- פותח/ת השרשור
אני מתאמן חמש פעמים בשבוע, ארבע מהן במכון ופעם אחת אימון בפארק (מתח/מקבילים/קטלבל).אתה מתאמן כל יום חוץ משבת ? או שגם בשבת?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מתאמן חמש פעמים בשבוע, ארבע מהן במכון ופעם אחת אימון בפארק (מתח/מקבילים/קטלבל).אתה מתאמן כל יום חוץ משבת ? או שגם בשבת?
נשמע מעולה 😃אני מתאמן חמש פעמים בשבוע, ארבע מהן במכון ופעם אחת אימון בפארק (מתח/מקבילים/קטלבל).
Tom עדכן/ה את הלוג ״TOM-LOG: לוג אקסצנטרי עם קצת מסה וכח״:
עדכון לוג: 27/07/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
לא יודע... הייתי בשבת בבריכה בקיבוץ אייל ביחד עם עוד מיליון איש מהשעה עשר ועד שש בערב במה שהרגיש כמו טבילה בגנגס...🫤תרגיש טוב!
כנראה שזאת עונה כזאת.. (עונת המזגנים, אצלי בכל אופן) , גם אני עם התקררות קלה(בגלל זה כנראה האימון התפקשש לי, מסתבר.. 😃)
סטנדרטי. אפילו נמוך יחסית... 👹מה זה הנפח המטורף הזה 😲
לא יודע... הייתי בשבת בבריכה בקיבוץ אייל ביחד עם עוד מיליון איש מהשעה עשר ועד שש בערב במה שהרגיש כמו טבילה בגנגס...🫤
(אגב, לא פירגנתי לך מתוך הזדהות עם החולשה באימון 😃)
באיזשהו שלב אחרי הצהריים הצצתי בבריכה וברצינות שהמים נראו עכורים... 😱חח הטבילה בגנגס כנראה באמת עשתה את שלה:sarcastic:
🤢
תודה 😘אני לא מבין איך בכלל המשכת את האימון אחרי הבאנצ׳
שמע אתה חתיכת בהמה
אימון לאחר ארבעה ימי (כמעט) מנוחה...
בוקר:
מתח:
10x8-10xBW
מקבילים:
10x10xBW
קטלבל סווינג:
6x10x20kg
ערב:
בנץ':
5x5x135kg
3x8-10x100kg
כפיפת מרפקים:
4x12x35kg
פטישים (דרופסט):
4x15x12-15kg
פעמונטיפש שהמצאתי:
3x12x15kg
91kg משקל גוף עם הסמסונג והאזניות
יש גם מגן מסך.סמסונג ואוזניות זה 90kg.
אז בכלל. אנורקס טוטאלי. עור ועצמות.יש גם מגן מסך.
עצום... סרט המדידה לא מקיף...😆כמה בייספס 😲
יד כהיקף חזה. 😃עצום... סרט המדידה לא מקיף...😆
זאת לא הייתה הכוונה אבל בסדר חחחעצום... סרט המדידה לא מקיף...😆
ברור שלא... 🤣זאת לא הייתה הכוונה אבל בסדר חחח
ביום חמישי עשיתי בייספס אחרי מלא זמן שלא עשיתי (ss לול) ועד עכשיו יש לי קצת דומס 😆ברור שלא... 🤣
אני עושה 3 תרגילים, 4 סטים כ"א, פמפומים בלבד 🤘