עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הימור של קרוב ל-100 אחוז שתפצע את הכתפיים מתישהוא. כל תרגילי הבידוד של בייספס/טרייספס מפעילים לחץ עצום על הרצועות בכתף.
איך אפשר להסביר? כשאני עושה את הטעות ומצרף לחיצה צרפתית וקרלז, אני מרגיש את הכתפיים צועקות.איך?
אני חושב שכן. פעמיים בשבוע בייספס, ועוד גב שמפעיל גם בייספס? לא תתאושש ולא תגדל.התשובה לא עונה על השאלה זה יזיק לשרירים הקטנים או לא
כפיפת מרפקים ובנץ' צר יפעיל לחץ עצום על הכתף בנוסף לתרגילים המורכבים...? (הכוונה מתח ליד קדמית, ובנץ' פרס ופרס ליד אחורית?)הימור של קרוב ל-100 אחוז שתפצע את הכתפיים מתישהוא. כל תרגילי הבידוד של בייספס/טרייספס מפעילים לחץ עצום על הרצועות בכתף.
זה מה שביל סטאר אומר:כפיפת מרפקים ובנץ' צר יפעיל לחץ עצום על הכתף בנוסף לתרגילים המורכבים...? (הכוונה מתח ליד קדמית, ובנץ' פרס ופרס ליד אחורית?)
יש לך ביסוס למה שאתה אומר?
אני מכיר את הכתבה הזאת, אבל אני חושב שאם מוסיפים כפיפת מרפקים כעזר לבייספס, ובנץ' צר כעזר לטרייספס זה סבבה לגמרי.זה מה שביל סטאר אומר:
https://www.kilogram.co.il/1474/כך-תשיגו-ידיים-גדולות/
ההסבר שלי? במתח לדוגמא, רוב המשקל נופל על הגב, והוא זה שמהווה צוואר בקבוק, כך שהעבודה של הבייספס לא עוברת את הגבול שהוא מסוגל לשאת. בקרלז אין את המגבלה הזאת. כנ"ל עם בנץ' פרס לטרייספס. עד כמה זה נכון? לא יודע.
בנץ' צר (כל עוד הוא לא יורד מרוחב הכתפיים) לא נופל בקטגוריה הזאת. הרבה עבודה של החזה.אני מכיר את הכתבה הזאת, אבל אני חושב שאם מוסיפים כפיפת מרפקים כעזר לבייספס, ובנץ' צר כעזר לטרייספס זה סבבה לגמרי.
כל עוד לא מגזימים במבודדים ומתחילים לתת איזה 10 סטים ליד קדמית ואחורית זה סבבה.
איך אפשר להסביר? כשאני עושה את הטעות ומצרף לחיצה צרפתית וקרלז, אני מרגיש את הכתפיים צועקות.
😃 אתה מטריל אותי? פעם אחרונה שעשית קרלז היתה כשבאג אלפיים היה עוד רלוונטי.מה זאת אומרת איך אפשר? תנסה לנתח את התנועה.
😃 אתה מטריל אותי? פעם אחרונה שעשית קרלז היתה כשבאג אלפיים היה עוד רלוונטי.
אני לא יודע מה יש פה לנתח. כשאני עושה כפיפות אני מרגיש מתיחה גדולה ולא בריאה בכתף, באיזור החיבור של הבייספס, ואותו דבר במרפק כשאני עושה פשיטות. אני מרגיש שאני יכול להגזים בלחץ שאני צריך להפעיל על הרצועות והשרירים האלה, כי אין שריר גדול שמהווה גורם מגביל. אתה אומר שאני טועה? שזה רק אני? סבבה. בכל מקרה, פותח השרשור דיבר על ABC שש פעמים בשבוע, ואני בספק גדול שהוא והידיים שלו יכולים לקבל את זה ולהישאר בריאים.
אבל הסברתי ותיארתי מה שאני מרגיש. מה יותר מזה? אתה אומר שאני טועה בתחושות שלי? סבבה.מה שאתה מרגיש ומה שאתה מסיק זה שני דברים שונים. אני לא רואה איך אתה מצליח להפעיל לחץ עצום על רצועות הכתף, אז אני אשמח אם תתאר את זה קורה.
ואתה טועה לגבי ABC שש פעמים בשבוע, מניסיון.
אבל הסברתי ותיארתי מה שאני מרגיש. מה יותר מזה? אתה אומר שאני טועה בתחושות שלי? סבבה.
ואני לא טועה לגבי ABC, זה שאתה מסוגל להתאמן כך, לא אומר שילד בן 15 מסוגל. אני באמת צריך להסביר את זה?
אולי. את מה?אתה לא מרגיש את הרצועות, אתה מרגיש משהו אחר.
אתה באמת אומר שמתאמן טבעי (ובטח שילד בן 15) לא נמצא בסכנת פציעה גבוהה יותר (או אפילו הרבה יותר) עם אימון דבילי כמו ABCABC? שזה לא מיותר לגמרי ומסוכן להוסיף 3 תרגילים של בייספס/טרייספס בסיום כל אימון, אחרי שהם כבר נקרעו עם לחיצות ומשיכות?אתה לא מרגיש את הרצועות, אתה מרגיש משהו אחר.
אני אומר לך את זה בתור מישהו שהתאמן ככה בגיל 15.
איך זה ב-ABC? עד כמה שזכור לי, 4-5 תרגילים לשריר "גדול", 2-3 לשריר "קטן". אז בארבעה אימונים בשבוע יש סיום של 2-3 תרגילי בייספס/טרייספס, לא?אבל הוא לא אמר שהוא מוסיף 3 תרגילים של בייספס/טרייספס בסיום כל אימון, רק שהוא עובד עליהם פעמיים בשבוע.
איך זה ב-ABC? עד כמה שזכור לי, 4-5 תרגילים לשריר "גדול", 2-3 לשריר "קטן". אז בארבעה אימונים בשבוע יש סיום של 2-3 תרגילי בייספס/טרייספס, לא?