עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מניח שהקשר שאתה מתייחס אליו קשור בהמרה של טסט לאסטרוגן המתרחשת ברובה באמצעות אנזים הנקרא ארומטאז. האנזים מצוי בצפיפות גבוהה יותר בריקמת השומן. לכן באופן חד משמעי אחוז שומן גבוה יביא לעלייה בפעילות האסטרוגנית.אממ קראתי על זה די מזמן וזה קצת נמחק לי מהמוח אז אני לא ממש זוכר את ההסברים המדעיים אבל אני אחפש את המאמר שקראתי ואם אני אמצא אני אצרף אותו
בכל מקרה @Tom חוזר על זה לא מעט פעמים ויש לו הסברים מדעיים ואני אשמח לשמוע ממנו את ההסבר שוב כי חיפשתי בפורום ולא כל כך מצאתי חח
קיצר חיפשתי עוד איזה חצי שעה לא מצאתי עדיין אבל בבוקר אני אחפש שוב מהמחשב
השאלה מאיזה אחוז שומן קורת ההמרה המדוברת? איפשהו בזיכרוני אני זוכר שקראתי כאן, שריפטו טוען שב17 אחוז בערך יש עלייה אופטימלית של מסת שריר.אני מניח שהקשר שאתה מתייחס אליו קשור בהמרה של טסט לאסטרוגן המתרחשת ברובה באמצעות אנזים הנקרא ארומטאז. האנזים מצוי בצפיפות גבוהה יותר בריקמת השומן. לכן באופן חד משמעי אחוז שומן גבוה יביא לעלייה בפעילות האסטרוגנית.
מאחר וויסות רמות הטסטוסטרון מבוצע ע"י הציר ההיפותלמי-היפופזי-טסטיקולרי (HPTA) המשמש כמערכת משוב פעילות אסטרוגנית מוגברת בהחלט עלולה לפגוע ברמות הטסט.
מריפטו לקחת עצות על אחוז שומן?השאלה מאיזה אחוז שומן קורת ההמרה המדוברת? איפשהו בזיכרוני אני זוכר שקראתי כאן, שריפטו טוען שב17 אחוז בערך יש עלייה אופטימלית של מסת שריר.
השאלה היא איך זה מסתדר עם כל מה שנאמר כן... או שזיכרוני מטעה אותי.מריפטו לקחת עצות על אחוז שומן?
אולי הוא אמר את ההפך-שמאחוז שומן 17 ומעלה,תהיה פחות עליה בשריר ויותר בשומן.השאלה היא איך זה מסתדר עם כל מה שנאמר כן... או שזיכרוני מטעה אותי.