נק' מוניטין:
58,701
- 103,264
- 12,424
לא יודע למה אבל זה ממש הצחיק אותי (הבחור טרול ידוע)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"הבחור טרול ידוע"ברור לך שזה סרטון ציני נכון?
אה, לא קראתי, מצטער. הגבתי לכותרת 🙄"הבחור טרול ידוע"
- משה
חחח מזכיר את שאלות "מי אמר למי ובאילו נסיבות""הבחור טרול ידוע"
- משה
הולי שיט!
לא, זה התפקיד של גוגל. למה אתה חושב שלכל מחשב יש פרסומת שמתאימה למשתמש באותו מחשב?שחכת שפייסבוק זה יצירה של הממשלה לאיסוף מידע על משתמשים.
לא, זה התפקיד של גוגל. למה אתה חושב שלכל מחשב יש פרסומת שמתאימה למשתמש באותו מחשב?
ואם אתה מגדיר את המשטרה,אינטרפול,סוכנות ביון כחלק מהממשלה: http://en.wikipedia.org/wiki/Use_of_social_network_websites_in_investigations
אז בעצם כן יש איסוף. תעלה תמונה שלך עם סמים,נשק או ביצוע פשע ותיראה איך באים לבקר אותך. ואת זה אני אומר כי ביקרו מישהו שאני מכיר אחרי "פוסט" לא חכם במיוחד..
אם הלכת לאותה מסעדה לדף הפייסבוק שלה, העלת סטטוס על המסעדה או אפילו הגבת/כתבת את שם המסעדה - אז תקבל עליה פרסומת (ועל הקטגוריה שלה בכללי). פייסבוק משתמש בבינג (מיקרוסופט) כמנוע חיפוש.יש שיתוף פעולה בין גוגל לפייסבוק.
בשבת האחרונה חיפשתי מסעדה ביפו בגוגל, קיבלתי פירסום ממומן בפייסבוק.
צירוף מקרים? קרה לי מספר פעמים עם חיפושים אחרים.
ובגלל זה אין לי פייסבוק- שלא יאתרו אותי:ph34r: או ימכרו לי דברים שאין לי כסף אליהם 😭יש שיתוף פעולה בין גוגל לפייסבוק.
בשבת האחרונה חיפשתי מסעדה ביפו בגוגל, קיבלתי פירסום ממומן בפייסבוק.
צירוף מקרים? קרה לי מספר פעמים עם חיפושים אחרים.
פוסט של חבר מהפייסבוק מהיום.אם הלכת לאותה מסעדה לדף הפייסבוק שלה, העלת סטטוס על המסעדה או אפילו הגבת/כתבת את שם המסעדה - אז תקבל עליה פרסומת (ועל הקטגוריה שלה בכללי). פייסבוק משתמש בבינג (מיקרוסופט) כמנוע חיפוש.