עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1. כי אני יכול להגיד שגם מי שיתאמן בטכניקה נכונה עם הפסקות וכל זה אבל יתן 20 סטים לגב-בייספס ייפצע. שכנעתי אותך? לא חשבתי כך.1- אמרתי שהכל אמור להיות בסדר בתנאי ש- א׳ ב׳ ג׳ קיימים, זה לא נכון הטיעון הזה? זה מאוד נכון.
לעומת זאת, לזרוק סתם משפט כמו שבסקוואט של טון וחצי הכל אמור להיות בסדר זה לא נכון. זה יהיה נכון אם תגיד ש ״הכל אמור להיות בסדר בתנאי שמי שעושה את הסקוואט הוא א׳ ב׳ ג׳״.
2- עצם זה שאתה מתאמן כבר ״העלת את המינון״, אם תתאמן במתודה הזו או במתודה הזו, זה לא ישנה כלום..
3- ולמה אימונים של ABC הם ״אימונים דפוקים״?
1- יש לך משהו שיגבה את המשפט ״מי שיתן 20 סטים גב-בייספס ייפצע״? אם כן אז תראה לנו ונסיים את הויכוח הזה, אם לא אז אתה לא יכול להגיד משהו כזה.1. כי אני יכול להגיד שגם מי שיתאמן בטכניקה נכונה עם הפסקות וכל זה אבל יתן 20 סטים לגב-בייספס ייפצע. שכנעתי אותך? לא חשבתי כך.
2. אנחנו מתווכחים על מה באמת מעלה את המינון יותר. זאת בדיוק הנקודה.
3. לא טענתי כאן שהם דפוקים. אמרתי שלטעון שאימונים זה בריא באופן אוטומטי - זה לא נכון. אפשר גם לדפוק את הגוף באימונים (גם עם מורכבים, אגב).
1. זאת היתה דוגמא לאנטי-טיעון. אני לא זורק טיעון כזה, וגם אתה לא יכול להגיד שמי שיתאמן ABC בטכניקה נכונה לא יפצע, גם אתה לא הראית ראיה כלשהיא.1- יש לך משהו שיגבה את המשפט ״מי שיתן 20 סטים גב-בייספס ייפצע״? אם כן אז תראה לנו ונסיים את הויכוח הזה, אם לא אז אתה לא יכול להגיד משהו כזה.
2- לפי דעתי שתי המתודות של האימון תורמות לשחיקת הגוף באותה הרמה.
זה שאתה מפעיל לחץ גדול על הגוף בזמן האימון זו עובדה, באיזה אימון יותר לחץ מופעל? באף אחד! ההוכחה היא שיש גם פאוורליפטרים עם בעיות ברכיים ובעיות בגב התחתון וכמו כן גם המון בילדרים עם פציעות בבייספס, כתפיים וגב.
3- בזה אני מסכים איתך, לא כל אימון בריא, קח לדוגמא את הקרוספיט..