הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון מידע שמן זית

Mr. Lift

מושעה
616
222
נק' מוניטין:
345
616
222
שלום. בזמן האחרון התחלתי לשתות 100 גרם של שמן זית. בעיקרון זה דווקא עוזר לי המון מבחינת הקלוריות ושומן במיוחד שהוא איכותי כל כך. האם זה בסדר או שעדיף להפחית בכמות?
ב100 גרם יש כ 800 קלוריות ו 100 גרם שומן שזה ממש סוגר פינה.

אני התחלתי לשים בסלט 30 גרם של שמן זית ביום וזה גם נראה לי סבבה לגמרי,
רק שיש מצב שכאן צריך לשים לב למה שותים בגלל הכמויות...

מצטרף לשאלה.
יש משהו איכותי שמומלץ?

• פותח/ת השרשור
אני סוחט לשם קצת לימון ויוצא שכמעט ולא מרגישים את השמן כי הוא הופך ליהיות יותר נוזלי. אני שם בפה חתיכת לחם עם חתיכת בצל ולפעמים פסטרמה וחתיכת עגבניה ואז שותה הכל ביחד יוצא באמת טעים. השילוב של לימון עם שמן זית יוצא נורא טעים תנסה.

אני סוחט לשם קצת לימון ויוצא שכמעט ולא מרגישים את השמן כי הוא הופך ליהיות יותר נוזלי. אני שם בפה חתיכת לחם עם חתיכת בצל ולפעמים פסטרמה וחתיכת עגבניה ואז שותה הכל ביחד יוצא באמת טעים. השילוב של לימון עם שמן זית יוצא נורא טעים תנסה.

תודה! מבחינת ערכים זה בסדר לדעתי...
אולי כדי להנות מיתרונות נוספים, הייתי מגוון עם שמן אבוקדו, שמן קוקוס וכו'

למה? בשם אלוהים, למה? למה לא להכין סלט ולשים חצי אבוקדו ושתי כפות שמן, למה לענות את עצמך בשוטים של שמן?? 😳

לפי מה שממליצים כאן לא מומלץ בחיטוב לצרוך את עיקר השומן כנוזלי כגון שמן זית אלא ללכת על מוצק יותר כגון אגוזים.

• פותח/ת השרשור
אם זה היה מענה אותי לא הייתי שותה את זה! אין סיבה לא לצרוך את השמן זית יותר מאשר אגוזים.

• פותח/ת השרשור
הרצאה של שני ליצנים. הבעיה בשמן זית זה שיש המון זיופים וצריך לקנות בכוחמה. אתה יכול לקנות שמן שהוא אכן עשוי מזיתים אבל רובו הגדול יהיה מפוצץ בשמן רגיל ועוד בכלמיני חומרים מסריחים שהופכים כביכול שמן רגיל לשמן זית.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תחפש באינטרנט איך לבחור שמן זית איכותי. בעיקרון ההורים שלי הביאו מיוון שם נורא טעים אבל בארץ יש לנו כמה חברים דרוזים שאנחנו קונים מהם.

talp: לא אחי,אין לי שילשולים. הפוך, מערכת העיכול שלי השתפרה פלאים.

תנסו לשתות 10 גרם עם קצת מיץ לימון הטעם והמרקם שונים לגמריי ובאמת שיוצא טעים.

היי
ניסיתי עכשיו עם מיץ לימון משומר.
האמת שבלי קשר, ללימון יש גם תכונות בריאותיות טובות, אז הרווחנו כפול (לא משומר חח).
דווקא נחמד (לא טעים או משהו, אבל המרקם לא שומני מדי).

אני חושב שאין בעיה מבחינה בריאותית אבל תיקח החשבון שזה לא המקור היחיד של שומן שאתה אוכל וגם זה לא נראה לי משתלם מבחינה כספית לשתות ליטר בעשר ימים זה לא יקר ברמות?

• פותח/ת השרשור
כמו
אחד מספר על אנשים שלא השתמשו בשמן זית וחיו יותר שנים..וואו..
והשני מגלה לעולם שבשמן יש הרבה קלוריות..וואו כפול 2. מה זה השטויות האלה?
אתה מטריל?
כמו שאמרתי,שני ליצנים עזוב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית