הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מודאג מהגירעון קלורי

• פותח/ת השרשור to11
  • פורסם בתאריך

to11

משתמש מתחיל
125
16
נק' מוניטין:
39
125
16
אז ככה, לפני חודשיים בערך התחלתי להתאמן בחדר כושר אחרי שפרשתי מטניס תחרותי.. בתקופה של הטניס הייתי מתאמן 4 שעות כל יום ואוכל כמו מטורף ונשאר פחות או יותר באותו משקל ואחוז שומן שהייתי די שמן 17% אחר כך ניסיתי כל מיני תפריטים כמו דל פחמימה ובסוף לקחתי תפריט מהאתר של קילוגרם לחיטוב למשקל 70 קילו ששקלתי 73 בערך אחרי שירדתי כבר מ77 אני רואה תוצאות ממש יפות ואפילו מרגיש שאני מתחזק ואני ממשיך לעלות במשקלים הניטרלי שלי יוצא 2800 עם כל האירובי והכל אני לא מרגיש רעב אבל קראתי שהגירעון המקסימלי צריך להיות כמות השומן בקילו כפול 69 אז אני עכשיו בערך 70 קילו עם 14% שזה אומר שהמקסימום גירעון צריך להיות 680 קלוריות והגירעון שלי הוא 1150 אז מה אני מאבד כל כך הרבה שריר? מצד אחד זה לא נראה לי הגיוני אבל מצד שני איבדתי 7 קילו וירדו רק 3% שומן אז אני אשמח לקצת עזרה איך להמשיך כי אני מרגיש שהולך לי טוב עם התפריט הנוכחי...

7 קילו וירדו רק 3% שומן
על סמך מה אתה נותן את הפרמטרים האלו?

ולשאלה הכללית, גרעון של 1100 זה רעיון לא טוב בכלל בטח לא כשאתה רק מתחיל חיטוב, חיטוב (בשונה מדיאטה רגילה כפי שמגדירים אותה בדרך כלל) המטרנ שלו היא איבוד שומן מקסימלי תוך שמירה על מסת שריר מקסימלית..כשאתה מתחיל מגרעון כזה גדול אתה לא תגיע ליעד הזה מכל מני סיבות.

אני ממליץ לך לקרוא את המדריך ולעבוד לפיו

https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי היא 11% שומן אבל למה אתה בטוח שאני מאבד מסה אין קשר לזה שאני מתאמן מתחיל? והדברים אולי עובדים עליי קצת אחרת? וגם התפריט הזה נבנה למשקל 70 שזה המשקל שלי עכשיו ורשום שם שצריך לאבד בין חצי קילו לקילו בשבוע אז קילו זה גירעון של 1000 אז אולי רק להוריד קצת מהאירובי? אני אשמח לעזרה פשוט חשוב לי ההסבר מאחורי זה
חישבתי את התפריט מחדש יחד עם הירקות ויצא לי 1900 קלוריות אז אם אני יוריד מהאירובי ואשרוף בערך 2600 קלוריות ביום זה יהיה בסדר לא?(אני אוכל מלא ירקות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית