שלום לכולם , אני חדש פה בפורום ורק נרשמתי ...
התחלתי לפני שבועיים להתאמן עם תוכנית שחבר שכרגע עובר קורס מאמנים חדר כושר . ככה שאני התחלתי בתור סוג של שפן נסיונות שלו ..
כרגע אני שוקל 63.2 נשקלתי בבוקר לפני האוכל .
גובה 1.77
מטרה להגיע לסביבות 70-75 קילו ב6-9 חודשים הקרובים
אני ממש אשמח ליעוץ שלכם , כרגע אני עובד רק 3 פעמים בשבוע עכב אילוצים . עם התוכנית הזאת .
פולי עליון 2 סטים של חימום . 50% ו80% ממשקל העבודה
ואז 2 סטים של משקל Xל 10-12 חזרות ואז עוד 2 סטים של 5 עם משקל שהרבה יותר קשה לי
חתירה בישבה אותו חימום ו4 סטים עם אותו עקרון .
בנץ פרס 2 סטים כפול 10 ועוד 2 סטים של 5 עפ משקל כבד שאני לא מסוגל לעשות יותר מ5-6 חזרות
פרפר בשכיבה עם משקולות חופשי 4 כפול 10
כתפיים אני די מגוון אבל בעיקרון זה לחיצת כתפיים בישיבה אותו עקרון של סטים 2 של 10 ו20 של 5 עם משקל גבוה יותר
יד אחורית עם חבל פשיטת מרפק אותו עיקרון של סטים
וכפיפת מרפקים עם משקלות אותו עקרון של סטים
ולסיום סקוואט 3 סטים אחד של 10 אחד של 8 ואחרון של 5
ובטן מגוון...\
חשוב לציין אני כן מרגיש שיפור בהרגשה העצמית שלי אולי כי זאת הפעם הראשונה שאני גם מקפיד על תזונה תוך כדאי .
המטרה שלי היא בסה"כ לעלות במשקל כמה שיותר נקי , אני לא אוכל ג'נק פוד ממתקים שוקולדים וכ"ו
אם צריך עוד פרטים תגידו לי ..
אשמח ליעוץ ופתוח לרעיונות .. תודה רבה לכולם 😃
התחלתי לפני שבועיים להתאמן עם תוכנית שחבר שכרגע עובר קורס מאמנים חדר כושר . ככה שאני התחלתי בתור סוג של שפן נסיונות שלו ..
כרגע אני שוקל 63.2 נשקלתי בבוקר לפני האוכל .
גובה 1.77
מטרה להגיע לסביבות 70-75 קילו ב6-9 חודשים הקרובים
אני ממש אשמח ליעוץ שלכם , כרגע אני עובד רק 3 פעמים בשבוע עכב אילוצים . עם התוכנית הזאת .
פולי עליון 2 סטים של חימום . 50% ו80% ממשקל העבודה
ואז 2 סטים של משקל Xל 10-12 חזרות ואז עוד 2 סטים של 5 עם משקל שהרבה יותר קשה לי
חתירה בישבה אותו חימום ו4 סטים עם אותו עקרון .
בנץ פרס 2 סטים כפול 10 ועוד 2 סטים של 5 עפ משקל כבד שאני לא מסוגל לעשות יותר מ5-6 חזרות
פרפר בשכיבה עם משקולות חופשי 4 כפול 10
כתפיים אני די מגוון אבל בעיקרון זה לחיצת כתפיים בישיבה אותו עקרון של סטים 2 של 10 ו20 של 5 עם משקל גבוה יותר
יד אחורית עם חבל פשיטת מרפק אותו עיקרון של סטים
וכפיפת מרפקים עם משקלות אותו עקרון של סטים
ולסיום סקוואט 3 סטים אחד של 10 אחד של 8 ואחרון של 5
ובטן מגוון...\
חשוב לציין אני כן מרגיש שיפור בהרגשה העצמית שלי אולי כי זאת הפעם הראשונה שאני גם מקפיד על תזונה תוך כדאי .
המטרה שלי היא בסה"כ לעלות במשקל כמה שיותר נקי , אני לא אוכל ג'נק פוד ממתקים שוקולדים וכ"ו
אם צריך עוד פרטים תגידו לי ..
אשמח ליעוץ ופתוח לרעיונות .. תודה רבה לכולם 😃