הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני חדש + כמה שאלות D:

• פותח/ת השרשור mor2778
  • פורסם בתאריך

mor2778

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום אני חדש בפורום מקווה להשתלב 👑

עכשיו יש לי כמה שאלות בקשר לגיינר Muscle juice שלא מצאתי באינטרנט אולי אתם יכולים לעזור לי D:

1. כמה מנות הגיינר מכיל (של ה-6 ק"ג)?

2.רשום ככה: "ביום ללא אימון-2 סקופים בבוקר אחריי השינה 2 סקופים חצי שעה עד שעה לפניי השינה."
כול ה 4 סקופים האלה זה בעצם מנה אחת? או שזה 4 מנות בנפרד?

3. ולפי דעתכם מה הטעם הטוב ביותר? לי אמרו שבננה יחד עם חלב זה ממש טעים! מה אתם אומרים?

יש עוד כמה שאלות שרציתי לשאול אבל אני לא זוכר ^.^ שאני יזכר אני ישאל
תודה
icon_e_biggrin.gif

• פותח/ת השרשור
בהתחלה רציתי לקנות את הserious mass אבל היה עליו כמה ביקורות רעות..

שזה יקר בטירוך 5.5 קילו ורק 16 מנות :|

בעיקרון מה שחסר לי בתפריט זה קלוריות וחלבון אני בתת משקל ואני לא מתאמן (אני קודם רוצה להשמין..)

עכשיו אין לי בדיוק תפריט לקחתי את הארוחות הרגילות שלי כיאלו אני לא מתכוון להגזים עם הארוחות כי אני רוצה לקחת גיינר שיחסה את השינוים...

מה שאני רוצה לדעת זה איזה גיינר הכי מתאים בשביל... שוב אני בתת משקל, לא מתאמן ורוצה להשמין כמה שיותר (לא משנה לי נקי לא נקי רק להשמין..) יש לך המלצות בשבילי?

למה אתה לא מתאמן?

אם אתה חושב שאימון יגרום לאיבוד מסה, אז דע לך שאם תתאמן נכון ותאכל נכון, תוכל להוסיף גם מסה בריאה (שריר) ולא רק שומן. זה מצב הרבה יותר טוב וגם יותר כיף.

• פותח/ת השרשור
וואאייי איזה קשה לבחור!!
כול אחד אומר לי משהו אחר חחח אני כבר לא יודע מה לבחור

Moshe תודה על האתר! זה יפתור לי הרבה שבירות ראש!
ואין פה את הערכים של מאסל ג'וס למה?

ולמה מאסל ג'וס זה לא טוב? גם emz וגם yaron נגד זה אפשר הסבר? אני חדש בעסק ^.^
שמע זה בגלל שיש שומן רווי אני יודע מה יש שמה זה לא מעניין אותי.. אני רק רוצה להשמין אני בתת משקל ואני רק רוצה לעלות לא אכפת לי איך אז מה אתם אומרים זה טוב לי? הmusle?

נערך לאחרונה:
וואאייי איזה קשה לבחור!!
כול אחד אומר לי משהו אחר חחח אני כבר לא יודע מה לבחור

Moshe תודה על האתר! זה יפתור לי הרבה שבירות ראש!
ואין פה את הערכים של מאסל ג'וס למה?

ולמה מאסל ג'וס זה לא טוב? גם emz וגם yaron נגד זה אפשר הסבר? אני חדש בעסק ^.^
שמע זה בגלל שיש שומן רווי אני יודע מה יש שמה זה לא מעניין אותי.. אני רק רוצה להשמין אני בתת משקל ואני רק רוצה לעלות לא אכפת לי איך אז מה אתם אומרים זה טוב לי? הmusle?

בוא נעשה סדר.
א.כמות השומן הרווי צריכה לעניין אותך,אל תחפש "להשמין"(לא יודע איזה מין אידיוט בכלל רוצה להשמין)
אתה צריך להעלות במסת השריר,השומן יבוא לבד עם המסה,אבל צריך להיות לך יותר חשוב החלק של השרירים ולא השומן
ב.גיינר זה לא קסם,זה לא יעלה אותך בשום משקל אם לא תהיה במאזן קלורי חיובי.
ג.אין קשר בין שומן לשריר,שומן לא הופך לשריר ושריר לא הופך לשומן,לכן אתה לא צריך "קודם להשמין ואז להתחיל להתאמן"
ד.אף אחד לא אמר שגיינר זה זול,זה בכלל לא משתלם,ואני בטוח שעם המשקל שלך(תת משקל אמרת?) אתה יכול להיות במאזן קלורי חיובי יחסית בקלות גם בלי גיינר

• פותח/ת השרשור
כן אבל זה יותר מידי ארוחות :|
ואני בתת משקל של 15 קילו בגלל זה אני רוצה להשמין...

אחרי שאני יגיע למשקל הרגיל אני יתחיל לעבוד על מסת השריר ולא על השומן מבין?

כן אבל זה יותר מידי ארוחות :|
ואני בתת משקל של 15 קילו בגלל זה אני רוצה להשמין...

אחרי שאני יגיע למשקל הרגיל אני יתחיל לעבוד על מסת השריר ולא על השומן מבין?

אין קשר.
תתחיל לאכול ולהתאמן בו זמנית, מעכשיו.
בקשר לכמויות , אתה תתרגל מהר מאוד. אתה יכול להוסיף גם כמה ליטרים של חלב\שוקו ביום וכך תקבל מהם כמות גדולה של קלוריות (אחלה תחליף לגיינר).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה אתה משווה זה חנון מת :|

לא אבל בסדר הבנתי את הרעיון חח אני נראה לי הולך על ה-ISS
20 מנות וכולה 300 שקל (לאומת serious שזה 16 מנות 450 שקל..)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית