הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
TOM-LOG: לוג אקסצנטרי עם קצת מסה וכח

TOM-LOG: לוג אקסצנטרי עם קצת מסה וכח

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-23/10/15
  • פותח/ת השרשור
רגע, האם צדקתי?
אני חושב שאלה התרגילים החשובים ביותר אבל בכדי לגדול צריך גם לדעת להוסיף לאימון גם אלמנטים נוספים. האימון שלי מבוסס עליהם אבל מכיל תמיד עבודה משלימה מגוונת הן מבחינת סוג התרגילים והן מבחינת מספר החזרות.

אני חושב שאלה התרגילים החשובים ביותר אבל בכדי לגדול צריך גם לדעת להוסיף לאימון גם אלמנטים נוספים. האימון שלי מבוסס עליהם אבל מכיל תמיד עבודה משלימה מגוונת הן מבחינת סוג התרגילים והן מבחינת מספר החזרות.

כלומר אתה מאמין שבשביל לעבוד יותר על פיתוח גוף, צריך קצת לעלות את מספר החזרות לכיוון ה8 ? וגם לשלב זמני מנוחה קצרים יותר?

• פותח/ת השרשור
כלומר אתה מאמין שבשביל לעבוד יותר על פיתוח גוף, צריך קצת לעלות את מספר החזרות לכיוון ה8 ? וגם לשלב זמני מנוחה קצרים יותר?
ממש לא.

• פותח/ת השרשור
תסביר 😃
סליחה שאני הורס לך את הלוג, אם תרצה להסביר בפרטי אתה מוזמן.
אין תבנית בודדת המתאימה לכולם. יש אולי מספר תוכניות שיביאו לתוצאות הטובות ביותר למספר גבוה יותר של מתאמנים (סטטיסטית).

אין תבנית בודדת המתאימה לכולם. יש אולי מספר תוכניות שיביאו לתוצאות הטובות ביותר למספר גבוה יותר של מתאמנים (סטטיסטית).

נכון, אבל אני מחפש תבנית כללית.
הסוד לגדילה-מספר חזרות,מנוחה ?

• פותח/ת השרשור
נכון, אבל אני מחפש תבנית כללית.
הסוד לגדילה-מספר חזרות,מנוחה ?
אין "סוד"... אי אפשר לקבוע שתוכנית HST למשל נחותה מתוכנית כמו טקסס למטרת גדילה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית