הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יד קידמית עזרההה

MassBrah

משתמש מתחיל
35
2
נק' מוניטין:
2
35
2
אני בתוכנית a b וכנראה שבגלל שהיד קידמית שלי בסוף בb אחרי גב ודדליפט האמה נתפסת לי ואני מרגיש את האמה ממש חזק ביד קידמית...
אמי תמיד עשיתי אחיזה רחבה במוט w 3 סטים ו3 סטים כפיפות מרפקים, עכשיו ניסיתי להחליף למוט רגיל אחיזה רחבה דרופ סט 3 סטים ואחיזה צרנ במוט w בישיבה דרופ סט מה שיוצא שאין כפיפות מרפקים כי רק שם אני מרגיש שאני לא עובד טוב על היד הקדמית ונעזר באמה יותר מידי....
מה אתם אומרים? להשאר ככה? או שיש תרגילים יותר טובים?

מה שקוסטה אמר...
לפי מה שנראה לי אתה נותן הרבה יותר מדי עבודה ליד קדמית, יותר סטים ממש לא בהכרח יתנו לך יותר גדילה.

ביצוע התרגיל במוט W מונע ממך לעבוד על הבייספס עד לכיווץ המקסימלי שלו, כי הוא סופינטור והאחיזה במוט W מונעת ממך לבצע סופינציה.
תבצע במוט ישר או עם משקולות יד, כולל הסופינציה.

• פותח/ת השרשור
לא תודה
כמעט אחרי כל תרגיל של כפיפות מרפקים אני מרגיש את האמה הרבה יותר חזק מהבייספ עצמו רק שהחלפתי למוט w בישיבה אני מרגיש פחות את האמה... אולי אני לא עושה טוב אבל לדעתי אני עושה בסדר גמור אין לי מושג מה אני עושה רע... יש לך רעיונות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית