מטעם מי הטייטל?
כנראה שמטעם עצמו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מטעם מי הטייטל?
משה אולי תתחיל להציג את עצמך גם בכתבות שיוצאות לפעמים ל-ynet כ'מומחה לכוח לחיטוב' ? 👏🤣הוא לא מחפש הערכה מאנשים כמוך (כמונו). הוא פונה לקהל הרחב כי שם רוב הכסף וזה מה שהוא מחפש.
מה אכפת לך?אני לא מנסה להוכיח כלום. אני יודע שזה קשקוש, הוא יודע שזה קשקוש ואתה יודע שזה קשקוש.
מעט כסף זה מעט כסף.
בווינט לא בדיוק מסתכלים על מקור הכותב ככה שזה לא חשוב שם. נראה לי שהרומן איתם נגמר בכל מקרה, הם לא רוצים לאשר מאמר אחרון שכתבנו על חיידקים במעי בטענה שהוא ״מדעי מידי״. נפרסם אותו בקילוגרם.משה אולי תתחיל להציג את עצמך גם בכתבות שיוצאות לפעמים ל-ynet כ'מומחה לכוח לחיטוב' ? 👏🤣
מה אכפת לך?
עחי, אני מכיר מישהו שיכול לצרף אותך לדאעש ולגמול את ייסורך בעולם זה.זה שציינתי את זה לא אומר שאכפת לי. אין הרבה דברים בעולם שאכפת לי מהם.
עחי, אני מכיר מישהו שיכול לצרף אותך לדאעש ולגמול את ייסורך בעולם זה.
משה שלום,מה אכפת לך?
בווינט לא בדיוק מסתכלים על מקור הכותב ככה שזה לא חשוב שם. נראה לי שהרומן איתם נגמר בכל מקרה, הם לא רוצים לאשר מאמר אחרון שכתבנו על חיידקים במעי בטענה שהוא ״מדעי מידי״. נפרסם אותו בקילוגרם.
כדי לבלבל אותך עוד קצת, אני לובקש קרוקר ויש לי שרשר.משה שלום,
בבקשה אל תמחק ואל תסמן הודעה זו כספאם כי עלתה לי תובנה לגבייך. אנא הקדש מזמנך לקרוא אותה
חשבתי עלייך משה, במשמרת לילה..על הלייפסטייל שלך.
אנשים תמיד מנסים לתייג אותך-גאון, מדען, טרול וכד'..
במידה מסויימת אתה לא עונה לשום תיוג בצורה מדוייקת..מה שגרם לי לחשוב..תחשוב על זה שנייה
איפה אתה גר?אתה גר בטריילר פארק ליד דייטונה 500 בארה"ב..
לא מבקר אותך, אבל למה..למה אתה גר שם?
ואז יש את הדרך המוזרה שבה אתה כותב, המוזיקה שאתה שומע, הגאדג'טים המצחיקים שלך וככככללל מה שמסביבך..
מה שהוביל אותי למסקנה ש..אתה..אדוני..
היפסטר.
מושפע ,אבל מוניטין על זה שהצחקת אותי...משה שלום,
בבקשה אל תמחק ואל תסמן הודעה זו כספאם כי עלתה לי תובנה לגבייך. אנא הקדש מזמנך לקרוא אותה
חשבתי עלייך משה, במשמרת לילה..על הלייפסטייל שלך.
אנשים תמיד מנסים לתייג אותך-גאון, מדען, טרול וכד'..
במידה מסויימת אתה לא עונה לשום תיוג בצורה מדוייקת..מה שגרם לי לחשוב..תחשוב על זה שנייה
איפה אתה גר?אתה גר בטריילר פארק ליד דייטונה 500 בארה"ב..
לא מבקר אותך, אבל למה..למה אתה גר שם?
ואז יש את הדרך המוזרה שבה אתה כותב, המוזיקה שאתה שומע, הגאדג'טים המצחיקים שלך וככככללל מה שמסביבך..
מה שהוביל אותי למסקנה ש..אתה..אדוני..
היפסטר.
ד"א מי שמקטלג אותי כ"גאון" לא מכיר אותי בכלל ואנשים מסביבי יודעים שאני דיי רחוק מ"גאון". לשם השוואה, אני עשיתי חדו"א בארה"ב (פה אין מסלול לביולוגים או מהנדסים, כולם עושים אותו הדבר שזה כנראה ושוה למהנדסים בישראל) פעמיים, פיזיקה (מכניקה) פעמיים (אני אומר פעמיים כי זרקתי את הכיתות באמצע הסמסטר מפחד להיכשל ולדפוק את הממוצע - כן אפשר לעשות את זה בארה"ב אבל זה מעכב את כל המסלול שלך). ניסיתי לעשות מבחן קבלה באנגלית לקולג' 3 פעמים ובשלולשתם שמו אותי ברמה הכי נמוכה, עם כל ההזויים (לא כיתת סטודנטים בין לאומיים שמלמדים ABC, אבל עם כל הברירה האמריקאית מהשכונה שבוא נגיד, אני הייתי היחיד שלא לקח שם סמים). הממוצע שלי בבגרות הוא 70, עם 4 יחידות מתמטיקה ויחידה אחת של פיזיקה (כבר אמרתי שאני לא סובל פיזיקה?). אני האדם הראשון איי פעם ב-20 שנה שהמסלול ש"בחרתי" (רציתי לעבור לביולוגיה אבל לא נתנו לי והשאירו אותי במדעי המחשב) בו בתיכון שלא סיים 5 יחידות מדעי המחשב אלא רק 3 כי נכשלתי (ויותר נכון כי סבלתי וזה לא עניין אותי).
נכון, לימודים לא באמת מראים על אינטליגנציה ואני מודה שיש לי נטייה לנתח נתונים באופן דיי שונה מהרבה אנשים, אבל זה ממש לא הופך אחד ל"גאון" או "חכם". אני יודע את כל מה שאני יודע כי למדתי ולפעמים אפילו קרעתי את התחת ולא ישנתי שבועות מעומס מבחנים ולימודים. אני אף פעם לא קיבלתי את הציונים הכי גבוהים בקורסים שלקחתי והיו הרבה פעמים (בעצם הרוב) שקיבלתי בדיוק את מה שצריך כדי לסיים עם A (שזה פה כמו 100, אבל בתכלס זה 90 ולפעמים אפילו 86-87 או במקרה שלי כיום יכול גם להיות 60-70 כי יש פאקטורים הזויים).
אני מבין בתזונה ואימונים לרוב רק בגלל דבר אחד עיקרי: הייתה לי את הפרווילגיה לעבוד במקום (בישראל) שלא עשיתי בו כלום במשך שנתיים. במקום להסתכל על התקרה או לגלוש בפייסבוק (שלא היה אז, אבל היו "מקושרים" והיה "ICQ" ודברים דבילים בסגנון) - הלכתי וקראתי ספרים, מאמרים, מחקרים ומי יודע מה לא במשך 8 שעות ביום, 300+ ימים בשנה (ולא, לא עבדתי באבטחה). כמובן שאת הפוליש המסיבי קיבלתי בלימודים האקדמאים שלי כי התחלתי באמת להבין מכניזם ומחקרים לעומק ולא רק לקרוא אותם על פני השטח ולקחת את המסקנות של החוקרים - במקום לקחת את המסקנות של החוקרים אני מביא מסקנות משלי ויודע לבקר את החוקרים, דברים שלא הייתי מסוגל לבצע לפני כן כי לא הבנתי את הפיזיולוגיה/מסלולים/אנטומיה/ביוכימיה לעומק (לא שהיום אני כזה מומחה, עדיין לומד בנושא אבל כמעט ואין שם מחקרים בתחום שאני לא מצליח להבין על מה מדובר. לרוב אלו מחקרים שלא בתחום שלי שמנסים להתקשר אליו בעקיפין ואז פונים למקורות אחרים ולומדים את המושגים הרלוונטים (שזה הרבה יותר קל כשיש לך רקע עשיר בנושא)).
ההגדרה הזאת לא אמורה לפנות לאנשים שמבינים אלא לאנשים של עחי ואפקות ניפוח. אז בשביל שהם יבינו הוא מומחה לכח וחיטוב
עחי, אני מכיר מישהו שיכול לצרף אותך לדאעש ולגמול את ייסורך בעולם זה.
עחי, מה לי ולדאעש? הם אפילו לא מרימים.