עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הכוונה "במשקל סטטי"? BW? על המוט?תום אתה בכוונה במשקל סטטי ? או שיש פשוט קושי לעלות/לרדת .(אין לי מושג מה אתה עושה)
BW יענו. אני דפדפתי אחורה והיית 92.5 ואז 93.5 ועכשיו 93.מה הכוונה "במשקל סטטי"? BW? על המוט?
אני לא אוכל כמו חזיר (זה גם לא באופי שלי) ובוודאי לא בחיטוב. אני לא על חומרים כבר תקופה ומנסה עד כמה שאפשר לשמר את הקיים.BW יענו. אני דפדפתי אחורה והיית 92.5 ואז 93.5 ועכשיו 93.
אז אתה קצת שומר וקצת לא שומר. הבנתי.שמירה על הקיים זה טוב כול עוד יש התקדמות על המוט 😉אני לא אוכל כמו חזיר (זה גם לא באופי שלי) ובוודאי לא בחיטוב. אני לא על חומרים כבר תקופה ומנסה עד כמה שאפשר לשמר את הקיים.
אף פעם לא ספרתי קלוריות ובינתיים גם לא רואה סיבה להתחיל. אני מניח שכל עוד לא אפצע או אעלם לענייני עבודה אשאר פחות או יותר על אותו משקל גוף.
אגב, גם בסייקל אני לא עולה במשקל הגוף בצורה חדה ולאחר מכן לא יורד יותר מדי. רווחים שקשורים בbloat נוטים להיעלם מהר, אלה התנודות החדות שרואים לרוב אצל סייקליסטים. צריכת הפחמימה והנתרן שלי די מתונה (בסייקל ואוף) ובחירת החומרים כזאת שה-bloat די נמנע.
לא ממש... המשקל על המוט לא הדבר שמעניין אותי יותר מכל, דווקא הגדילה ושתהיה איכותית (להפוך לשק נוזלים לא עושה לי את זה)...אז אתה קצת שומר וקצת לא שומר. הבנתי.שמירה על הקיים זה טוב כול עוד יש התקדמות על המוט 😉
ברור שלא. אבל להתאמן אותו הדבר בלי עלייה במשקלים או שינויים כלשהם זה שעמום מוות.המשקל על המוט לא הדבר שמעניין אותי יותר מכל
אין לי ציפיות מיוחדות בשבועות שמיד לאחר סייקל. בסופו של דבר אני (די) אנושי... 😆ברור שלא. אבל להתאמן אותו הדבר בלי עלייה במשקלים או שינויים כלשהם זה שעמום מוות.
"די" 🤣בסופו של דבר אני (די) אנושי...
זאת המטרה של כל אחד במכון. יש כאילו שמתוודים ויש כאלו שלא. 🙄אני מפיג את השעמום בלהסתכל על עצמי במראה במהלך האימון... 😉
נסתפק בלכנות אותו "פרה-וורקאוט"... 😉איזה פרה וורקאווט? משהו טוב?
ומה ראיתי את המילה חיטוב כאן בריפרוף התגובות......
אתה מחטב?😱
חח סבבה:victory:נסתפק בלכנות אותו "פרה-וורקאוט"... 😉
אימון בוקר. הבאתי אתמול פרה-וורקאוט חדש, כך שלמרות שש וחצי שעות שינה לא הרגשתי עייף.
סקוואט:
5x5x140kg
(הסט הראשון והאחרון היו קשים במיוחד)
לג-פרס:
4x8-10x??kg
פשיטה במכונה:
4x12x??kg
האמס במכונה:
4x12x??kg
צ'ינאפס:
3x10xBW
7x6-8xBW+20kg
מתח הוא אף פעם לא חימום, אבל ברמת העיקרון אני אוהב לעשות גם סטים לחזרות גבוהות...😃אני מבין שהצ'ינאפס עם משקל הגוף נחשב כחימום בלבד 🤣
לפני חודש בערך...מתי נגמר הסייקל?
אז איך אתה עדיין יכול לעשות את כל האימונים האלו?לפני חודש בערך...
אתה קצת מגזים ואולי גם מעט לא מבין מה קורה כשחומרים בתמונה...אז איך אתה עדיין יכול לעשות את כל האימונים האלו?
בכלל לא מבין.
הגוף מתרגל לעומסים, והחומרים אינם הופכים אותו לבעל כוחות על טבעיים 😃 עדיין..אז איך אתה עדיין יכול לעשות את כל האימונים האלו?