה הוא רוצה מעצמו,
אז שוב כמו שאני אומר תמיד, אתה יכול לנסות להבין את מה שאני אומר או להתעלם, הבחירה שלך,
בכל מקרה אנחנו מוציאים את הדיון מהקשרו, על כן אשמח אם לא נמשיך.
לפותח הנושא: אם תרצה עזרה תשים את התפריט שלך וסיכום של חלבון פחמימה ושומן יומי, בן כמה אתה כמה שוקל ואיך אתה מתאמן.

לא יכול להיות שהוא אוכל שוקולד כל יום? או הכניס הרבה קלוריות ממקור שהוא לא פחמימה?
שאתם מייעצים לעשות פעולה שתשנה את מה שבן אדם אוכל לדעתי צריך להיות אחראיים ולהיכנס קצת יותר לעומק,
בכך שהוא לא רשם מה הוא אוכל וכמה הוא שוקל ובן כמה הוא או שום פרט אחר מראה שהוא לא ממש מבין מה הוא רוצה מעצמו,
אז שוב כמו שאני אומר תמיד, אתה יכול לנסות להבין את מה שאני אומר או להתעלם, הבחירה שלך,
בכל מקרה אנחנו מוציאים את הדיון מהקשרו, על כן אשמח אם לא נמשיך.
לפותח הנושא: אם תרצה עזרה תשים את התפריט שלך וסיכום של חלבון פחמימה ושומן יומי, בן כמה אתה כמה שוקל ואיך אתה מתאמן.

שוקולד זה לא פחמימה?
😱

• פותח/ת השרשור
פשוט להוריד מהפחמימה כי לאו דווקא הכל בא מהפחמימות יש מצב מישהו עוזר לי לבנות תפריט או נותן לי עצות לבנות תפריט אני שוקל 60+- על 175 סמ ולפני 3 וחצי או קצת יותר חודשים התחלתי מסה ושקלתי 50 ואני מניח שאכלתי בין 2600-2700 קלוריות לפעמים יותר לפעמים פחות כאילו לא מסודר אז אם מישהו יכול לעזור לי לבנות תפריט מסה נקייה מההתחלה או משהו אני אשמח מאוד תודה !
קצת יותר פרטים אני בן 15 ומתאמן ב A B אם צריך גם את התוכנית אני יכול להביא אני מקפיד לאכול 120 חלבון כל יום והתפריט שלי לא ממש מסודרת זה לא משהו קבוע רק עם ארוחות קבועות, המנות לא ובגלל זה אני לא ממש בטוח שהשומן והפחמימה בספירה והקפדה מדויקת כי אני לא ממש יודע איך לספור אותם עם הערבוב שאני עושה אני מצליח רק קלוריות וחלבונים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית