הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא עולה במשקל ומוזר לי - מסה "נקייה"

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
אני כבר שבוע במסה עם פלוס של 300, עליתי בקילו אחרי החיטוב בשבועיים נייטראלי ובשבוע האחרון אפילו חרגתי לא מעט פעמים ליותר מ 300
אבל החריגה הייתה לרוב ממקור של שומן ולעיתים רחוקות יותר חלבון.
הפחמימה היא סביב ה 130-150.

ומוזר לי ששבוע ואני על אותו משקל.. בד"כ אני עולה מהר במשקל, והפעם נדמה כאילו דווקא הגוף ירד קצת באחוז השומן.
איך זה הגיוני?

במסה הקודמת בפלוס של 500 התחלתי לטפס מהר מידיי על המד... (לא בצורה נקייה וטובה)

תודה לעונים,

אני גם נשקל כל יום בד"כ.
שבוע שהייתי על 69.1 והיום בבוקר פתאום קפץ ל 69.6

אולי כי התחלתי להוסיף עוגיה משמינה פעם ביום 😆
בכל אופן, אכן מרגיש שזה לאט בגלל הפלוס הקטן אבל אחלה של ניסוי וטעייה לחודש ראשון של מסה כדי לראות מה אחוז העלייה.
ובגלל הסטייה ואי יכולת חישוב מדויק של הפלוס הקלורי אני תמיד מעדיף לאכול "קצת יותר" בטעות כל יום..
איזה 20 גרם בוטנים קלויים "במקרה" בערב עושים את העבודה 🤡
גם אני אחרי חיטוב או מאזן קלורי ניטרלי מתקשה לעלות במשקל אבל לאחר כמה זמן הגוף שלי מתרגל ואני מתחיל לעלות שוב,
מיקודם צחקת על על זה שלא הגיוני לא לעלות במשקל חודש חודשיים ואז פתאום לעלות בקילו אז זהו שאצלי זה בדיוק ככה אני יכול לא לעלות במשך איזה חודשיים ופתאום קם בבוקר ומגלה שעליתי קילו לפעמיים קילו פלוס ,
אני בודק את המשקל שלי כל יום בבוקר לאחר כל הבלאגן ולפני האוכל .

למה להטעות? אני אומר מי נסיון, אני אוכל כל יום אותו דבר ובודק שאני עולה 2 קילו בחודש וזה עובד טוב מאוד

ואם תבדוק פעם בשבוע, אתה לא תעלה במשקל? המדידה משנה את תוצאות הניסוי?

ואם תבדוק פעם בשבוע, אתה לא תעלה במשקל? המדידה משנה את תוצאות הניסוי?
כן זה משנה, כי אני לא יודע אם זה משהו שבידיוק אכלתי או כמה מים שתיתי ואין לי כוח לחרבן ולהיות בצום או לחשב את זה,
אני רוצה לדעת במדויק ולכן פעם בחודש אני מרשה לעצמי לעשות צום בבוקר וחישוב כמה עליתי.
מובן?

אתה פשוט לא נח אה?
ולא מוכן לקבל דעות שונות משלך אני מבין.

😖
אם לא שמת לב , הסברתי את עצמי למה אני מעדיף מדידה פעם בחודש ולמה לדעתי היא יותר אפקטיבית.
התגובה שקיבלתי על זה "מרתק." מראה על זילזול וחוסר רצינות.
נראה לי אתם אלו שמתקשים לקבל דעות שונות.

יום טוב.
רוצה לדון בזה על כוס קפה, אחי?
כן, למה לא אדוני

אם לא שמת לב , הסברתי את עצמי למה אני מעדיף מדידה פעם בחודש ולמה לדעתי היא יותר אפקטיבית.
התגובה שקיבלתי על זה "מרתק." מראה על זילזול וחוסר רצינות.
נראה לי אתם אלו שמתקשים לקבל דעות שונות.

יום טוב.

כן, למה לא אדוני
אתה יכול להשקל גם פעם בשנה אם זה מה שבא לך. אבל אם אתה רוצה לבצע מעקב מדויק על ההתקדמות שלך , שקילה פעם בשבוע באותו היום, בבוקר היא הדרך האפקטיבית.מה הסיפור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית