הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דור שהולך כולו לפח.

מה הבעיה להעיף את אותם הפושטקים מבית הספר?
כשאני למדתי מי שלא התאים למערכת פשוט עף והלך לחפש ת'עצמו ברחוב, ככה בית הספר "זכה" ל99% אחוז זכאים לבגרות ואנחנו קיבלנו חינוך יותר טוב.

אחרי גיל 15 למערכת החינוך לא צריך להיות סנטימנטים לאפסים כאלו.
כי אז יש לך פי 2 יותר עבריינים ממורמרים בלי בגרות ובלי עבודה שרק מחפשים על מי להתפרץ.

מספיק שרק 1 מתוך כל ה-10 הערסים המסריחים האלה יתעשת על עצמו וילמד אנחנו נחסוך *~טקירה~* בעתיד הלא רחוק של בן אדם.
השאלה היא האם זה שווה את זה מבחינת המורים שעושים להם את המוות 🫤

לא יודע מה השיטות של המנהל שלי אבל מאז שהוא בא האלימות וההפרעות בבית הספר אצלנו ירדו ל0 כמעט.
פעם היה כל יום מכות, היו מרביצים למורים מעשנים בשיעור היה בריונים שדוחפים אותך ללוקר בהפסקת ההשר ועכשיו כבר אין אז כנראה יש קשר גם לצוות.

אולי התחילו לראות שאתה מתאמן אז מפחדים לעשות בלגן לידך 😉
אל תגרום לי לקבל תקווה ואז הכל נהרס בבת אחת.
וזה קצת עצוב שלא הבנת את הרפרנס.
עצוב מאוד אפילו.
זה אומר שאתה לא קורא את הלוג שלי.

אל תגרום לי לקבל תקווה ואז הכל נהרס בבת אחת.
וזה קצת עצוב שלא הבנת את הרפרנס.
עצוב מאוד אפילו.
זה אומר שאתה לא קורא את הלוג שלי.
מודה באשמה 🤭
אם תפנה אותי למקום ספציפי בלוג שממנו לקוח הרפרנס אשמח לקרוא

מעניין שכל מי שאומר שהדור הולך לפח שוכח מי גידל אותו (אירוניה?)
ערסים תמיד היו ותמיד יהיו, ואגו וכבוד זה כמו קריאטין בשבילהם..... ישראל זה לא נורבגיה ולא שוויץ,...כל מה שנשאר לעשות זה להתרגל להתאמן חזק ולאכול טוב כי חייבים לייצג את עצמנו בכבוד איכשהו נגד התופעה הזאת.....

מעניין שכל מי שאומר שהדור הולך לפח שוכח מי גידל אותו (אירוניה?)
ערסים תמיד היו ותמיד יהיו, ואגו וכבוד זה כמו קריאטין בשבילהם..... ישראל זה לא נורבגיה ולא שוויץ,...כל מה שנשאר לעשות זה להתרגל להתאמן חזק ולאכול טוב כי חייבים לייצג את עצמנו בכבוד איכשהו נגד התופעה הזאת.....
יש לי הרגשה שגם שם קורה אותו דבר, אולי פחות קיצוני אבל דומה.
שמעתי סיפור מחבר בריטי שסיפר לי איך ילד בכיתה אצלו שרק בשיעור, המורה העיר לו להפסיק והם רבו בסוף המורה המשיך ללמד והילד המשיך לשרוק. המורה התעצבן צעק "DAMN WITH THOSE NIGGERS !" וקפץ מהחלון.

לא יודע מה השיטות של המנהל שלי אבל מאז שהוא בא האלימות וההפרעות בבית הספר אצלנו ירדו ל0 כמעט.
פעם היה כל יום מכות, היו מרביצים למורים מעשנים בשיעור היה בריונים שדוחפים אותך ללוקר בהפסקת ההשר ועכשיו כבר אין אז כנראה יש קשר גם לצוות.
נתתי כיף לכושי

יש לי הרגשה שגם שם קורה אותו דבר, אולי פחות קיצוני אבל דומה.
שמעתי סיפור מחבר בריטי שסיפר לי איך ילד בכיתה אצלו שרק בשיעור, המורה העיר לו להפסיק והם רבו בסוף המורה המשיך ללמד והילד המשיך לשרוק. המורה התעצבן צעק "DAMN WITH THOSE NIGGERS !" וקפץ מהחלון.
אתה בטוח שהוא יזם את הקפיצה מהחלון?

החינוך בא מהבית. ומה לעשות שכל ההורים עובדים 40-50 שעות בשבוע ואין להם לא זמן ולא כח להשקיע בילד. החינוך הכושל הוא לדעתי עוד צעד בפירמידה שמתחיל ביוקר המחייה ואחרי נגררות אינספור בעיות( אני מדבר מניסיון אישי, לא בדיוק גאה איך שאני התנהגתי בצעירותי)
אני חייב להגיד לך שזה מובן שייקרה אבל זה תירוץ...אני מכיר המון אנשים שמגיעים מבתים ללא שום תמיכה הורית / כלכלית ואין להם שום בעיית התנהגות והגיעו מאוד רחוק בחיים

אבל אין ספק שמהערכת חינוך בארץ מטופשת ומגוכחת.

אני חייב להגיד לך שזה מובן שייקרה אבל זה תירוץ...אני מכיר המון אנשים שמגיעים מבתים ללא שום תמיכה הורית / כלכלית ואין להם שום בעיית התנהגות והגיעו מאוד רחוק בחיים

אבל אין ספק שמהערכת חינוך בארץ מטופשת ומגוכחת.
בסרטון ממש רואים שהערס הוא העתק של מדען גרעין לעתיד 🤡
החינוך מתחיל בבית, אם אבא אלכוהוליסט\נרקומן- אין סיכוי שהילד יהיה "בסדר". אם אין הורים בבית, ורוב החינוך מגיע מהטלויזיה ומערסים שכונתיים, סוחרי סמים וסתם סטריט טראש הילד יגדל בהתאם.

בסרטון ממש רואים שהערס הוא העתק של מדען גרעין לעתיד 🤡
החינוך מתחיל בבית, אם אבא אלכוהוליסט\נרקומן- אין סיכוי שהילד יהיה "בסדר". אם אין הורים בבית, ורוב החינוך מגיע מהטלויזיה ומערסים שכונתיים, סוחרי סמים וסתם סטריט טראש הילד יגדל בהתאם.
http://en.wikipedia.org/wiki/Homeless_to_Harvard:_The_Liz_Murray_Story

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית