הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון משקלים

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
אני מתאמן 4 חודשים שוקל 64.2 קליו ועליתי 5 קילו מאז שאני מתאמן, אני עושה 42.5 בסקוואט ובבנץ 27.5 עשיתי טעויות העליתי משקלים מהר מדי ואני תקוע עכשיו במשקל הזה בבנץ אני עשוה ab, מה אני יכול לעשות כדי להרים יותר בבנץ כי אני מרגיש שהחזה מתפתח טיפה?

לעלות במשקל גוף על ידי הכנסת יותר קלוריות ממה שאתה מוציא ביום ולהתאמן עם תכנית סטנדרטית מהפורטל ולא תכנית שהמאמן בנה לך בחדר כושר

• פותח/ת השרשור
לעלות במשקל גוף על ידי הכנסת יותר קלוריות ממה שאתה מוציא ביום ולהתאמן עם תכנית סטנדרטית מהפורטל ולא תכנית שהמאמן בנה לך בחדר כושר
אני עולה בשבוע בערך 0.5 קילו אם אני עושה 27.5 בלחיצת חזה ואני ועושה את זה טוב וזה טיפה קשה כל כמה זמן אני אעלה משקל?

אם אתה עולה בשבוע חצי קילו זה בסדר. אמנם כנראה שאתה יכול יותר אבל קצב של 2 קילו בחודש לתקופה ארוכה זה טוב מאוד

מה שנשאר לך זה להתאמן חכם, ואז המשקלים יעלו. אם אתה נעול על תכנית שלך ולא לקחת תוכנית מוכנה תכתוב פה מה בדיוק אתה עושה

זה לא רציני למתאמן מתחיל. יותר מידי נפח

הייתי משנה ל3 סטים של בנץ רגיל ל5-8 חזרות עם הוספה של 2.5-5 קילו כל שבוע. אפשר להוסיף מקבילים אחרי תקופה.

חוץ מזה למה שלא תתחיל תכנית סטנדרטית כמו SS או FBW?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית