הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידע cheat day מה דעתכם על הוידאו אמיתי ?

• פותח/ת השרשור
השאלה מה התפריט שלו והאימונים שלו ובאיזה תקופה הוא עושה את זה חיטוב עם גרעון קלורי גדול או תקופת מסה שזה פחות נראה לי

זה משהו שעושים בחיטוב. בסוף הסרטון הוא דיבר על כמה זה קשה להיות בחיטוב וכמה אנשים פורשים אחרי שהם אכלו יום אחד לא טוב וחושבים שכל הדיאטה הלכה בגלל זה. לכן אני גם דיי בטוח שלפחות מבחינת תזונה הוא היה בחיטוב (הוא גם ירד בסוף במשקל).
כמובן הסרטון לא בדיוק מדוייק כי לעבד 1LB אפשר גם רק מלשתות קצת פחות ביום אחד וזהוא.

אבל זה דבר שמאוד כדאי לעשות בזמן חיטוב לדעתי. אישית עזר לי המון

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה לומר לי עשית ארוחת ציט בסדר גודל כזה פחות או יותר .הוא כתב באחת השיחות שם שהגירעון שלו בערך 500 קלוריות ומתאמן בין 5 ל6 פעמים בשבוע משקולות כולל אירובי בין 5 ל6 פעמים בשבוע בסביבות 40 לבין 60 דקות.אבל לא יודע אם התכוון לזה שהוא עושה את זה בימים חריגים כאילו חגים וימי ציט פעם בשבוע כאילו ארוחה אחת
אחד שאל אותו:
So,what do you think. 1 cheat day a week"

הוא ענה לו:

not a week. I usually do 1 cheat MEAL a week... Cheat days are special, I only do maybe 4-6 a year. Not counting holidays, haha

לא הבנתי ממש אם הוא התכוון לזה שהוא עושה "cheat day" פעם בשבוע "cheat days" לתקופות מיוחדות כמו חגים

אני לא בטוח למה הוא התכוון אבל אני מנחש שהוא אמר שפעם בשבוע הוא אוכל ארוחה אחת מה שבא לו.
אני פשוט הייתי עושה פעם בשבועיים אוכל מה שבא לי באותו היום. בלי לדפוק חשבון (כן שמרתי על חלבון). לא יודע כמה הוא אכל פה (דילגתי על קטע של האוכל) אבל מניח שהייתי בערך בפלוס של 500-1000 גג באותם ימים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית