הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל להתאמן על בסיס קבוע - כמה שאלות

LiorAmsalem

משתמש מתחיל
12
1
נק' מוניטין:
1
12
1
מה נשמע חבר'ה?, החורף בא והחלטתי לקחת את עצמי בידיים לקראת הקיץ הבא..
משקל: 73-75 (לא יודע במדויק, לכן נזרק בצורה שרירותית, אערוך בהמשך)
גובה: 1.80-1.82
תוצאות ע"פ מחשבון BMI: בערך 23.5 (אומר שזה משקל תקין, למרות שיש עלי צמיגים חח)
עכשיו בגדול, הרצון שלי זה בניית בטן במהירות (דגש על קוביות, קצת חזה)
פיתוח שרירים בידיים, (הגדלת מסת השריר ביד)

התחלתי להתאמן לפני שבועיים פחות או יותר, עד עכשיו אני עושה ריצות של 4K ארבע פעמים בשבוע, עושה בטן וידיים בוקר וערב - סט אחד של 3 חזרות כל פעם.
השאלה שלי אם זה מספיק על מנת להתקדם ל"קוביות"
אין לי טעם ללכת למכון בגלל שיש לי בבית את המולטיטאסקינג הזה מי שמכיר - עם המוט מלמעלה והכל, יש לי בבית מוט להרמת משקולות, משקולות, מיטה, בקיצור הכל..

אשמח לקבל ממכם הכוונה / תוכניות אימונים שתקדם אותי לשלבים האלה אבל לא תכביד עלי בצורה משמעותית - בכל זאת, יש לי עוד דברים חוץ מספורט.. 😃

מה נשמע חבר'ה?, החורף בא והחלטתי לקחת את עצמי בידיים לקראת הקיץ הבא..
משקל: 73-75 (לא יודע במדויק, לכן נזרק בצורה שרירותית, אערוך בהמשך)
גובה: 1.80-1.82
תוצאות ע"פ מחשבון BMI: בערך 23.5 (אומר שזה משקל תקין, למרות שיש עלי צמיגים חח)
עכשיו בגדול, הרצון שלי זה בניית בטן במהירות (דגש על קוביות, קצת חזה)
פיתוח שרירים בידיים, (הגדלת מסת השריר ביד)

התחלתי להתאמן לפני שבועיים פחות או יותר, עד עכשיו אני עושה ריצות של 4K ארבע פעמים בשבוע, עושה בטן וידיים בוקר וערב - סט אחד של 3 חזרות כל פעם.
השאלה שלי אם זה מספיק על מנת להתקדם ל"קוביות"
אין לי טעם ללכת למכון בגלל שיש לי בבית את המולטיטאסקינג הזה מי שמכיר - עם המוט מלמעלה והכל, יש לי בבית מוט להרמת משקולות, משקולות, מיטה, בקיצור הכל..

אשמח לקבל ממכם הכוונה / תוכניות אימונים שתקדם אותי לשלבים האלה אבל לא תכביד עלי בצורה משמעותית - בכל זאת, יש לי עוד דברים חוץ מספורט.. 😃

ובכל זאת,
שבירת סטיגמה אחת שאולי תעזור לך..
אם אתה רוצה ידיים גדולות יותר, חזה יפה יותר וקוביות בולטות - אתה צריך לעבור תהליך מסויים.
כי באדיבילדינג זה לא משהו שמגיע כל כך בקלות ומהר.

תצטרך להחליט כמה זמן אתה משקיע בלהגדיל מסת שריר, זה יבוא על חשבון "הקוביות", ולאחר מכן תעשה חיטוב שבו תשרוף שומן שהצטבר במהלך המסה ואם עבדת טוב על הבטן תוכל לראות גם "קוביות".

לגביי מסה וחיטוב, הכל יש לך במאמרים שהפנו אותך אליהם.

בהצלחה! 😃

• פותח/ת השרשור
ובכל זאת,
שבירת סטיגמה אחת שאולי תעזור לך..
אם אתה רוצה ידיים גדולות יותר, חזה יפה יותר וקוביות בולטות - אתה צריך לעבור תהליך מסויים.
כי באדיבילדינג זה לא משהו שמגיע כל כך בקלות ומהר.

תצטרך להחליט כמה זמן אתה משקיע בלהגדיל מסת שריר, זה יבוא על חשבון "הקוביות", ולאחר מכן תעשה חיטוב שבו תשרוף שומן שהצטבר במהלך המסה ואם עבדת טוב על הבטן תוכל לראות גם "קוביות".

לגביי מסה וחיטוב, הכל יש לך במאמרים שהפנו אותך אליהם.

בהצלחה! 😃

לא תכננתי שזה יגיע "מהר" או ב"זריזות", נתתי דגשים על מה אני רוצה לעבוד תחילה.. מאמין שזה עסק של חצי שנה +-? על מנת לראות פיתוח משמעותי?
אבל כמו שראיתי אצל אחרים, אחרי חודש - חודשיים מתחיל להתחולל משהו, בין אם זה ירידה במשקל, העלאת מסת שריר..
כרגע כמו שאמרתי המשקל לי הוא מעל המשקל הרצוי - מה שאומר שגם אם יש לי שרירי בטן - השומן מכסה אותם..
התהליך שחשבתי לעשות זה להוריד את השומן העודף תחילה, ואחרי זה לחטב (כמובן שבו בזמן אני עובד על חיטוב - קצת כפיפות בטן וכו')

ורציתי אולי התאמת תוכניות מסוימת לכל השבוע, שאני אדע איך לאזן את עצמי ועל מה להתאמן כל יום..

אשמח אם בכל זאת מישהו יהיה מוכן לבנות/לכוון אותי

Back
למעלה תחתית