הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון למי ששאל איך אתלטים אולימפיים מתאמנים... דוגמה חיה

אז יש לי בחור בשם מייקל פלפס בחדר כושר, ובסרטון ניתן להבין למה אני שונא אותו כשהוא תופס לי ספסל לחיצה ל20-30 דק' כשהוא מתכונן לאולימפיאדת ריו 2016

חחחחחחחחח
מה שמצחיק זה שהוא מרים יותר ממך

אהלן לכולם,

אני יודע שרובכם חברים ואוהבים לעשות את הדאחקות הפנימיות שלכם דרך המערכת. אותי זה לא מצחיק, לא אותי ושאר צוות ההנהלה.

שלד הלילה נשלח לשבוע בחוץ, במידה ואני אזהה עוד משתמשים שמדווחים ולמעשה מטירילים ביניהם ועושים לנו כאב ראש מיותר הם, יישארו חברים שלנו בדף הפייסבוק.

תודה מראש.

מכיר את הבחור הזה, ותמיד כשהייתי בא הייתי אומר לו "גבר תעשה מה שאתה רוצה, אני נכנס ללחוץ איתך כי אין סיכוי שאתה תופס את הספה לבד עם השטויות שלך לחצי שעה".

בהנחה שהוא לא פגוע ראש, הוא ממש דביל
הוא דוקטור, למתמטיקה נדמה לי, סתם שתדע
יש עוד אחד דיי מפגר במכון, גם כן דוקטור
אהלן לכולם,

אני יודע שרובכם חברים ואוהבים לעשות את הדאחקות הפנימיות שלכם דרך המערכת. אותי זה לא מצחיק, לא אותי ושאר צוות ההנהלה.

שלד הלילה נשלח לשבוע בחוץ, במידה ואני אזהה עוד משתמשים שמדווחים ולמעשה מטירילים ביניהם ועושים לנו כאב ראש מיותר הם, יישארו חברים שלנו בדף הפייסבוק.

תודה מראש.
מה הוא עשה שהשעת אותו? לא הבנתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית